Havočka Posted December 3 Report Posted December 3 pa majku mu nece valjda biti sto hiljada maraka u krajnjoj liniji i ako bude, uvek mozete i vi da budete bezobrazni i da ne pokupite majicu kad bude vreme kapiram sto veca kolicina to bolja cena? mozda uopste nema veze sa nekroskopom nego dhg tek sada sprema merch pre puta i nece oni da stampaju vise nego sto treba nego samo nesto da dramite Quote
23/16 Posted December 3 Report Posted December 3 Ne znam koliko ce biti, ocekujem da vidim cenu pre nego sto narucim. Ako je to dramljenje...ne znam sta da ti kazem. Quote
Kumodraski Vo Posted December 3 Report Posted December 3 Nevezano za visinu cene zar nije normalno da znas kolko kosta nesto ako narucis? Quote
Havočka Posted December 3 Report Posted December 3 jeste xDDDDD ali mi nije neprihvatljivo ni da ne znam u ovakvom slucaju msm ne kupujes stan, i nije kao da ne mozes da odjebes u slucaju da se ispostavi da je cena sumanuta na dan kad treba da preuzmes, ne potpisujes pakt i to najgore sto moze da se desi je da nekroskop baci jos jedan tantrum na instagramu ako izdivljaju i ne prodaju nista i da se posle smejemo Quote
Talvi Posted December 3 Report Posted December 3 svet kad bi ljudi prosto pisali u "cena inbox" organizatoru umesto kukali po forumima koje oni ne prate 1 2 Quote
Havočka Posted December 3 Report Posted December 3 nije mi drugacije od toga kada preorderujete novu muziku nemas pojma da l' ce bude smece a svejedno das novce ulete talvara Quote
Mickey mouse Posted December 3 Report Posted December 3 Ruska braća,najbolji organizatori, treba ih podržati na neviđeno . Kur moj bi gledali Frail boy, DHG i Bohrene da nije njih. 5 Quote
Havočka Posted December 3 Report Posted December 3 eo jos jedan primer kad kupimo karte za brutal a oni ne prestaju da najavljuju let the bodies hit the floor Quote
Chicken Little 420 Posted December 3 Author Report Posted December 3 O jbm vas 2500 majica, 4500 duksić 1 Quote
Mickey mouse Posted December 3 Report Posted December 3 Lakši deo je rešen. Sledi: skupo je, el ima druga boja, oće biti još neki dizajn, можно ли будет оплатить в рублях... Quote
VoivodBG Posted December 4 Report Posted December 4 13 hours ago, Косати Ћелавац said: а мајицу? Da je bela, pa i da razmislim da je kupim. 😁 10 hours ago, Chicken Little 420 said: O jbm vas 2500 majica, 4500 duksić 1 Quote
VoivodBG Posted December 5 Report Posted December 5 (edited) Inače živ je Demon Seed, i dolazi na koncert. ☠️ Edited December 5 by VoivodBG Quote
23/16 Posted December 5 Report Posted December 5 Majica rezervisana. Planirano je da se koncert zavrsi oko pola 12. Quote
HUMAN Posted December 5 Report Posted December 5 2 hours ago, azal said: jel rezervisao majicu? 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 5 Report Posted December 5 6 minutes ago, 23/16 said: Majica rezervisana. Planirano je da se koncert zavrsi oko pola 12. Uf mislio sam da dodjem kolima ali u pola 12 mi taman krece 33 ispred dragstora, sta ciniti.. Quote
Recommended Posts