Rox Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Bilo bi dobro da izvuku snimke sa starih YU Metal Festivala u Sarajevu, tu je Zak prvi put nastupao negdje 90 ili 91 i snimalo se navodno za MTV, da li se kad prikazivalo ne znam tj. ne vjerujem, vidio sam to jednom poslije na HTV, na Metal Maniji tako da snimci vjerovatno negdje postoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 1990. godine je bend nije postojao. 1991. Godine je bio taj YU Metal fest, gde su nastupili sa Zakom. Trebali su da sviraju i na NS Hard Metal fest, ali se nisu pojavili, a najavljeni su kao zvezde veceri. Drago mi je da je snimak sa tog festa sacuvan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Bio sam na tom festivalu ali me ove godine jebu. ...bili su tada i Kerber, Osvajaci i masa trash bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) Imam ja clanak o tom festu u "Hard Metalu". "Pergament" je svirao u nekoj levoj postavi i to samo obrade valjda. Zaka su nahvalili do neba a i vise. Eh, bas bi voleo da vidim te snimke ne samo DJ nego i ostale. Mora da je bilo lepo tih godina. Dobro 1991. godina nije bas bila fenomenalna, al' 'ajde. Edited July 28, 2007 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Sjecam se Pergamenta, jeste svirali su samo obrade, ja se sjecam Stairway to Heaven i Paranoid i bili su super, pa bio je dobar trash iz Tuzle - Ludilo, trebali su doci Heller ali nisu, neki bend iz Zagreba Drinking Skull...,ma mali milion trash bendova, svaki drugi je svirao Enter Sandman u setu.Kerber su bili odlicni i iznenadilo me koliko su ih cak i trasheri gotivili. Jagode su bile posljednji bend drugog dana festivala. ako se dobro sjecam mnogi nisu znali tada ko je u stvari novi pjevac....on izlazi u crnoj svilenoj kosulji direktno pocinje pjevati na engleskom, mnogi kontaju jeli ovaj nas ili sta je....istina je daje tu pjevao perfektno....ma ludnica, odlicno je bilo. Bila je i ekipa iz HArd Metala, sjecam se da sam pricao malo s njima posto su imali neki stand na ulazu. Dobra su to vremena bila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 (edited) Kada sam prvi put cuo Zaka tj pesme "Hungry for your love" i |Love is in your Hands" is ja sam mislio da je stranac. On je pravi frontmen za Jagode, na jednom festu u Nemeackoj, svirali su u sred bela dana i nije bilo previse publike, ali on se ponaso kao da svira pred punim stadionom. Po ono me sto sam saznao Zak je nekad loseije pevao jer previse forsira glas. Pre Jagoda pevao je u bendu "Jersey" i pobedili su na "Gitarijadi" 1989. godine. Inace Magic Love" koji je snimljen jos 1991. godine trebao je izaci samo za strano trzistem ali rat je odlozio izlazak albuma. Zbog nekih probelma album je moraoibiti izdat kao Zeletov solo album, ali se racuna u zvanicnu diskografiju grupe. Omot je trebao da bude opako dobar, Bane Kerac ga je radio. Edited July 29, 2007 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaki Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Ne. Bio je samo singl sa pesmom "Piramida" i to je to. 10 albuma + Zeletov "Magic Love" + "Piramida. Ja imam set Croatia Records-a i on pored diskova sadrzi i kolor poster na kojem je Zele i trzalicu Fender Heavy sa Zeletovim potpisom! Ne znam ima li to u One Records setu?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Колико сам ја упознат, има. У крајњој линији, све и да нема, који ће ми враг. Ја бих то ионако купио због музике, а не због трзалице, или још мање због Зелетовог постера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Ima poster, a trzalice nema, ja sam je kasnije uzeo kod Valderame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 ...bili su tada i Kerber, Osvajaci i masa trash bendova. Gdje će veći trash od Divljih jagoda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 А и то што кажеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 što se tiče Jerseya, pouzdano znam da se to još uvik nije zaboravilo, mogučnost je da se čak i izda, ali neću previše govorit dok ne doznam iz prve ruke više toga...4 Divlji tigar: poslao sam ti na forumu 8putnika PM, pa vidi, jedino ako nisam nešto krivo poslao....a ja još uvik, sram me bilo, nisan kupio box set, naravno u CRo Rec, košta oko 350 kuna, a vidio san i da su počeli prodavat odvojeno...negdje oko 100 kuna za 3 cd-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Nadam se da Zak uspeti to da izda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rox Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Gdje će veći trash od Divljih jagoda? Ma t(h)rasheri su vladali u to doba. Bio je neki hard rock bend kojeg je publika uzasno izvizdala pa su se vratili sutradan sa trash verzijama istih pjesama da bi ih onda publika duplo izvizdala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 a vidio san i da su počeli prodavat odvojeno...negdje oko 100 kuna za 3 cd-a... Овде продају дискове и појединачно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkvd Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Da li jos neko krece za Zajecar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ja necu ici i ali sam hteo, mozda odem u Crvenku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Set lista iz Zajecara Intro Motori Dobro dosla ljubavi Konji Zelim da te imam Auto stop Selja Turski mars Krivo je more Jedina moja Marija Divlje jagode Kap po kap Let na drui svijet Ciganaka --------------- Morison Izrelska narodana Motori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 'Сеља'? То им је нека нова песма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 2 puta motori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Што те то толико чуди? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Pa sta znam iskreno nekako mi sranje.Bolje da su je odsvirali samo na kraju. Secam se da je Alogia odsvirala 2 puta Secanje Na Slike Iz Sna gore u SKC-u ali oni su imali dobar razlog zasto to da urade a Divlje Jagode mi nisu jasne uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 (edited) 'Сеља'? То им је нека нова песма? Greska u kucanju. Sejla. JBG, bio sam mrtav umoran. Rts 2 mi emitovao ceo nastup. Turski mars Krivo je more Jedina moja Marija su bio izbace. Prokletnici. Edited August 3, 2007 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampireli Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 'Сеља'? То им је нека нова песма? :) :)Pa sta znam iskreno nekako mi sranje.Bolje da su je odsvirali samo na kraju.Secam se da je Alogia odsvirala 2 puta Secanje Na Slike Iz Sna gore u SKC-u ali oni su imali dobar razlog zasto to da urade a Divlje Jagode mi nisu jasne uopste...pa uvek sviraju 2 puta motore (Prva i poslednja pesma).Meni su samo motori malo dosadili, ali sta da se radi kada publika trazi to.Jedna od njihovih najpoznatijih pesama. I oni koji ne znaju za divlje jagode znaju tu pesmu, ali ne znaju svi izvodjaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkvd Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Probudio se,upravo. Napisacu prve utiske cim pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts