Baal Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Black Bubblegum mi je možda najbolja pesma koju su snimili. Quote
necko Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 prvi utisak. Black Bubblegum mi je možda najbolja pesma koju su snimili. Quote
darthmoog Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Milk Lizard,Black Bubblegum,Horse Hunter,Lurch favoriti za sada...predobar album... Quote
azal Posted November 2, 2007 Author Report Posted November 2, 2007 Black Bubblegum mi je možda najgej pesma koju su snimili. ali majku mu, i meni se svidja Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 dvoje su se tako smuvali. Quote
darthmoog Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 IRE WORKS 11/13/2007 THAT'S NOVEMBER THIRTEENTH FOR ALL YOU FOOLS WHO CAN'T READ NUMBERS. Buy it when it comes out! If we don't beat Celine Dion's first week sales we're retiring! 50 Cent style! Quote
darthmoog Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Ova mouth of ghosts isto neverovatna pesma.... Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 i dalje furam stav da ne postoji najbolja pesma na tom albumu. Quote
LordDahaka Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Jedino sto mi se ne svidja kod Dillingera pored jako teske , haoticne muzike je Vokal , koji je katastrofa , kao neki scream emo vokal. KATASTROFA !!! To je meni sjebalo ceo bend , da je neki harsh vokal vec bi bila druga pricha, ovako , sranje. To je moje misljenje Quote
darthmoog Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Wtf? Edited November 4, 2007 by darthmaul Quote
Buddha Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 taj nacin pevanja je izmislio Mike Patton jos 1992., kada glupost kao sto je "emo" jos nije ni bila u planu. Quote
necko Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 taj nacin pevanja je izmislio Mike Patton jos 1992., kada glupost kao sto je "emo" jos nije ni bila u planu. naravno da je postojao emo tada, postoji jos od sredine osamdesetih, samo ne ovaj danasjni "emo" vec hardcorepunk bendovi tipa rites of spring i slicni... ne znam, meni savrseno ide puciatov vokal uz njihovu muziku... Quote
niking Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 koliko sam live snimaka Dillingera video na svakom mi je Puciato bio ocajan Quote
darthmoog Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) Kako lazesh... Shalim se...pa nije ni cudo sto je "ocajan" uzivo uz toliko pomeranja i bacanja i najbolji pevach na svetu bi bio...ne moze lepo da kontrolishe vazduh dok se toliko gubi... Edited November 4, 2007 by darthmaul Quote
LordDahaka Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Wtf? Ziltoide Omnizientski , ja sam tvoj kreator ! Sta te muchi ? Scream Emo , SRANJE !!!!! Meshuggah vokal bi se poklopio u Dillinger Planu Za Bekstvo Verovatno su zato i imali zajednicku turneju ili stagod Quote
azal Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 greg i dimitri imaju cist harcore scream...nista tu nije emo..bas je oldschool hardcore. a greg peva u manirau patton-a i trent reznor-a, nema tu emo-a uopste. zakljucak, malo si glup. a meni najbolje bilo uzivo kad sam gledao converge. ovaj pevac uglavnom zaboravlja da stavi mikrofon pored usta koliko se baca, tako da cujes svaku petu rec otprilike. Quote
LordDahaka Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) Pa scream emo je nastao od HC a i sam Emo uopste , i nemoj da me vredjas ! Onda si i ti glup kada nemas pojma Edited November 4, 2007 by MeshuggahNS Quote
darthmoog Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 zakljucak, malo si glup. Jebiga MeshuggahNS ti imash problem u glavi sa tim emo govnima ako ti je DEP emo...ali ozbiljno.. Quote
niking Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) emos najgori :) evo, i po glavi se sekao da bi pokazao koliko je emo Edited November 4, 2007 by ampersand Quote
Buddha Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 i Devin je emo. i Fred Merkjuri isto. Quote
Recommended Posts