Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Mickey mouse said:

Gde brt?

Ako su i bile,ono slaboća im je bila tipa pola vata,može da ugreje smrdibubu eventualno.

Ma 1 kvalitetan raspad,možda je bolje bilo na DJ,ekipa koja je dolazila je dosta obećavala:)))

Prva je na ulazu kada siđeš sa stepenicau  desnom ćošku. I bile su ove plinske grejalice kod stejdža po ćoškovima što je spomenuo Kuruz.

Meni je najveća zanimljivost ovog događaja, iako je odziv bio slab u neku ruku. Što sam ipak više video novih lica nego starih. To je uvek dobro.

I možda najjači trenutak koji sam u inicijalnom delu teksta zaboravio da spomenem, negde na par poslednjih Dodheimsgard pesama pored mene su stali devojka i momak klinci evidentno. I ajde ponašali su se se ko da su nešto lepo pojeli, ali ipak ne mogu da izbrišem momenat iz uma, gde je mala krenula da twerkuje na one disonantne delove i kao snimanje i puštanje klipa za snap-tiktok. Umro sam.

Edited by VoivodBG
  • Like 1
Posted

Ta riba u vidu 16-ogodišnjeg deteta što je spomenuo Vodovod me u đuskanju očešala par puta...verujem da je završila na Urgentnom do ujutru...ili je silovao onaj što je došao sa njom u airmax patikama...

Dosta je prejaka ta ekipa dolazila,sigurno je bio neki suvi kvalitet na poziciji DJ...

Posted

Kad smo tek stigli mislio sam da smo na nekoj komemoraciji, svuda mrak, hladnoća i tišina, nije išla ni muzika sa razglasa. To je po meni doprinelo atmosferičnosti dosta. 

CMPT goli prosek, od onoga što se moglo razaznati. Alenovu gitaru nisam ni čuo. To je ta zamka sa tim extreme bendovima koji imaju solidan materijal na traci ali retko ili nikakako ne sviraju uživo pa utisak bude skroman.

Barshasketh po meni sasvim solidni, fali malo ličnog pečata ali nisam se smorio. Bubnjar im je odličan.

DHG fenomenalni, Vicotnik je genije a ekipa svirača je odlična. Prostor svakako nedostojan benda ali ni nemamo neki izbor za ovakvu posetu koja je takođe bila osrednja. Black medium current je izvanredan album, ko tvrdi drugačije trebalo je da produži na onaj rejv u rupčagi. Jedva čekam da ih čujem u aprilu na skupom razglasu. A i ovako je bilo za pamćenje.

• Upvote 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Mozda ti se ucinilo jer su svetlo upalili..

Kao što ti rekoh na licu mesta, hvala im na tome. Mnogo je bolji nastup bio zbog svetla. Ne znam tačno da kažem ni zašto, verovatno samo danak atmosferi.

Edited by airzez
Posted

Jel možeš nekada nešto da pohvališ i ceniš? 😁

Imaćeš priliku da gledaš Bohrene u rođenom gradu, a ne da se jebavaš da ideš preko granice negde i utrošiš više vremena i novca. Pusti im mejl i pitaj za grejanje.

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
1 hour ago, Kumodraski Vo said:

Ahaha da napred desno je ubijao miris nekog sapuna :haha:

Jel imate neke preporuke za cepove? ja imam neke obicne silikonske ali to previse ubije zvuk..

Alpine Party Plug sa filterima da previse ne priguse. Mada dzaba kada je zvuk smece i ako je bas frekvencija otpanjena. Sa njima je onda jos gore jer ti bukvalno bruji u glavi. U svakom drugom slucaju rade odlicno i spas su.

• Upvote 1
Posted

Idu pitanja sutra,vidite ako ima još nešto da im sve turnem u jedan mail,da ih ne cimam više puta,sigurno su Nekropola braća i sestre zauzeti puno.

I za Drakulu,dal da ide u formi pitanja ili imperativnije,da se metal četnici neće pojaviti ako našeg brt ne angažuju za tonca?

Posted (edited)

Jedna s debija, tri sa 666, zadnjeg i Monumental, traces sa Satanic i Snuff dreams sa Supervillain pa sad nek neko poređa

Edited by Grobodan
Posted (edited)
31 minutes ago, VoivodBG said:

Ostaje još jedan snimak i to je to. Uze li neko sa yuma setlistu?

1. Et smelter
  2. Sonar Bliss
  3. Midnattskogens sorte kjerne
  4. Interstellar Nexus
  5. The Ultimate Reflection
  6. Shiva-Interfere
  7. Traces of Reality
  8. Fluency
  9. The Snuff Dreams Are Made Of
  10. It Does Not Follow
  11. The Crystal Specter (bis #1)
  12. Ion Storm (bis #2)

Popravite me ako nešto nije u redu, ja sam ostao do sredine Snuff otprilike.
Edited by airzez
  • Like 1
  • Upvote 3