Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
10 minutes ago, Buddha said:

mislim da mi je kita otpala od hladnoce dok sam pisao i ostala u onom dragstoru

Bukvalno,ja sam išao 2x,otpali mi i testisi,moraću da poručim preko Temua rezervni komplet.

Duhovito ovo za ladnu BM atmoferu i đuskanje,not.

Posle onog terora od predgrupe, duplog pišanja u wc-u i mlakog probli d best bir in d vrld nije mi bilo previše do zabave.

Edited by Mickey mouse
Posted
21 minutes ago, Grobodan said:

Na bis su bile The Crystal Spekter i Ion storm, jel beše It does not follow na kraju pre bisa? 

Haha, ispunili obećanje nekom liku iz prvih redova, carevi

Posted
Just now, Buddha said:

ako je garderoba bila obavezna mogli su bar mdmu da dele na ulazu

Čekaj gde je nestalo ono za mdmu? 😄

U Drugstore nikada, nikada ne dozvoljavaju da se unose jakne, čak i kada je mrazina ovako jaka. Zato su postavili par grejalica na par mesta. 

Ali, moram da ih pohvalim zbog jedne stavke. Vratili su stolice u hodnik kod crne sobe, a to je uspeh.

Just now, Kumodraski Vo said:

Mislis da je ovo sa garderobom jedna od taktika da nas nateraju na kupovinu :confused:

Što da ne, i gore taktike su isprobavane.

Posted (edited)

Sve u svemu, bilo je dobro. Muljav zvuk, to svakako, ali ne do te mere da se baš ništa nije razumelo. Ortak je otišao s pola Barshasketha jer se nije dobro čulo. Kaže, žalije mu da se muči za te pare, nego da ih baci. Glupost, propustiti DHG zbog lošeg tonca. Razvalili su sa "Midnattskogens sorte kjerne", tu se baš osetio onaj stari norveški BM duh.

Iako se songwriting ne da ni porediti, a nisam ni neki fan modernog bleka, Barshasketh su mi bili najbolji u globalu po atmosferi. Kod Krigeista se oseti opsesija i ljubav prema delu. Doduše, da nije progerajskog tupljenja kurca na novom materijalu, DHG bi mi verovatno bili bolji.

Edited by airzez
Posted (edited)

grozan prostor
nisam bio od Ozric Tentacles 2015. ili tako nešto, pa sam i zaboravio koliko je užasan
još sam ušao među prvima i nadisao se mirisa sone kiselinčine ili nekog sličnog dezinficijensa kojim su okupali pločice
sala odvratna, toaleti odvratni, oni hodnici odvratni, svetla nema ko da smo pacovi, piće preskupo, sve je loše

predgrupe dosadne - CMPT bezvezni, oni drugi solidno zvuče, ali svaka pesma je slična prethodnoj, pa brzo postane monotono

DHG ubiše, bilo je baš dobro

otišao sam napred levo i seo na ogradu, pa osetio nešto toplo - ladno je tu bila plinska grejalica usmerena ka publici, tako da mi je bilo sasvim prijatno

i naravno bez čepova za uši nikad i nigde, potpuno je druga dimenzija sa njima

najviše nervira jebeno kašnjenje, nije ni čudo što su ljudi koji nisu došli kolima u solidnom broju otišli pre kraja, pošto imaju izbor između 33/48 za 0 ili 50 dinara i taksija koji iz te post-apokalipse izađe minimum 1.000 dinara

dobre glave se skupile

Edited by kuruz
Posted
4 minutes ago, airzez said:

Razvalili su sa "Midnattskogens sorte kjerne", tu se baš osetio onaj stari norveški BM duh.

E da ovo je super zvucalo, pogotovu u kontrastu sa onim novim limunadicama. A i po njima se videlo da im zabavnije da sviraju to..

Posted
17 minutes ago, VoivodBG said:

😄

Zato su postavili par grejalica na par mesta. 

Gde brt?

Ako su i bile,ono slaboća im je bila tipa pola vata,može da ugreje smrdibubu eventualno.

Ma 1 kvalitetan raspad,možda je bolje bilo na DJ,ekipa koja je dolazila je dosta obećavala:)))