azal Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 vidim da mi je nestala tema pa je moram opet napraviti. inace bio sam na svirci sinoc. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O raskrvarili su jednog lika, opicila ga gitarom po glavi. kao i uvek....naj naj naj bolestini nastup svih vreme. DEP su vrhunac brutalne i progresivne muzike. Quote
Black Knight Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 Imam samo album Calculating Infinity i onaj EP sto si mi poslao by ICQ Dosta mi se svidjaju pogotovo stvari sa EP mnogo brutalno nema sta. Quote
scissors Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 baš ganjam odavno onaj njihov self-titled album, čuo sam dosta dobrih riječi o njima, ali nigdje da ga nađem po šopovima... spustiću ga na winmx valjda skoro... blackie, ti si se bio raspitivao za njih, jel ti trebaju? :? Quote
azal Posted January 27, 2003 Author Report Posted January 27, 2003 sve valja prvi je The Dillinger Escape Plan pa Under The Running Board EP pa Calculating Infinity pa Irony Is A Dead Scene EP sa Mike Patton-om.....18 minuta naj ludje muzike na svetu Quote
Simadin Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Joooj...sick bastards dillingeri... Isuvishe bolesno za moj ukus (ako tako neshto uopshte postoji ) ali ono...pruzicu im josh jednu shansu Quote
mirror Posted February 1, 2003 Report Posted February 1, 2003 Joooj...sick bastards dillingeri... Isuvishe bolesno za moj ukus (ako tako neshto uopshte postoji ) ali ono...pruzicu im josh jednu shansu Agree...bolest na kub ne mogu ja to...ne ide mi sa varenjem njihove muzike nikako i ne verujem da cu im dati josh jednu shansu mada,ko zna... Quote
:={MaYa}=: Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 uh mnogo tesko za slusanje....... par pesmica dodje kao "odmor",ali uh.....nije to za mene...mada verujem da je dobro za izivljavanje........samo ja imam....druge nacine..... 1 Quote
Will-O-The-Wisp Posted July 21, 2003 Report Posted July 21, 2003 Dajte mi JEDNU (eventualno dvije-tri) najbolju, najbolesniju, najsljadju, najbrutalniju i najprogresivniju pjesmu! Da to skinem sa Kazaa!!! a: Quote
Branislav Stankovic Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Skini onda "When good dogs do bad things"- pesma je zakon i na tom mini albumu im peva Mike Paton (Faith No More/Mr.Bungle....). Quote
Will-O-The-Wisp Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 OK, hvala! Sad cu da vidim da to skinem... Quote
azal Posted July 22, 2003 Author Report Posted July 22, 2003 Sugar Coated Sour 43% Burnt te dve za pocetak Quote
Apeiron Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Ovo je jedan od retkih bendova gadnijih od Devinovih radova... pritisak, i to nevidjen... Quote
Dasdariel Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 E taj bend je brdo! Patton ne bi radio sa bilo kim... Quote
Tallulah Posted August 11, 2003 Report Posted August 11, 2003 Sugar Coated Sour43% Burnt I agree a: za izivljavanje,smirenje,sta vec...genijalnooo! Quote
Vlaja Buraz Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 05 Jan 2004 Lostprophets and Dillinger Escape Plan have paid tribute to the pop luminary Justin Timberlake by covering his songs. Dillinger covered 'Like I Love You' at their recent London show while The Prophets' cover of 'Cry Me A River' from their recent BBC session has been posted online. Log on to www.dragonninja.com and click on the BBC Performance link to check it out. Quote
azal Posted January 7, 2004 Author Report Posted January 7, 2004 to se zove crna pesnica u celo heavy metala. Quote
Vlaja Buraz Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Jel' to neka skraćenica za drogu? Quote
azal Posted January 7, 2004 Author Report Posted January 7, 2004 to je skracenica za cajnu kobasicu. Quote
Vlaja Buraz Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Pa se ti onda pitaj što niko neće da se igra sa tobom. Quote
Cold_Day_In_Hell Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Ma skinuo sam par spota i uzivo nastupa....ubija na mesto (bacanje na publiku,ubijanje,lomljava...i sl) Zanimljiva im ideja,al verovatno nisu mislili da ce toliko da budu poznati Inache chuo sam za njih od [Cy_b_er_S.T.A.R.] aka [AnTaReS].... Quote
The Eagle Nature Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 (edited) IRONY IS A DEAD SCENE!!! Edited March 31, 2004 by The Eagle Nature Quote
azal Posted March 31, 2004 Author Report Posted March 31, 2004 jeste konza ali Calculating Infinity mi je svakako bolji album. Pranje bubrega od pocetka do kraja. TECHNICAL AS FUCK!!! Quote
The Eagle Nature Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 (edited) Ali I.I.A.D.S. je mnogo ludji,valjda zbog Mike-a. Postoji jedan "slican" bend,mada je vise grind i vise jazz.Zovu se Virulence. Edited March 31, 2004 by The Eagle Nature Quote
azal Posted March 31, 2004 Author Report Posted March 31, 2004 Converge i Botch su takodje u slicno fazonu. Ima gomilu tog mathcore-a, ali retko nadjes nesto toliko kvalitetno kao DEP. Patton kralj. Quote
Recommended Posts