Buddha Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 evo dao sam mu sansu. dobro je, ali... nemam utisak da je ovo dilindzer... bar za sad.. mislim, ne boli me glava ko inace. sta im bi sa vokalima? Quote
BodyRemover Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 stari pevach, greg pucijato otisao iz benda i sada peva u Error, nekakav digital hardcore neuroso mucho. poz Quote
azal Posted August 4, 2004 Author Report Posted August 4, 2004 Greg je novi pevac sabane. Stari se zove Dimitri i ima neko budjavo grcko prezime. Bas sam danas slusao Error...totalno je do jajno....ako je to on..totalno je promenio stil...bas je istripoza a ne onaj brutal HC vrisak. Quote
azal Posted August 4, 2004 Author Report Posted August 4, 2004 Error je Gregov side project sad sam video na nekom sajtu... to ima vise smisla. Dimitri je otisao iz DIllinger-a zato sto nije hteo vise da se bavi muzikom...zato bi mi cudno bilo da sad peva u erroru. Inace meni odgovara promena mucho. realno, DIllinger su rekli sve sto su moglu u onom starom stilu na Calculating Infinity...dalje ne moze... sad dok se gomilu bendova trude da skinu taj prvi stil, Dillinger moves on. to je do jaja. Quote
BodyRemover Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 (edited) kontam ovako jer sam procitao da je u Error STARI pevach Dillingera. (???) a sada vidim da nije stvarno tako. izmesah gadno sadasnji pevach DEP je i u Error. a kome se svidja mnogo Error, valja mu da slusa Atari Teenage Riot. makar jednako nervozno. poz Edited August 4, 2004 by BodyRemover Quote
Kent Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 jbt, i mene Error podsecaju na Atari Teenage Riot! Ja rekao da sam jedini odlepio poz Quote
azal Posted August 4, 2004 Author Report Posted August 4, 2004 meni vise podseca na neki band....ali sam zaboravio kako se zovu...Jack Off Jill...mozda? znam da je bila neka luda, mracna elektronika u piranju. Ima neko JoJ i ATR? meni sve ostalo na hardu u americi. Quote
Kent Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 ATR mogu da izburgijam po ovim diskovima, te druge tesko Quote
Buddha Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 koji je fazon atari teenage riot? electronica? Quote
Spiritchaser Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Atari Teenage Riot - hardcore techno - grub, gruuub, gruuuuuub tehno!!!!!!! Imam "Delete Yourself".... Quote
azal Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 Dillinger ili Atari? treba ici na Dispatch festival veceras, svira Kid 606, izdaje za Ipecac i mnogo kazu da podseca na ATR i Aphex Twin. ali jebi ga...svi idu na Ramba. Quote
Buddha Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 jebiggah isao bi i ja na kid606 da ne idu svi na ramba (i ja s njima) Quote
azal Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 vidim da cu ja sa cimerom da cirkam i slusam Mare veceras. Quote
Buddha Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 nabavio sam neki atari, dobar je. ali mi je curse of the golden vampire i dalje vrh alec empire-a. atr je malo passe sad, pa zvuci ko noise pop u odnosu na curse xexe Quote
21st Century Schizoid Man Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 The Dillinger Escape Plan dobija isključivo visoke ocene i hvalospevne recenzije u muzičkim magazinima različitih žanrova. Piše se da je to muzika budućnosti. MTV ih hvali do besvestim, a NME ih poredi sa Beatles-ima, napominjujući da su TDEP ipak bolji, tj. najbolji bend svih vremena. Pošto i moja malenkost nešto malo zna o muzici koju pasionirano prati i analizira već skoro 30 godina, kolegama mogu da poručim da - seru! Ako je ovo muzika budućnosti, bolje da nas odmah pogodi veliki meteor, ili da se samouništimo nekom atomskom bombom. TDEP sviraju neslušljiv mix NU metala hard core-a, noise i kvazi-intelektualne "avangardne" muzike: ne sumnjam da će se i "Miss Machine" dobro prodati, ali zar i Ceca, Britney; Spice Girls... nisu imale ogromne tiraže, koji nikad niu bili merilo muzičkog kvaliteta. Ovaj bend je nepotreban i loš. Branko Rogošić (glavni i odgovorni urednik Rock Expressa) Ocena: 1/10 ------------------------------------------------------------------- Šta reći na ovakvu recenziju sem da je čovek načisto odlepio... poz Quote
BodyRemover Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 secam se da je momak disritmiju ocenio prilicno dobro. mozda bi mu se vise svideo calculating infinity... poz Quote
KRANG Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 ja se slažem sa recenzijom.. meni su oni pre svega dosadni.. kao i meshuggah, između ostalog... da nemaju onako odvratne vokale koji mi mozak cepaju, ja bih zaspao... Quote
21st Century Schizoid Man Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Ali ipak, 1/10 Quote
BodyRemover Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 nema 'leba od tih novina dok se poslovi tako rasporedjuju. ...ni ko pije ni ko placa. koji moj taj covek radi recenziju kad mrzi zanr? poz Quote
21st Century Schizoid Man Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 koji moj taj covek radi recenziju kad mrzi zanr? U pravo tako. Quote
Kent Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 ja se slažem sa recenzijom.. meni su oni pre svega dosadni.. kao i meshuggah, između ostalog... da nemaju onako odvratne vokale koji mi mozak cepaju, ja bih zaspao... na temi 5 najznacajnijih albuma u ovom milenijumu si se slozio da su krucijalni... slažem se dillinger escape plan.. Quote
Recommended Posts