KRANG Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 vidi ovog.. da, tema je bila najuticajniji albumi.. smatram da će biti dosta uticajni.. ali to ne znači da ih ja lično volim. malo karikiram ovde, ništa više isto mislim i za mastodon.. meni ništa posebno, ali znam da će pokrenuti lavinu.. itd.. Quote
BodyRemover Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 lavinu? mislis... TAMPEDA??? poz Quote
CyanideChrist Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 ovo onda ne valja..nama dao 9/10 znao sam da je u pitanju zavera Quote
KRANG Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 lavinu? mislis... TAMPEDA??? poz haha jest.. isti slučaj i sa novim in flames.. jesu odvratni, ali uticajni... Quote
fiction Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 haha jest.. isti slučaj i sa novim in flames.. jesu odvratni, ali uticajni... Novi IF ubija Quote
Fiery Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Pošto i moja malenkost nešto malo zna o muzici koju pasionirano prati i analizira već skoro 30 godina Da, on je rekao da za Dark Moor-ov album vredi prodati dusu, a Hrossharsgrani-jev je proglasio albumom meseca Quote
KRANG Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 koji car! Hrossharsgrani je album milenijuma.. Quote
skulhead Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Da, on je rekao da za Dark Moor-ov album vredi prodati dusu, a Hrossharsgrani-jev je proglasio albumom meseca A u recenziji za neki bend(ne secam se koji) da lice na In Flames(dok su svirali metal).Pa sta onda sada sviraju,mogao bi da nam pojasni malo? Quote
KRANG Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 evo ja ću: sviraju neki bedni whiny angst-filled nu bullshit.. kao i novi soilwork, između ostalog. drago mi što sam bio od velike pomoći. -- btw ovaj rogošić je stvarno mentol. Quote
skulhead Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 btw ovaj rogošić je stvarno mentol. Quote
SGNL>05 Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 evo ja ću: sviraju neki bedni whiny angst-filled nu bullshit.. kao i novi soilwork, između ostalog. Ali ipak, sviraju metal. Quote
BodyRemover Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 http://www.mtv.com/onair/advance_warning/ nickelback escape plan poz Quote
azal Posted January 3, 2005 Author Report Posted January 3, 2005 i tv on the radio. greg izgleda da pusta neku frizuru poput joe montegna. Quote
sabre Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 dillingeri su bre jebeno previse bobar bend! kad sam ih prvi put cuo stekao sam utisak da cu morati da preslusam album 126 puta da bih zapamtio bilo sta, medjutim samo 2-3 slusanja su bila dovoljna da se navucem... Quote
SGNL>05 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 °°° ІІ°°°° ° °°°° ЯЯЯЯІ°° 2004° °°ІЯЯ ЬЬЬЬ ЯІ°° °°° °°ІЯ ЬЯ °ЯІІІЬ ЯІ°° °°ІЯ °ІЯ ЬІЯ° °ЯЫІІІЬ ЯІ° °°ІЯ Ь° °ІЯ ЫІЯ° °І ЮЫІІІЬ Ю° °ІЯ ЬІЭ Ь° °І ЫІЭ І°° °°ІЯ ЮЫЫІІІЬ І° °° °ІЯ ЫІІ ЬІ° °ІЭЮЫІЭ ЯЯІІ°°°ІІЯЯ ЬЫЫЫЫЫІІІ Ю° °°°°ІЯ ЫІІЭ І° °ІЭ ЫЫІІІЬЬ ЯЯЯЯЯ ЬЬЬЫЫЫЫЫЫЫЫІІЭ І° °ІЯЯІІ ЫЫЫЫЬ ЯІ°° °°ІЭЮЫЫЫІІІІІЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІ Ю° °І Ь Я ЯЫЫЫЫІЬ ЯІ° °°°ІЭЮЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІЭ ° °Я ЫІІЬ °° ЯЫЫЫІІЭ ° °°°°°°ЭЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІ ° °ІЭЮЫЫІІІЬ ° ЮЫЫІІ °°° °°ІЯЯЯІ° ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІІІЭ °°ІЭЮЫЫЫЫІІЭ ° ЫЫЫІЭ°ІЯІ°°°ІЯ Ь° Ю°ЮЫЫЫЫЫЫЫЯЯЮЫЫЫЫЫЫІЮЫЫЫЫЫЫІІІІІІІ °ІЯ ЫЫЫЫЫЫІЭ °ЮЫЫІІ ° Ь ІІЯ ЬІЯ ЬІ°ЮЫЫЫЯЯ ЫЫЫЫЫЫЫІ ЫЫЫЫІІІІІІІІІЭ °ІЯ ЮЫЫ° ЮЫІЭ° ЫЫЫІЯ ЬІЫ Я ЬЫІЭ ЬІ° ЮЫЯ ЬЬЬ ЮЫЫЫЫЫЫЫІ ЮЫІІІІІІІІЯЯЯ° °ЭЬЫЫЫЫ ЮЫІЭ ЫЫЫІЯЬЫЫІЭ °ЬЫЫІЭ °° ЬЬІІІІЭ ЮЫЫЫЫЫЫІІ °ІІІІІЯЯ°°°°° ЭЫЫЫЫЫЭ ЮЫІЭЮЫЫЫЫЫЫЫЫІЭ° ЫЫІІ ЬЬЫЫЫЫІІІЭ ЫЫЫЫЫЫЫІІЭ°ЯЯЯ°°°° ЯЫЫЫЭ ЮЫІЭЫЫЫЫЫЫЫЫІІ °ЮЫЫІЭЬЫЫЫЫЫЫЫІІІІ °ЮЫЫЫЫЫЫЫІІЭ°°°° ЯЫЭ ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІЭ °ЮЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІІЭ° ЮЫЫЫЫЫЫЫІІЭ° Я ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІЭ° ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІІ ° ЫЫЫЫЫЫЫЫІІЭ° ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІЭ°ЮЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІЭ°°ЮЫЫЫЫЫЫЫЫІІІ ° ЬЯ°ЫЫІЫЫЯ ЮЫЫІІ °ЫЫЫЫЫЫЫЫЯЯЫЫЫІІЭ ° Ь ЫЫЫЫЫЫІІІІ ° ЬЫЯ °ЫЫІЭ ° ЮЫЫІЭ °ЯЫЫЯЯЯЯ ЮЫЫЫІІ ЬЫІЭЫЫЫЫЫЫІІІІЭ° ЬЫЫ ° ЫІІЭ ° ЫЫЫІЭ Ь ° ЫЫЫЫІЭЬЫЫІІЭЫЫЫЫЫЫІІІІЭ° ЮЫЫЫ °ЮЫІІ °ЮЫЫЫІЭ ЬЫІ °° °°ЮЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІЭЫЫЫЫЫЫІІІІЭ° ЮЫЫЫ °ЮЫІЭ °°ЮЫЫЫЫЫЫЫЫІЭ °°° ЫЫЫЫЫЫЫЫЫІІІ ЫЫЫЫЫЫІІІІЭ° ЮЫЫЫ °ЮЫІЭ ° ЮЫЫЫЫЫЫІЫІІЬ °°ЮЫЫЫЫЫЫЫЫІІІІЮЫЫЫЫЫІІІІІЭ° ЮЫЫЫ ЮЫІЭ ° ЫЫЫЫЫІІЯ ЫІІЬ ЫЫЫЫЫЫЫЫІІІІІЮЫЫЫЫЫІІІІІЭ° ЮЫЫЫЫЫЫІІЭ °ЮЫЫЫЫІЯ ° ЫЫІІ ЮЫЫЫЫІІІІІІІІЭЮЫЫЫЫЫІІІІІІ° ЫЫЫЫЫІІІЭ °ЮЫЫІІ °°° ЯЫЫЯ ЫЫІІІІІІІІЯЯ ЬЫЫЫЫЫЫІІІІІІЭ° ЯЯЯЯІІ° °ЮІІЯ ° ° ЮІІЫЫЯЯЯЯ°°°°ЯЯЯ ЯЯІІІІЭ° Ю ° Я °° ° ЯЯ °°°°° ЯЯЯ Э ЮЭ ° °° °°°° ° ЮЭ ЮЭ Kola_Ze_Taim ЮЭ ЮІ ° are SO proud to present ° ІЭ ЮІЭ Э Ю ЮІЭ ЮІЫ ЮЭ ЮЭ ЫІЭ ІЫЭ ІЭ ARTiST..: The Dillinger Escape Plan ЮЫІ ІІЫ ЬІЫЭ TiTLE...: Miss Machine ЮЫІЬ ЫІІ ЮІЫЫЬ ЬІІЫЫ LABEL...: Ritual / Relapse ЫЫІІЬ ЬЫЫІЭ ІІЫЫЫЬ ІІЫЫЫ ЫЫЫІІ ЬЫЫЫІІ ІІЫЫЫЫ ЯЫЫЫ RiP-DATE......: Jan-06-2005 ЫЫЫЯ ЫЫЫЫІІ ЮІЫЫЫЫЫ ЯЫ STREET-DATE...: Jul-20-2004 ЫЯ ЫЫЫЫЫІЭ ІІЫЫЫЫЫ Я Я ЫЫЫЫЫІІ Ь ІІЫЫЫЫЫ RiPPER........: KzTeam ЫЫЫЫЫІІ Ь ІЬ ІІІЫЫЫЫ GENRE.........: Hardcore ЫЫЫЫІІІ ЬІ ІІЫЬ ЯІІІЫЫЭ ЮЫЫІІІЯ ЬЫІІ ЮІЫЫЫ ІІІЫЫ ЫЫІІІ ЫЫЫІЭ ЮЫЫІЬ °ЫЫІІ SOURCE........: CDDA ІІЫЫ° ЬІЫЫЭ ЫЫІІІ ЫЫЫІЭ ENCODER.......: Lame ЮІЫЫЫ ІІІЫЫ ЮЫЫІІІЬ ЯЫІІ ІІЫЯ ЬІІІЫЫЭ ЫЫЫЫІІІ ЯІ ІЯ ІІІЫЫЫЫ ЫЫЫЫЫІІ Я PLAY-TiME.....: 09:04 min Я ІІЫЫЫЫЫ ЫЫЫЫЫІІ SiZE..........: 14,2 MBB ІІЫЫЫЫЫ ЫЬ ЫЫЫЫЫІЭ ЮІЫЫЫЫЫ ЬЫ ЫЫЫЬ ЫЫЫЫІІ ІІЫЫЫЫ ЬЫЫЫ ЫЫЫІІЬ ЯЫЫЫІІ QUALiTY........ ІІЫЫЫЯ ЬІІЫЫЫ ЫЫІІЯ ЯЫЫІЭ kBits......: VBR ЮІЫЫЯ ЯІІЫЫ ЮЫІЯ ЫІІ kHz........: 44.1 ІІЫ ЯІЫЭ ЮІ ЬЫЫЫЬ ЮЫІ Mode.......: Joint-Stereo ІЫЭ ЬЫЫЫЬ ІЭ ЮЭ ЬЯЯ ІЫ ЫІЭ ЮІЫ ЫІ ЯЯЬ ЮЭ Ю ° ЫЭ ЮІЭ TRACKS.#......: 02 ЮІЭ ЮЫ ° Э ° ЬІЬ ЮЫІ ІЭ ЮІ ІЫЭ ЬІЬ ° Я ЫІІ ЮЭ URL...........: ЮЭ ІІЫ Я ° ЬЫІІІ ЮЭ http://www.dillingerescapeplan.com ЮЭ ІІІЫЬ ° ЬІІІІІЭ Э Ю ЮІІІІІЬ ° ЬІІІІІІІ ° ° ІІІІІІІЬ ° ІІІЫІІІЯ ЯІІІЫІІІ ЮІІЫЫІЯ ° ° ЯІЫЫІІЭ ЮІІЫЫЫІ ІЫЫЫІІЭ ЮІІЫЫЫЭ ЬІЬ ЬІЬ ЮЫЫЫІІЭ ІІЫЫЫЫЭЫЫЫІІ ІІЫЫЫЮЫЫЫЫІІ ІІЫЫЫЫЫЫЯ ЯЭ TRACKs... ЮЯ ЯЫЫЫЫЫЫІІ ЮІІЫЫЫЫЫЭ ° ° ЮЫЫЫЫЫІІЭ ЮІЫЫЫЫЫЫ 01 My Michelle (Guns'n'Roses Cover) 04:08 ЫЫЫЫЫЫІЭ ЮІЫЫЫЫЫЫ 02 Damaged 1&2 (Black Flag Cover) 04:56 ЫЫЫЫЫЫІЭ Da vidite kako dobro zvuči obrada Dillingera od Gunsa Quote
Kent Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Imam ja ceo Guns tribute... Bendovi su, pored DEP, Bleeding Through, Break The Silence, Death By Stereo, Eighteen Visions, Every Time I Die, God Forbid, Haste, Danilov Most Precious Blood, The Beautiful Mistake, Time In Malta, Unearth, Vaux i Zombie Apocalypse. Ludo, burazeru Quote
Out Of Time Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 DEAR GOD! SHTO MI NE DADE TO! VOPI SADA? Quote
Kent Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Vopi u 11, dolazimo buraz i ja! Donetcu ti tribute, bas je za ovakve prilike Quote
Dani Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Da vidite kako dobro zvuči obrada Dillingera od Gunsa Mislis da cujemo, vazi se. "Miss Machine" je vrh od albuma!!! Quote
Fiery Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Da vidite kako dobro zvuči obrada Dillingera od Gunsa Cuh jos davno. Tu i tamo. Quote
Burly Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Miss Machine je savrsen! Odmah iza Panopticon u prosloj godini Quote
azal Posted January 21, 2005 Author Report Posted January 21, 2005 skinuo neko spot za Setting Fire...? Quote
ΠΛΑΤΩ Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 skinuo neko spot za Setting Fire...? Ja sam gledao samo "Panasonic Youth" na mtv2:headbangers ball ali mi se nije nesto posebno svideo. Moj burazer ih je gledao u Italiji, kaze 50 ljudi na koncertu od toga 20 blizu bine a ovi ostali povuceni nazad. Opsta ludnica. Quote
azal Posted January 21, 2005 Author Report Posted January 21, 2005 gledao ja dva put u NYC. ludnica nego sta. prvi put sam bio u prvom redu pa me dimitri sutnuo u facu... drugi put...bio sam pored sanka za svaki slucaj Quote
Uros Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 OD TADA IMAS OPSESIUJ DA SA BINE SUTNES NEKOGA U FACU????? Quote
Recommended Posts