Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Super je.Dopada mi se ceo album, jedino mi nova verzija "Motora" nikada nije bila interesantna...

Ja sam mozda previse subjektivna u pogledu "Jagoda", ali, stvarno mi je predobra vecina njihovih albuma, od pocetka do kraja.

• 1 month later...
Posted
Super je.Dopada mi se ceo album, jedino mi nova verzija "Motora" nikada nije bila interesantna...

Ja sam mozda previse subjektivna u pogledu "Jagoda", ali, stvarno mi je predobra vecina njihovih albuma, od pocetka do kraja.

E, ali fora s tom verzijom Motora je što i ja mogu da je otpevam. :mrgreen: Ide iz Cis, umesto iz E.

No, činjenica je da je Alen ubedljivo najbolji pevač Jagoda i da su albumi s njim najbolji.

Posted
E, ali fora s tom verzijom Motora je što i ja mogu da je otpevam. :mrgreen: Ide iz Cis, umesto iz E.

No, činjenica je da je Alen ubedljivo najbolji pevač Jagoda i da su albumi s njim najbolji.

Pa, dobro, jeste da je original dosadio svima :D , al ipak je kult, i da, Alen (sta god radio danas) je najbolje isao uz "Jagode". :da:

Posted

Слажем се. А ''Шејла'' најбоља ( ил' макар најзаразнија) песма.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Ja tvrdim već nekoliko godina da bi oni bili worldwide samo da su bili u Engleskoj, Njemačkoj ili Americi. :da:

Isli su oni u Englesku. I nista nisu uradili. :da:

Posted
Isli su oni u Englesku. I nista nisu uradili. :da:

Bas tako ,

Ja se dobro secam kada je sve pisalo u Rock casopisu tada i to u detaljima sta se desava sa Jagode u Londonu

Imali su dva koncerta u Markiju nista posebno .

Ma nisu opste ni trebali da urade nesto tako

Posted

Drugačije se gledalo tada na bend iz Jugoslavije. A i Englezi više cijene svoje, nego tuđe. Da su osnovani u Engleskoj, priča bi bila kudikamo drugačija...

• Downvote 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Evo sad dodjoh sa beer festa, odlsusah Jagode i odusevih se. Stare pjesme zvuce nekako drugacije, jace a i lijepo je vidjeti 3 gitare u sastavu Jagoda.

Nisam znao da je Marko Osmanovic novi clan.

Posted

jbm mater jbm mater!!!!

doputovala u bg u osam.....stigla bi do usca odmorna

na ANTONIJA PUSICA!!! KOJI CE MI ON?!?!?!?!?!?!?!

(rambo amadeus...na njega mislim..)

al bas sam imala zelju da ih vidim... :cry::cry::cry::cry:

poslednji put...to je bilo..ja mislim na ARF-u prosle godine...

ako je tad bilo sjajno...onda je sinoc JOS BOLJE!!!!!! :muzicar:

.... :red: zbog sve one piiiiiiive :red: