AuroraFallen Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) Lepo je sto ima jos onih koji cene Cehin doprinos bendu. Tigre, da nisi moderator, dala bih ti plus. Elem, ovaj album se meni zaista cini 'najiskrenijim' od celog njihovog opusa. Uopste ne zvuci kao da je pisan da zadovolji publiku, vec samog autora, sto je po meni, smisao muzike. Edited July 8, 2011 by AuroraFallen 2 Quote
Crna_Dama Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Slazem se. Jedan od razloga sto volim "Divlje jagode" je i taj sto im je svaki album prica za sebe, poseban, na svoj nacin dobar. Neupuceni verovatno ne bi ni povezali da se radi o istom bendu kada cuju npr. "Dinamit", "Mrak za dvoje", "Sto vijekova" i "Dobro dosla ljubavi", pa ipak uz sve te silne promene pevaca, postava, recimo i stilova, uvek je to bilo nesto u sustini vredno i najbolje pokazuje koliko je Zele, zapravo, od samog pocetka povlacio dobre poteze i zasto je taj covek, kad se sve sabere i oduzme, dusa "Jagoda". Njegova istrajnost u celoj prici omogucava da mu se oprosti odugovlacenje sa novim pesmama i kenjkanje oko izbora vokala. U jednoj od epizoda emisije "Rockovnik" govorio je malo o citavom "slucaju London", vidi se koliko ga je Alen razocarao i ta gorcina je razumljiva, ali, istovremeno je jako dobro sto to nije poremetilo bend nego su pokazali da i bez njega mogu da funkcionisu tolike godine, sa kakvim god i kolikim god prekidima. 1 Quote
Bata Trokrilni Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Dobro, jači ste, u pravu ste. I šta sad? Quote
Sreta Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Nista , sad ja polako za Bjeljinu 16. KA i Jagode , kuje vs smekeri - 10:1 , taman ... Quote
Runner Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 (edited) Gledao u subotu Divlje jagode u Bijeljini. Bili su hedlajneri tog velikog koncerta, svirali su dva sata, u poredjenju sa ostalim bendovima zvuk i lightshow su im bili definitivno podredjeni, da se ipak zna ko su zvijezde veceri Odsvirali su bas dosta pjesama, tesko mi je sada svih se sjetiti. Mislim da ih nisam gledao od jula 2008., pa nisam znao sta da ocekujem u setlisti. Kao iznenadjenja za mene bih naveo to sto su odsvirali "Morrison", "Šampioni" i instrumental "Magic Love" sa Zeletove solo ploce. Ni ovaj put ne cuh "Metalne radnike" uzivo, nazalost. Ostalo su uglavnom bili sve veliki hitovi, ukljucujuci i onih nekoliko balada. Na vokalima se smjenjuju i dopunjavaju Marko Osmanovic, koji sada svira i gitaru, i Ćeha. Prije njih svirali jos i bendovi Testera (iz Bijeljine), EKG (Mladenovac, btw vrlo dobro momci sviraju), jedan bend kome ne znam ime, Santos Brothers Band i naravno Kraljevski Apartman, koji je svirao samo 45 minuta. I pored toga, bili su veoma dobri! Veoma slaba posjeta, plafon 1000 ljudi na stadionu, a ulaznica nije bila puno skupa (10 KM = 500 din) Edit: Prebacujte ovu temu na Rock & Hard Rock, tamo joj je mjesto at least, vidim da ima tamo jos nekih domacih bendova. Edited July 17, 2011 by Runner Quote
..charlie.. Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Veoma slaba posjeta, plafon 1000 ljudi na stadionu, a ulaznica nije bila puno skupa (10 KM = 500 din) Bas slaba poseta, ne mogu da verujem da nisu skupili vise ljudi... Jbg, ipak nisu vec dugo nista izdali, a cesto sviraju tezga svirke, tipa moto-susreti, pa su se ljudi zasitili... Quote
heavyervin Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Taj bend cijeg se ne mozes setiti imena je verovatno Hellison iz Kikinde. Mladi momci i jedna devojka neki metalcore fazon valjda Quote
Runner Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 E vidis, svirali su i Hellison, njih sam zapamtio, ali zaboravio pomenuti, a bio je jedan drugi bend cije ime ne znam. :haha: Ma nebitno, na kraju. Inace, pocetak koncerta je puno kasnio, pa je vecini ovih support bendova skracen nastup, neki su svirali samo 3-4 pjesme. Quote
Sreta Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Zele magare dosao limuzinom Dobar koncert , Jagode sam vidjao i u boljem izdanju . Organizacija do zla boga losa , katastrofalna , morao sam da cekam KA da udjem sa njima kombijem iako sam platio kartu , neka pametna budala je smislila da gledamo koncert sa 50 m od bine ... Jebes rok koncert sa tribina . Zato sam i propustio par bendova , mada sam cuo da su prasili Sepulturu , SMF i slicno . Santos Brothers me iskreno nije odusevio , EKG solidan , dobra svirka , autorske stvari malo beze od usiju . Publika nije bila pretezno rokerska , ali je bila dobra . Neko se na kraju setio da nema smisla da publika bude na tribinama i tada je atmosfera postala dosta bolja . Poneki panduri su me oslovljavali sa 'Druze' pa sam shvatio kolko ima sati Sve u svemu dobar provod , ali za neku slicnu manifestaciju ili vecu , obavezno novi ljudi da se pobrinu . Bjeljina je super grad . Quote
Sreta Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Jagode nastavljaju po starom . Gledao sam u Pazovi pre neki dan i iskreno iznervirao sam se . Na stranu to sto izvode uglavnom hitove za sire mase , ali Zele svaku solazu improvizuje , izdrka i zasere . Na nekim pesmama cak menja i ritam . Nek jede govna bas , boli me kita da li se smorio posle sto godina isto da svira , ali hocu da cujem ono sto sam navikao na ploci i uzivo . Marko odlican , Nasko takodje ... Damjan iz Demethera na klavijaturi prilicno osvezenje , ali i ne dobija neki prostor . Mora novi materijal pod hitno ! Quote
Divlji Tigar Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Čuo sam da su svirali "Stakleni Hotel", tu pesmu nisu dugo svirali. Quote
MightyOMighty Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Evo jedan beogradski bend koji radi dojaja covere divljih jagoda, smaka itd itd!!! http://adf.ly/2O7uR Ovo gore im je sajt, a ovo dole prvi singl! http://adf.ly/2OctD 1 Quote
Divlji Tigar Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Novi spot. Muzika je dobra, ali mi tekst ne sviđa. Ženska je mnogo lepa. http://www.youtube.com/watch?v=8973QX7nW4c Quote
Zaki Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Preduhitrio si me za spot Trenutna postava (bar na spotu): Zele-gitara, Marko-gitara/vokal, Ćeha-bas, Nasko-bubnjevi, Damjan-klavijature. Quote
Crna_Dama Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 (edited) Bio Zele u "Beogradskoj hronici" veceras, promovisao spot verovatno, a rece i da ce do proleca zavrsiti album. A pesmica, ovako u celini, nije losa. Slazem se sa Divljim Tigrom, muzika je bolja od teksta, koji ipak prilicno "smrdi" na neke ranije balade. Hocu reci- onako, klise je.A Marko odlicno peva. Edited October 6, 2011 by Crna_Dama Quote
..charlie.. Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Je l' samo meni kraj spota malo ljigav? Pesma je ok... Quote
Elderane Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Uzasan kraj spota i prilicno losa pjesma. Izlizana, bezenergicna... Samo mi je zao sto nikad nisam gledao Divlje Jagode dok je Alen pjevao, ovo sada nije ni blijeda sijenka tog benda. Quote
lemmy sixx Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Pa de si bre ti covece!Sta ima?Otkazujes koncerte? 2 2 Quote
Crna_Dama Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Je l' samo meni kraj spota malo ljigav? Pesma je ok... Naivan, ljigav, smesan. Quote
mrgud Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Vauuu.. kakakv kraj spota Zele, oplodi me, napravi mi malog crnca A i pesma je za sahrane....ne obecava mnogo 1 Quote
Divlji Tigar Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Na fan forumu Divljih agoda sam pročitao da je na promociji singla bio samo Zele bez ostatka grupe. Quote
Elderane Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Pa de si bre ti covece!Sta ima?Otkazujes koncerte? Evo naletio da kazem koju. Ne otkazujem u zadnje vrijeme, shvatio da nemam kome. Kod tebe, pravis li i sviras i dalje one uzasne i neinventivne pjesme sa Orozom? 5 Quote
Vic Rattlehead Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Evo naletio da kazem koju. Ne otkazujem u zadnje vrijeme, shvatio da nemam kome. Kod tebe, pravis li i sviras i dalje one uzasne i neinventivne pjesme sa Orozom? Batalio je to, sada je poster boy jedne pro-mađarske separatističke stranke, i to radi džaba, iz ubjeđenja. Novi spot. Muzika je dobra, ali mi tekst ne sviđa. Ženska je mnogo lepa. http://www.youtube.com/watch?v=8973QX7nW4c Evo njen profil, pa joj možeš i lično to saopštiti: http://www.facebook.com/milicasehovac Quote
lemmy sixx Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Evo naletio da kazem koju. Ne otkazujem u zadnje vrijeme, shvatio da nemam kome. Kod tebe, pravis li i sviras i dalje one uzasne i neinventivne pjesme sa Orozom? Pa koliko si ljudi zajebao i pokrao,nije ni cudo kako vise nemas koga zajebati.Nisu ljudi bas tolike budale.Ma kakvi,digao sam ruke.Nema poentu raditi posteno,ne isplati se,sve pokupite vi prevaranti,"borci za scenu". Batalio je to, sada je poster boy jedne pro-mađarske separatističke stranke, i to radi džaba, iz ubjeđenja. Pa gde si bre prasac,sta ima?Smrdis na loj? 1 3 Quote
Recommended Posts