Runner Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ono sinoc mi je bio najbolji nastup Divljih jagoda od par njihovih koncerata na kojima sam bio u zadnjih nekoliko godina. Cak mi je bio bolji koncert i od onog proslogodisnjeg u basti SKCa. Juce su bili nekako energicniji, eksplozivniji, ubjedljiviji, mozda i zbog druge gitare koja se ubacivala u par pjesama. Onaj pjevac Marko djeluje kao odlican frontmen, meni bolji od Pere Galica. Nadam se da ce ga Zele zadrzati za stalno u bendu. Bilo je pozitivno iznenadjenje kad lik izleti na binu, jer sam ocekivao da ce sve pjesme pjevati Toni Jankovic. Quote
Bata Trokrilni Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Super je lik stvarno, kad je izašao na binu, učinilo mi se za trenutak da je Alen u pitanju. Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) Pesmu "Ciganka" je odpevao bolje i od Žaka, Pere i Alena. Ako nekoga zanima svirali su sledeće pesme: krivo je more jedina moja autostop motori sejla ciganka let na drugi svijet konji zavijek tvoj Divlje jagode od neba do neba kap po kap ne ovim redom. Možda sam zaboravio neku pesmu. Edited August 29, 2008 by LazaGNR Quote
Wild Child Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 niko ne peva ciganku bolje od zaka. pa chak ni alen. Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 niko ne peva ciganku bolje od zaka. pa chak ni alen. Žak i Marko nijanse su u pitanju. Alen je dobro otpevao pesmu na albumu ali je beba za ovu dvojicu. Nego da li si slušao bend "Turbo" iz Slovenije Power/Thrash peva Žak? Quote
Rox Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Meni Zak uzasno pjeva Ciganku, a i vecinu pjesama uzivo. Bas bih volio da cujem tog Marka kako zvuci sa Jagodama. Ima snimak na youtubu ali je vrlo los zvuk. Po onome sto se moze vidjeti izgleda zagrijan i energican, bas sto Jagodama i treba da ih malo razdrma, Zele u zadnje vrijeme kao da spava na koncertima. Quote
Wild Child Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Žak i Marko nijanse su u pitanju. Alen je dobro otpevao pesmu na albumu ali je beba za ovu dvojicu. Nego da li si slušao bend "Turbo" iz Slovenije Power/Thrash peva Žak? nem pojma..meni je zak tu najbolji... slusao sam Jersey i Mary Rose...taj Turbo nisam... jel ga imas ? Quote
Runner Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 ...Divlje jagode od neba do neba kap po kap Mahinalno si umjesto „Dobrodosla ljubavi” ubacio „Od neba do neba”, a ubjedjen sam da ovu drugu nisu svirali Quote
Bata Trokrilni Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) Nije bilo Od neba do neba, kamo sreće da jeste. Edited August 29, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 nem pojma..meni je zak tu najbolji... slusao sam Jersey i Mary Rose...taj Turbo nisam... jel ga imas ? Imam, okačiću. Jersey imaš album? Mahinalno si umjesto „Dobrodosla ljubavi” ubacio „Od neba do neba”, a ubjedjen sam da ovu drugu nisu svirali jeste upravu si Nije bilo Od neba do neba, kamo sreće da jeste. moja greška. Quote
Guest Senke od papira Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ljudi, ko je taj novi pevac, odakle on ? Gde je ranije bio?Nije bog zna sta.. Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 On peva u bendu "Cota G4" iz Virovitice. Bolji je od Pere. Quote
Wild Child Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 nemam jersey,gledao sam samo spot i svidja mi se. Quote
Divlji Tigar Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Turbo Albumi: http://rapidshare.com/files/128176807/1995...er_Of_Metal.rar http://rapidshare.com/files/128194683/1997...pse_Of_Home.rar Quote
dimebag Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Bas sam prije 2 dana bio na njima u Prijedoru po drugi put.Bilo je prejako... Quote
Divlji Tigar Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 A da u Prijedoru su imali i goste: Emir Cerić Cera (pevao na pola 100 vjekova), neka riba i Nasko Budimlić. Quote
dimebag Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Jesi ti iz PD?Jbt na tom koncertu kako je rekao Lipovaca za Tifu da prica da je je njegova pjesma ZAUVEK TVOJ i ako je to moja pjesma jer Tifa to ne zna nikad takvu pjesmu napraviti. Quote
Divlji Tigar Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Nisam iz PD? Ali sam pročitao na svaštari šta je napisao lik koji je bio nakoncertu. Zele opleo po Tifi i prošle godine u SKCu. Quote
dimebag Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Hehe pa sinurno Tifa nesto srao.Znas kakav je Tifa... Quote
Divlji Tigar Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 http://divljejagodefan.forumotion.net/forum.htm Quote
dimebag Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Pa ima na njihovoj stranici forum... Quote
Recommended Posts