Havočka Posted July 16 Report Share Posted July 16 what did i miss 🤣 tema godine found Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 16 Report Share Posted July 16 Pa dobro oće li biti uskoro te s(l)ike ili ne?? da ne gubim vreme više na ovu temu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 16 Report Share Posted July 16 Ajde neko da mu pošalje na PM da ga našilji malo, vidite da je čoveku stalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 16 Report Share Posted July 16 Što na PM?? Nije valjda da i ovde cenzura.. ccc Ko da bi neko ovde i gledao, devojka se skinula pred 500-1000 ljudi, ovde neće videti ni desetak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 16 Report Share Posted July 16 Ja mogu samo Tešinog kurca fotku da ponudim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 16 Report Share Posted July 16 hmm.. ne me interesira.... maaada znam par likova koji bi sigurno dupe dali za te fotke obzirom da svršavaju na onaj njegov balkan info crap.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 17 Author Report Share Posted July 17 A Voždovo dupe da li te interesuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 17 Report Share Posted July 17 Human najstrejt lik ovde.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted July 17 Report Share Posted July 17 Svirka je bila ok, bend je kvalitetno odtezgario svoje. Ali organizacija je bila katastrofa. Bina prenisko postavljena, u onoj guzvi covek od 185cm im vidi samo glave i ramena, ostavlja se masti na volju sta rade rukama tamo dole. Redovi za pivo su bili veca komedija do samog benda, jos na svu muku mislim da je barmen u jednom trenutku samo viknuo da nemaju vise piva 😁 Zvuk je bio fino izmiksovan, ali tih, mozda se samo meni cini, ali deluje kao da su ljudi cutali da bi culi bend. I sam zavrsetak, bez bisa, deluje nekako nasilno. Mozda su im setliste svuda ovakve, al neverovatno mi je da nisu svirali Community Property i Party all day. Uspeo sam i tu Anu da proustim, jer dok ih je ona pokazivala na bini, ja sam ga vadio u klonji... Sve u svemu, bend kvalitetan, al mislim da me onaj Plac na cordolu nece videti neko vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 18 Report Share Posted July 18 https://www.serbian-metal.org/koncerti/33405/foto-oci-oznojenog-pantera/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 18 Report Share Posted July 18 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 18 Report Share Posted July 18 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleazyrocker Posted July 18 Report Share Posted July 18 Obrni okreni ljudima su najvise smetali bina i mesto odrzavanja, tako se cini https://junkyardrockstories.com/2024/07/steel-panther-live-review-from-dorcol-platz-belgrade-serbia-fan-reactions/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 18 Report Share Posted July 18 Opaaa eve ih.. hahhaha ništa bez Vola! mada i nisam nešto impresioniran, trojčica neka.. ali kul svakako! 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 18 Report Share Posted July 18 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 18 Report Share Posted July 18 Kuruze šta je braniš, pa kladim se da ti imaš jaču sisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 18 Report Share Posted July 18 Pa ja te branim a ti se vracas na gej fore cc.. Meni dobra sisa ko leba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted July 30 Report Share Posted July 30 Vise skeceva nego muzike, mogo sam ici na neki olinjali Bil Bur stend ap, gde se lozi na Mesugu Naigori cert ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 30 Report Share Posted July 30 Jesi video sise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted July 30 Report Share Posted July 30 Jesam...da e slucaino bila neka Stasa Zaiovic u blizini, mogla ih drukati koliko su vrsili pritisak na ovo celjade da se ogoliti...mada, mozda e bilo dogovoreno Sveiedno, kad bolju atmosferu napravi Nikola Alas Vranjkovic od The Culta na Arsenalu i ovih cobana, zaobici svaki glam nastup...Bora Maistorovic s ringispilom >>>>> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted August 16 Author Report Share Posted August 16 Onaj kome se svidja Vranjković u bilo kom obliku nema šta da traži na glem koncertu. Nastup je bio savršen i nije uopšte problem do benda nego u tome što publika nije imala pregled bine, a ni prostora za manevar pa su svi bili prinuđeni da gledaju koncert kao da je opera u pitanju. Takođe atmosferu je nemoguće napraviti u onakvom prostoru na milion stepeni i sa 0,1 % kiseonika u vazduhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts