Kumodraski Vo Posted Sunday at 11:54 AM Report Posted Sunday at 11:54 AM Definitivno falio Drakula.. 2 Quote
Grobodan Posted Sunday at 11:56 AM Report Posted Sunday at 11:56 AM Sinister ne može da priđe bratu Drakuli 2 Quote
Mickey mouse Posted Sunday at 11:57 AM Report Posted Sunday at 11:57 AM (edited) 10 minutes ago, Buddha said: mislim da mi je kita otpala od hladnoce dok sam pisao i ostala u onom dragstoru Bukvalno,ja sam išao 2x,otpali mi i testisi,moraću da poručim preko Temua rezervni komplet. Duhovito ovo za ladnu BM atmoferu i đuskanje,not. Posle onog terora od predgrupe, duplog pišanja u wc-u i mlakog probli d best bir in d vrld nije mi bilo previše do zabave. Edited Sunday at 11:59 AM by Mickey mouse Quote
Buddha Posted Sunday at 11:58 AM Report Posted Sunday at 11:58 AM drakula dosao na tonsku na vreme eno ga u santi leda u klonji dragstora jos uvek 2 Quote
airzez Posted Sunday at 11:59 AM Report Posted Sunday at 11:59 AM 21 minutes ago, Grobodan said: Na bis su bile The Crystal Spekter i Ion storm, jel beše It does not follow na kraju pre bisa? Haha, ispunili obećanje nekom liku iz prvih redova, carevi Quote
Mickey mouse Posted Sunday at 12:00 PM Report Posted Sunday at 12:00 PM Drakče je pnx,šta će on u pozerskom Dragstoru... Quote
Buddha Posted Sunday at 12:01 PM Report Posted Sunday at 12:01 PM radio hali gali u blekrumu kazu da je razvalio Quote
Kumodraski Vo Posted Sunday at 12:04 PM Report Posted Sunday at 12:04 PM (edited) 6 minutes ago, Mickey mouse said: Drakče je pnx,šta će on u pozerskom Dragstoru... Kad vec spomenu temu taman mogu i peceve da krenem da uzimam.. Edited Sunday at 12:06 PM by Kumodraski Vo Quote
Buddha Posted Sunday at 12:05 PM Report Posted Sunday at 12:05 PM ako je garderoba bila obavezna mogli su bar mdmu da dele na ulazu Quote
VoivodBG Posted Sunday at 12:05 PM Report Posted Sunday at 12:05 PM Vidim niko se ne hvali kupovinom majice ili duksa, preskupo za naše standarde? Quote
Kumodraski Vo Posted Sunday at 12:07 PM Report Posted Sunday at 12:07 PM 1 minute ago, VoivodBG said: Vidim niko se ne hvali kupovinom majice ili duksa, preskupo za naše standarde? Mislis da je ovo sa garderobom jedna od taktika da nas nateraju na kupovinu Quote
VoivodBG Posted Sunday at 12:08 PM Report Posted Sunday at 12:08 PM Just now, Buddha said: ako je garderoba bila obavezna mogli su bar mdmu da dele na ulazu Čekaj gde je nestalo ono za mdmu? 😄 U Drugstore nikada, nikada ne dozvoljavaju da se unose jakne, čak i kada je mrazina ovako jaka. Zato su postavili par grejalica na par mesta. Ali, moram da ih pohvalim zbog jedne stavke. Vratili su stolice u hodnik kod crne sobe, a to je uspeh. Just now, Kumodraski Vo said: Mislis da je ovo sa garderobom jedna od taktika da nas nateraju na kupovinu Što da ne, i gore taktike su isprobavane. Quote
Grobodan Posted Sunday at 12:11 PM Report Posted Sunday at 12:11 PM 5 minutes ago, VoivodBG said: Vidim niko se ne hvali kupovinom majice ili duksa, preskupo za naše standarde? Kupio ja duks i obukao na svoj, to mi glavu spaslo Quote
chess Posted Sunday at 12:12 PM Report Posted Sunday at 12:12 PM Montirao sam i napravio kompilaciju sa koncerta, uzivajte 3 Quote
Kumodraski Vo Posted Sunday at 12:14 PM Report Posted Sunday at 12:14 PM 3 minutes ago, Grobodan said: Kupio ja duks i obukao na svoj, to mi glavu spaslo Aha um iznad mesa u dva duksa 2 Quote
Grobodan Posted Sunday at 12:19 PM Report Posted Sunday at 12:19 PM Um caruje i smisli način da prevaziđe opstrukcije hehe Pre toga sam vozio 150 km u autu u kom mi je crklo grejanje, muda su mi otpala svakako 2 Quote
airzez Posted Sunday at 12:20 PM Report Posted Sunday at 12:20 PM (edited) Sve u svemu, bilo je dobro. Muljav zvuk, to svakako, ali ne do te mere da se baš ništa nije razumelo. Ortak je otišao s pola Barshasketha jer se nije dobro čulo. Kaže, žalije mu da se muči za te pare, nego da ih baci. Glupost, propustiti DHG zbog lošeg tonca. Razvalili su sa "Midnattskogens sorte kjerne", tu se baš osetio onaj stari norveški BM duh. Iako se songwriting ne da ni porediti, a nisam ni neki fan modernog bleka, Barshasketh su mi bili najbolji u globalu po atmosferi. Kod Krigeista se oseti opsesija i ljubav prema delu. Doduše, da nije progerajskog tupljenja kurca na novom materijalu, DHG bi mi verovatno bili bolji. Edited Sunday at 12:23 PM by airzez Quote
kuruz Posted Sunday at 12:23 PM Report Posted Sunday at 12:23 PM (edited) grozan prostor nisam bio od Ozric Tentacles 2015. ili tako nešto, pa sam i zaboravio koliko je užasan još sam ušao među prvima i nadisao se mirisa sone kiselinčine ili nekog sličnog dezinficijensa kojim su okupali pločice sala odvratna, toaleti odvratni, oni hodnici odvratni, svetla nema ko da smo pacovi, piće preskupo, sve je loše predgrupe dosadne - CMPT bezvezni, oni drugi solidno zvuče, ali svaka pesma je slična prethodnoj, pa brzo postane monotono DHG ubiše, bilo je baš dobro otišao sam napred levo i seo na ogradu, pa osetio nešto toplo - ladno je tu bila plinska grejalica usmerena ka publici, tako da mi je bilo sasvim prijatno i naravno bez čepova za uši nikad i nigde, potpuno je druga dimenzija sa njima najviše nervira jebeno kašnjenje, nije ni čudo što su ljudi koji nisu došli kolima u solidnom broju otišli pre kraja, pošto imaju izbor između 33/48 za 0 ili 50 dinara i taksija koji iz te post-apokalipse izađe minimum 1.000 dinara dobre glave se skupile Edited Sunday at 12:28 PM by kuruz Quote
Buddha Posted Sunday at 12:25 PM Report Posted Sunday at 12:25 PM pare su nebitne za onakav izlaz iz postapokalipse 2 Quote
Kumodraski Vo Posted Sunday at 12:26 PM Report Posted Sunday at 12:26 PM 4 minutes ago, airzez said: Razvalili su sa "Midnattskogens sorte kjerne", tu se baš osetio onaj stari norveški BM duh. E da ovo je super zvucalo, pogotovu u kontrastu sa onim novim limunadicama. A i po njima se videlo da im zabavnije da sviraju to.. Quote
Grobodan Posted Sunday at 12:26 PM Report Posted Sunday at 12:26 PM Jako je i ono kad se penješ gore a oni još nisu pustili, samo je Sauronovo oko falilo Quote
Kumodraski Vo Posted Sunday at 12:27 PM Report Posted Sunday at 12:27 PM Ahaha da napred desno je ubijao miris nekog sapuna Jel imate neke preporuke za cepove? ja imam neke obicne silikonske ali to previse ubije zvuk.. Quote
Mickey mouse Posted Sunday at 12:28 PM Report Posted Sunday at 12:28 PM 17 minutes ago, VoivodBG said: 😄 Zato su postavili par grejalica na par mesta. Gde brt? Ako su i bile,ono slaboća im je bila tipa pola vata,može da ugreje smrdibubu eventualno. Ma 1 kvalitetan raspad,možda je bolje bilo na DJ,ekipa koja je dolazila je dosta obećavala:))) Quote
airzez Posted Sunday at 12:29 PM Report Posted Sunday at 12:29 PM Uzgred, zna li se ko je cenjeni bubnjar ЦМПТ-a? Gitara je valjda Alen, ako sam dobro video. Quote
Buddha Posted Sunday at 12:32 PM Report Posted Sunday at 12:32 PM mogao je i helhamer da svira kad ga je sinister osrao onako Quote
Recommended Posts