Jump to content

Recommended Posts

Posted

nemam nista da dodam, isto sam kao Rade poslednji put bio u toj usranoj rupi da gledam Ozric tako da sam znao da ce zvuk biti govance. cak je i ono betonsko govno u NSu gde su Dark Tranquillity svirali klasa za ovo sranje. mada mislim da sam gledao Quasarborn jednom u dragstoru ali je neka druga bina bila koliko se secam. nesto polu otvoreno? nemam pojma. 

plus u klubu se smrzavas a pivo mlako, ne znam kako im to uspelo. 

svakako mesto nije za gitare, kapiram da kul izgleda i sve to, ali govno mesto za svirke realno. dok sam pesacio kuci zamisljao sam koliko bi bolje sve bilo da su svirali u malom klub doma, recimo. ali jbg, svakako su nam klubovi beda, bitno je da su DHG dosli i oprali. 

Posted

Ima jos jedan onaj prostor u prizemlju, kad se prodju stepenice ali ne znam da li je to u funkciji i dalje. Bio sam par puta na nekim nastupima i zurkama ali bi vrv zvuk isto bio govno..

U stvari da moguce da je bio jednom onaj Decay with the boys tu kad je bio i Quasar ali se ne secam nicega..

Posted

Odlican je bio DHG, plasio sam se da ce imati cirkuski nastup poput Arcturusa, ali to se srecom nije desilo.

Zadovoljan sam i kvalitetom majice.

O prostoru ste sve rekli, ono je jezivo.

Posted

Мени је простор феноменалан за ову врсту концерта. Нисам никад био ту, али ми се баш допало: и бетончина, и лучни свод, и индустријски вајб, и недостатак светла, па и хладноћа (мада је мени било ок, нарочито у маси). Неки ликови су чак блејали код ВЦа без јакни, риспекат. ДХГ је сасвим добро звучао тако да може и то да се среди. Не допадају ми се једино оне спољашње степенице, јер мож да се изгине у одласку, али ко ме јебе што сам алкос. И наравно екстремно лош избор пића уз превисоке цене. СМРТ сам чуо све осим вокала, али то и није нека штета. Бенд би ми био ок, класична домаћа радиност, али ми се не допадају они етно мотиви и ритмови. Етнологију бих препустио само Гаварановима за сада. Онај други бенд нисам раније слушао и ок сам са тим. Генеричко смеће, сморили су за медаљу. Да су бар визуелно занимљиви, него ни то. ДХГ врхунски, нема шта, људи пре мене су све рекли.