Havočka Posted yesterday at 01:00 PM Report Posted yesterday at 01:00 PM pa majku mu nece valjda biti sto hiljada maraka u krajnjoj liniji i ako bude, uvek mozete i vi da budete bezobrazni i da ne pokupite majicu kad bude vreme kapiram sto veca kolicina to bolja cena? mozda uopste nema veze sa nekroskopom nego dhg tek sada sprema merch pre puta i nece oni da stampaju vise nego sto treba nego samo nesto da dramite Quote
23/16 Posted yesterday at 01:02 PM Report Posted yesterday at 01:02 PM Ne znam koliko ce biti, ocekujem da vidim cenu pre nego sto narucim. Ako je to dramljenje...ne znam sta da ti kazem. Quote
Mickey mouse Posted yesterday at 01:27 PM Report Posted yesterday at 01:27 PM Meni ništa nije jasno! Quote
Kumodraski Vo Posted yesterday at 01:54 PM Report Posted yesterday at 01:54 PM Nevezano za visinu cene zar nije normalno da znas kolko kosta nesto ako narucis? Quote
Havočka Posted yesterday at 02:02 PM Report Posted yesterday at 02:02 PM jeste xDDDDD ali mi nije neprihvatljivo ni da ne znam u ovakvom slucaju msm ne kupujes stan, i nije kao da ne mozes da odjebes u slucaju da se ispostavi da je cena sumanuta na dan kad treba da preuzmes, ne potpisujes pakt i to najgore sto moze da se desi je da nekroskop baci jos jedan tantrum na instagramu ako izdivljaju i ne prodaju nista i da se posle smejemo Quote
Talvi Posted yesterday at 02:05 PM Report Posted yesterday at 02:05 PM svet kad bi ljudi prosto pisali u "cena inbox" organizatoru umesto kukali po forumima koje oni ne prate 1 2 Quote
Havočka Posted yesterday at 02:05 PM Report Posted yesterday at 02:05 PM nije mi drugacije od toga kada preorderujete novu muziku nemas pojma da l' ce bude smece a svejedno das novce ulete talvara Quote
Mickey mouse Posted yesterday at 02:09 PM Report Posted yesterday at 02:09 PM Ruska braća,najbolji organizatori, treba ih podržati na neviđeno . Kur moj bi gledali Frail boy, DHG i Bohrene da nije njih. 5 Quote
Havočka Posted yesterday at 02:25 PM Report Posted yesterday at 02:25 PM eo jos jedan primer kad kupimo karte za brutal a oni ne prestaju da najavljuju let the bodies hit the floor Quote
VoivodBG Posted yesterday at 04:59 PM Report Posted yesterday at 04:59 PM Uzeo kartu da budem Dodheimsgard džomba. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted 22 hours ago Author Report Posted 22 hours ago O jbm vas 2500 majica, 4500 duksić 1 Quote
Mickey mouse Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago Lakši deo je rešen. Sledi: skupo je, el ima druga boja, oće biti još neki dizajn, можно ли будет оплатить в рублях... Quote
VoivodBG Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago 13 hours ago, Косати Ћелавац said: а мајицу? Da je bela, pa i da razmislim da je kupim. 😁 10 hours ago, Chicken Little 420 said: O jbm vas 2500 majica, 4500 duksić 1 Quote
Recommended Posts