23/16 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Ja ovo ipak promasio . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 prelepo bilo. nekih 50 stepeni, al lekovito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 potpis na apsolutno svaku reč, sve isto u budimpešti bilo. jebena ludnica, u životu se nisam toliko oznojio na koncertu. bend bez greške, pucaju od energije, lete po bini i oko nje, publika isto maksimalno ispoštovala. isto jedina zamerka bi mogla da ide na izostanak sunshine-a i još par hitova za koje mislim da bi trebalo da budu obavezni umesto nekih pesama koje mi nisu nešto posebno dobre, naročito ne za uživo, ali ajde, šta je tu je. vrhunski koncert, jedan od najboljih, ako ne najbolji kojem sam u životu prisustvovao. što se predgrupa tiče, god mother super bend, baš otkrovenje. neki sludgy converge sa boljim vokalom fazon. pevač prelud lik. super zagrevanje za dilindžere, samo šteta što je između bio taj number 12. šta znam, nit smrdi nit miriše. bilo je tu nekih dobrih delova, ali sve u svemu bućkuriš. isto sam mislio da su agresivniji nego što jesu, ovo mi baš bilo fensi kao bring me the horizon ili tako neki bend. mogao sam i bez njih. svetu će definitivno nedostajati dilindžeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 sad nek cepa the black queen, slava mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Gde ste to gledali? Na brutalu su pokidali, nisam ih nesto slusao pre pa mi sad zao jer bi mi bilo jos bolje da sam znao pesme.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 ovi u zagrebu, ja u pešti. kiks što ih nisi slušao, buraz. ali bar si ih video što je možda i bolje jer ćeš to moći da nadoknadiš. tako je meni žao što sam gojiru počeo ozbiljnije da slušam malo pre nego što sam ih gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 A jbg nekako mi starije stvari delovale previse math a nove previse gej, pa sam uvek pustao Converge umesto njih Eto i za Gojiru, nisam ih gledao kad je bila Metalika, a malo posle mi postali omiljen bend.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 šta znam, osim calculating infinity koji je ceo math ludnica, svi ostali albumi su dosta šareni. ima i jednog i drugog, a i štošta trećeg i četvrtog. kreni od miss machine na dalje da cepaš po diskografiji, pa vidi kako ti se čini, kontam da ne može da ti se ne svidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Eto i za Gojiru, nisam ih gledao kad je bila Metalika, a malo posle mi postali omiljen bend.. Šta Metalika može da uradi čoveku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 од флагстафа до омахе овакве луђаке сусретао нисам! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 koje ludilo mozga ceo Irony EP i Malpractice sa Pattonom http://www.brooklynvegan.com/the-dillinger-escape-plan-played-their-final-shows-at-t5-videos-setlists-night-3-review/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=7-xDzhz3LHE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 https://theblackqueen.bandcamp.com/album/infinite-games 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 (edited) yes! ah, sad vidim da će tek krajem septembra... Edited July 31, 2018 by bradilko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 1, 2018 Author Report Share Posted August 1, 2018 Ben odsvirao americku turneju sa Sucidal Tendencies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 Odmorio ruke malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 Gde ste to gledali? Na brutalu su pokidali, nisam ih nesto slusao pre pa mi sad zao jer bi mi bilo jos bolje da sam znao pesme.. Btw isto i kod mene, samo sto sam ja stogod i poslusao pre BA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 idemo be! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 https://theblackqueen.bandcamp.com/album/infinite-games Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 I meni se svideo tai proekat...coek dzabe gubio vreme sa 'lonac pun sljunka spusta se niz stepenike' bendom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 16, 2018 Report Share Posted October 16, 2018 Da si reko epi napadi pa i da ti veruje covek da si cuo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted October 16, 2018 Report Share Posted October 16, 2018 Nisam ja smislio tai izraz, edna druga eminentna forumska faca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 16, 2018 Report Share Posted October 16, 2018 raspevao se gregy samo tako, al' slabiji ovaj od fever daydreama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 16, 2018 Report Share Posted October 16, 2018 Nisam ja smislio tai izraz, edna druga eminentna forumska faca Znam odlicno koja, prepoznatljiv kitnjasti stil, pucanj flak cannona svuda oko mete, sem u nju 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Bio u Becu nekim drugim povodom, pa svratio na koncert The Black Queena. Strava atmosfera u klubu B72 koji prima tipa 60 ljudi, mala bina i to. Uhvatih Grega na min dok je silazio s bine, bas kul tip, raspolozen. Ali cudno mi bilo, prosto ga je tesko gledati kako ne divlja na bini, hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts