RNA Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 До јаја, исти Наско у фаци... или сам ја забаговао. Quote
Zaki Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Nesto sam nacuo da ce Divlje jagode svirati na Moto-festu u Indjiji, u subotu, 21. juna... Mada na njihovom sajtu jos nema najava za svrike za ovu godinu? Quote
Rox Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Nemoj se uzdati u njihov sajt, vrlo slabo im radi. Quote
_powerslave_ Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Nesto sam nacuo da ce Divlje jagode svirati na Moto-festu u Indjiji, u subotu, 21. juna... Mada na njihovom sajtu jos nema najava za svrike za ovu godinu? Dobro si nachuo Quote
metallicus Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Zna li se ko sad pjeva u Jagodama? Baš su ovde govorili da je Pero napustio bend i da je u opticaju neki pjevač iz Srbije. Quote
Divlji Tigar Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Trenutno su u postavi: Zele - Gitara Čeha - Bas i Vokal Thomas - Bubnjevi + Toni - Vokal. Zak je odradio nekolio nastupa ali sada ima obaveze prema matičnom bendu. Ko će pevati u osijeku, još nije poznato. Pero je definitivno napustio jagode, po drugi put. Quote
_powerslave_ Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Malopre mi drugar poslao poruku, kaze da je sinoc bila fantastichna svirka, jbg ja nisam otishao jer shtekam pare ko nenormalan, za neke vece koncerte jelte Quote
Wild Child Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 ja sam bio sinoc.smorio sam se sto zak nije pevao.nego onaj prvi pevac. Quote
Divlji Tigar Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Žak je bio angažovan privremeno kao zamena, on ima svoju matičnu grupu i obaveze u istoj već jedno mesec dana Žak nije sa jagodama. I Toni nije član,već samo gost. Quote
Zaki Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Bio sam na svirci u subotu, u okviru Moto festivala u Indjiji. Mada su bili najavljeni za 22 h, Jagode su počele tek u 23.15 h. Tokom njihovog nastupa dva puta je na bini nestala struja, ali i pored toga svirka je bila odlicna. Zele je rekao da ce novi album biti objavljen do kraja godine. Svirali su i pesme koje inace retko izvode, na zahtev fanova koje su dobijali e-mailom. Svirka je trajala nesto manje od dva sata. Sve u svemu, konacan utisak je odlican, s obzirom da je ulaznica bila svega 200 din. a pivo (koje se kupovalo kuponima) 70 din. Quote
Divlji Tigar Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Zele već 4 godine, kaže da će album biti objavljen do kraja godine. Quote
Runner Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Gledao sam ih sa Tonijem u postavi u ljeto 2005. na jednom omladinskom festivalu, koji je istovremeno bio i moto skup, i onako, moj utisak je da Toniju za neke „zesce” pjesme nedostaje energije na bini, sto je i razumljivo, s obzirom na godine. Pero je bez dileme bio mnogo bolje rjesenje za bend sa hard rock pristupom. Idealno bi bilo da nadju nekog mladjeg pjevaca, jer ipak je bitna stvar scenski nastup i energija na bini. Quote
Runner Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Da ovo nije slika iz Srebrenice? Jeste, to je onaj Silvertown Shine sto bude svake godine u junu. Quote
metallicus Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Jeste, to je onaj Silvertown Shine sto bude svake godine u junu. Bio sam tada. Quote
bloodsucker Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 ajme Bože ako Toni bude pjeva a hoće.. ja san ga gleda dva puta bolje mu da se ostavi pjevanja. njegov glas me iritira. Quote
Divlji Tigar Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 U Beogradu će pevati Toni i Čeha. Quote
RNA Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Колику коус је Чеха пустио, нисам могао да верујем да је оно он кад сам гледао спо за 'Звијезду сјевера'. Quote
dudi Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Gledao sam ih sa Tonijem u postavi u ljeto 2005. na jednom omladinskom festivalu, koji je istovremeno bio i moto skup, i onako, moj utisak je da Toniju za neke „zesce” pjesme nedostaje energije na bini, sto je i razumljivo, s obzirom na godine. Pero je bez dileme bio mnogo bolje rjesenje za bend sa hard rock pristupom. Idealno bi bilo da nadju nekog mladjeg pjevaca, jer ipak je bitna stvar scenski nastup i energija na bini. a sta taj lik u publici spava ? Quote
bloodsucker Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 bilo bi dobro da se i Zele i Thomas uključe u pjevanje pa da imaju 20 vokala kao bend. po tome su već i danas posebni u svijetu glazbe. Quote
Tower... Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Nije valjda da Toni sad peva u Jagodama? Ko će pevati večeras? Quote
Spastic Ink Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Nije valjda da Toni sad peva u Jagodama? Ko će pevati večeras? Sinoc U Apatinu na 45. ribarskim vecerima,nastupile su Divlje Jagode(nisu bili ovde nekih 20 god).U sklopu moto-susreta(podrazumeva se)... Pred nekoiko hiljada posetilaca,iznenadio je matori Tony Jankovic .Odlicno je otpevao koncert...Sve pohvale matorom kralju ! Quote
Divlji Tigar Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Postoji mogućnost da u beogrdu peva neki Marko Osmanovic iz grupe cota g4. On sigurno peva u Osijeku. Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Bilo je super, Marko rasturao nadam se da će biti novi pevač. Quote
Recommended Posts