Vampireli Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Naravno, prosledicu ovaj koncert. Znam samo da nije bas dobar kvalitet i da Tifa peva jednu pesmu. Vise informacija nisam dobila. Cekam da stigne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ima li ko Zak Tataj-ov bend Mary Rose?Nigde ne mogu da pronadjem album Feniks koji je izasao krajem prosle godine.Inace Zak je pevao na albumu"Sto Vjekova" Ako neko ima nek baci link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 To i ja trazim, ali posto je na slovenackom jedino da pokusamo preko nekog iz Slovenije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 pa kakav bi ja to bio fan Žaka Tataja kada ne bih imao i to sreća da imate mene koji ima taj album u originalu, znam da to iam rijetko tko van slovenije pa sam kontaktirao samog Tataja koji mi je poslao CD! Divlji Tigre baš san recenziju napisa i na forumu 8putnika, pa vidi i tamo. za recenziju Feniksa (iz moje perspektive) posjetite moj blog i vidite to šta piše, prije nekih 2 mjeseca napisano, pa eto koga zanima neka se meni javi, pa ćemo rješit! ŽAKA TATAJ RULES, MARY ROSE RULES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Nedavno sam pricao sa Naskom Budimlicem (bubnjarem DJ). Bio je u Svedskoj u pratecem bendu nekog narodnjaka (samo sam pricao sa Naskom, nisam slusao "svirku" ). Rekao je da bilo neke price o ujedinjenju stare postave sa Alenom, cak su se i sastajali da pregovaraju ali da se navodno nisu mogli dogovoriti oko love (Zele i Alen). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampireli Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Naskooooo... heh, nesto mi je neverovatno da su se Zele i Alen sastali Eh, bilo bi dobro da bude sve tako, ali da ostanu i ovi clanovi. Hmmm...najbolje bi bilo da prave turneju sa svim clanovima koji su prosli kroz jagode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Кад смо код Наска, пре неколико година сам био закачио неки концерт Хариса Џиновића на ТВ-у и видим да ми је бубњар нешто познат, кад оно Наско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Naskooooo... heh, nesto mi je neverovatno da su se Zele i Alen sastali Eh, bilo bi dobro da bude sve tako, ali da ostanu i ovi clanovi. Hmmm...najbolje bi bilo da prave turneju sa svim clanovima koji su prosli kroz jagode Nista nije nevjerovatno. Imam snimak Jagode iz 90-ih gdje Alen nastupa kao gost na koncertu na par pjesama. I puno vece face su se sastajale kad je lova u pitanju. Ne znam zasto bi Nasko izmisljao. Inace, jedino sto bi Jagode diglo u visine je, po meni, ta postava iz 80-ih sa kojom su i stvorili veliki uspjeh i popularnost. Ovako, mislim da pojedini clanovi zaradjuju cak i vise od Zeleta, sa svojim narodnjacima. Na zalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Па, није то ништа ново, нити ништа необично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampireli Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Nista nije nevjerovatno. Imam snimak Jagode iz 90-ih gdje Alen nastupa kao gost na koncertu na par pjesama. I puno vece face su se sastajale kad je lova u pitanju. Ne znam zasto bi Nasko izmisljao. Inace, jedino sto bi Jagode diglo u visine je, po meni, ta postava iz 80-ih sa kojom su i stvorili veliki uspjeh i popularnost. Ovako, mislim da pojedini clanovi zaradjuju cak i vise od Zeleta, sa svojim narodnjacima. Na zalost. Alen gost 90-ih na koncertu Jagoda?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) To se vjerovatno samo jednom desilo, valjda su se negdje zatekli istovremeno u istom gradu, pa ono, hajde da odsviramo jednu za stara vremena. Ali da im neko ponudi dobru cifru, grlili bi se Zele i Alen svaku noc. Fazon je da Alenu nisu potrebne Jagode jer zaradjuje sasvim ok. Edited July 17, 2007 by Rox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Postava sa Zakom je mnogo bolja od postave sa Alenom. Ja licno ne bih voleo da vidim Alen u Jagodama. Covek koji je ostavio svoje ortake iz benda u Londonu, sa sedmogodisnjim ugovorom za Logo records, nije zasluzio da se vrati u DJ, Uostalom Jagode su i posle Alena snimale odlicne albume. Mislim da Alen vise ne moze da peva kao ranije. Ovaj snimak bih voleo da vidim, prosto mi je neverovano da je hteo da svira sa Alijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ako mislis na Magic Love to jeste mozda i najbolji album Jagoda (iako ga je Zele izdao kao solo project). Ovo poslije je prosjecno, bar po mom ukusu. Problem je sto Zak nije ni priblizno dobar uzivo kao studijski. Alen je postao kao neki zastitini znak benda, svi ga znaju, uklapao se imidzom i bio dobar frontman. A to sto je napustio bend u Londonu, ma ko zna sta se tu desilo. Pazi, oni u Londonu nisu imali dovoljno svirki, album se nije prodavao....od necega se mora zivjet, a Bijelo Dugme u to vrijeme hara ex-YU... Licno, nemam nista protiv ni te opcije da Zak bude vokal ali mi je tip nekako nedefinisan. Sve su to stari lisci kojima je danas samo lova bitna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 evo nekoliko stavri: 1. zele je tvrdoglavi debil, jer da nije više bi mario do fanova, samo pogledajte njegovu stranicu web...napuhan je do boli..nastavi li ovako izgubit će i ovo malo fanova... 2. ipak bez Alena nema ni popularnosti! 3. iz pouzdanih izvora znam, da kad se Zelu pita kad će nešto biti, on kaže: "dogodine" ili "sutra" ili slične odgovore...hah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkvd Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Poslednje vesti za Zajecar- ocekuje se koncert sa tri pevaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) Izmjena: preskačem ovo obavještenje iznad. Na koju web stranu misliš, Divlje jagode ili Zele ima svoju ličnu web stranu? Usput, što se Alena i Zeleta tiče, Alen je maltene sam težak koliko i ime Divlje jagode, tako da bi stvarno trebala biti jaka finansijska šema da se on vrati u to krilo gdje: 1. Neće biti šef 2. Biće ograničen na repertoar DJ Edited July 17, 2007 by Vlaja Buraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Poslednje vesti za Zajecar- ocekuje se koncert sa tri pevaca Ko je treci? Pero, Toni i ??? Joj ako bude Zanil bice ludnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkvd Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ko je treci? Pero, Toni i ??? Joj ako bude Zanil bice ludnica. Jos uvek nemam precizniju informaciju,veceras. Sva je prilika da ce biti pakleno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampireli Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ko je treci? Pero, Toni i ??? Joj ako bude Zanil bice ludnica. Mozda se misli na Cehu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 u majku ja totalno zaboravio na Zlatana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampireli Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 u majku ja totalno zaboravio na Zlatana. Mada, cudno mi je sto bi naglasavali da ce biti 3 pevaca kad je to redovna pojava na poslednjim koncertima. Mozda Cehu racunaju ipak kao basistu. Mada...ko zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 e Buraz, kad san mislio na stranicu mislio san na službeni sajt JAgoda, di dosta stavri ne funkcionira, kao npr. Fan club! Zele iz godine u godinu broji manje fanova i ako nastavi se ovako tvrdoglavo ponašati, ne znam ko će mu doč na koncerte. ja san iz pouzdanih izvora dozna ( neću sad govorit o umijeću sviranja di je kralj definitivno) da je govno od čovika. a dozan san da je i kriv za promidžbu grupe, jer npr. u nas kad dođu Jagode to dozanju samo zagriženi fanovi kakav sam i sam, a ostali slabo. zato kažem, neće na dobro nastavi li 'vako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Сигурно промоцију, илити промицање, неће радити сам. Ако не унајми неког да му то ради, наравно да нико неће знати, а не верујем да јечовек од компјутера, тј. рачунала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 (edited) Ко зна у каквом је складишту то на крају завршило. Nemam pojama u kakvom je skladistu zavrsio snimak, ali ja sam se ipak dokapao snimka celog nastupa u trajunju od 30 miuta. Nastupili su kao "Wild Strawberries" Set Lista: 1. Morrison 2. Crazy Nights 3. Shayla 4. I want your love 5. Motori 6. Ciganka 7. Divlje Jagode Vokal - Žanil Tataj Žak Gitara - Sead Lipovača Zele Bas - Zlatan Čehić eha Bubnjevi - Nasko Budimlic Vokal u pesmi "I want your love" Mladen Vojičić Tifa Snimak nije najbolji ali je podnosljiv za gledanje. Fenomenalno odradjen nastup. Na tom festivalu su nastupili: Wild Strawberries Lucilectric Gotthard Edoardo Bennato Die Prinzen rory Gallagher Edited July 21, 2007 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Kad je odrzan taj nastup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts