Apeiron Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Pero nije vokal za bend kao sto su Divlje Jagode... za njih je samo Alen Islamovic... eh, nikad se necu pomiriti sa tim sta ovaj bend danas radi, i kako... Quote
NeSa Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Pero nije vokal za bend kao sto su Divlje Jagode... za njih je samo Alen Islamovic... eh, nikad se necu pomiriti sa tim sta ovaj bend danas radi, i kako... tacno,za njih je alen i tacka...mada se meni svidjaju i ostali...album 'sto vijekova' i 'labude kad rata ne bude' su jako dobri Quote
VEPAR Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Po meni su sa Tifom najbolje zvucali (KONJI,ZAUVJEK TVOJ..) Quote
Mary Joe Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 'Zauvjek tvoj'= najlepša balada ikad Quote
NeSa Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 'Zauvjek tvoj'= najlepša balada ikad no,no,no... ima boljih... Quote
Mary Joe Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Tebi, ali meni baš ta znači nešto posebno. Quote
NeSa Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 pa skoro sve balade su im dobre...jesi li slusala maidu? Quote
Mary Joe Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 pa skoro sve balade su im dobre...jesi li slusala maidu? Btw, i 'Samo tren' je vr' Quote
NeSa Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Btw, i 'Samo tren' je vr' ma sve su ima balade cool...ne znam koju da izdvojim... Quote
Apeiron Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Sve same cinjenice... Stare balade su neprevazidjene... retko koji bend ima tako jake momente na ex YU sceni. Quote
VEPAR Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Cuo sam da je Lipovaca zahtevao da ne svira na gitarijadi poslednjeg dana da se ne bi sreo sa Alenom. Quote
NeSa Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Cuo sam da je Lipovaca zahtevao da ne svira na gitarijadi poslednjeg dana da se ne bi sreo sa Alenom. sve je moguce...kaze da nikad ne bi mogao da mu oprosti sto ih je napustio...mada,kada bi se vratio alen u jagode to bi bilo extra Quote
aronoel Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 .....odlaze na dalek put ko to moze znati...samo neki stoper ljut sto ih prstom prati....MOTORI,MOTORI....MOTORI......jeeeee .....Neso....bas si lepo ispao na slici..... osim motora...ocete svirati jos nesto od njih...? Quote
Crna_Dama Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Obozavam ih..Oni su prva domaca grupa koju sam oboyavala,kad sam bila u osnovnoj...A volim ih i sad...Je li ih neko gledao na Gitarijadi?!?Ma,ono je bio dozivljaj!!!!!!!!!! A slazem se da je perio sa Alenom bio najjaci period grupe,ma,Alen je metalac,ima glas za heavy,samo sto je on sad prodana dusa,zaglavio je sa Indirama i ostalima...Steta...Ali sto jeste-jeste,u "Jagodama" je bio zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Crna_Dama Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 "Jagode" se nisu prodale,i to cenim,i volim ih jos vise,zbog toga,i volecu ih ZAUVEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogu oni da pljuju po Lipovaci koliko hoce,covek je dusa "Jagoda",uvek je bio za metal,i gitarista je do jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sto se postave tice,meni licno najdraza je ona sa albuma "Motori",i naredna tri...Alen,Zele,Nasko i posle im se pridruzio Cehic... Quote
NeSa Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 "Jagode" se nisu prodale,i to cenim,i volim ih jos vise,zbog toga,i volecu ih ZAUVEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogu oni da pljuju po Lipovaci koliko hoce,covek je dusa "Jagoda",uvek je bio za metal,i gitarista je do jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sto se postave tice,meni licno najdraza je ona sa albuma "Motori",i naredna tri...Alen,Zele,Nasko i posle im se pridruzio Cehic... ljubim te puno Quote
Crna_Dama Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 ljubim te puno Ozbiljno,Jagode slusam dosta dugo..,..Nikad mi ne dosade... A znas li da je moja ortakinja isto upoznala Zeleta,kad je svirao na koncertu "Alogije",sad u maju?!? Ja nisam imala priliku,nazalost,inace ga mnogo gotivim kao muzicara,kao sto sam vec rekla. Quote
VEPAR Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Zele je uz Vlatka verovatno najznacajniji i najbolji gitarista sa ovih prostora. Quote
NeSa Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Ozbiljno,Jagode slusam dosta dugo..,..Nikad mi ne dosade... A znas li da je moja ortakinja isto upoznala Zeleta,kad je svirao na koncertu "Alogije",sad u maju?!? Ja nisam imala priliku,nazalost,inace ga mnogo gotivim kao muzicara,kao sto sam vec rekla. ja sam ga upoznao 3 puta Quote
Crna_Dama Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Blago tebi!!!!!!!!!!!!!!!!! Gde,kako?!? Quote
NeSa Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 pa imali su dve promocije prosle godine,pa me cale ubacio u obe... prva je bila u februaru,promovisali su poslednji album,a druga u junu,valjda,kad su promovisali kompilaciju...oba puta su svirali,samo sto su na drugoj promociji imali unplugged...bejase bas fino...na zeleta je bila velika navala,jedva sam stigao do njega...treci put sam ga upoznao bas na koncertu smederevaca...tu smo se bas ispricali;inace,zele je levoruk,a svira desnom rukom Quote
Recommended Posts