Mickey mouse Posted October 1 Report Posted October 1 Bio je extra taj poslednji koncert Direktora u Božidaru... Quote
Sreta Posted October 1 Report Posted October 1 Bozidarac keva. Vrlo verovatno dolazim, mada ko ziv, ko mrtav do tada. Quote
Havočka Posted October 1 Report Posted October 1 Drakula je jedini stalno zaposleni tonac ima vec godinu dana I moze da se cima kol'ko hoce kada je oprema raspad Quote
HEFEST Posted October 2 Report Posted October 2 15 hours ago, Havočka said: Odličan je Božidarac Bolji je od svih elektropionira zajedno, bolji je od dorćol plača i bolji je čak i od doma Zapravo jedina tri bolja prostora u Beogradu su SKC, dragstor i expo što se mene tiče Od doma i dorćol plača nema gorih mesta za svirke u Srbiji. Bar ih ja nisam video. Bolje kod mene u dvorištu sto puta. 2 Quote
Mickey mouse Posted October 2 Report Posted October 2 Nemojmo kenjati, apsolutni lider najgorih mesta u Evropi i Maloj Aziji: Spoiler Quote
HEFEST Posted October 2 Report Posted October 2 Meni je Metropolis gori ako ćemo već da uzimamo i spavaće sobe kao primer. 😂 Quote
azal Posted October 3 Report Posted October 3 dobar prostor Bozidarac, kad bi samo ulozili vise od 0 dinara u nekom momentu da ga srede bio bi sasvim solidan za svakakve dogadjaje. Quote
vudun Posted October 3 Report Posted October 3 Drakula je dobar tonac... https://www.kurir.rs/crna-hronika/9454024/marko-drakula-priznao-da-je-podmetnuo-bombu-pod-porse-lazara-vukicevica 2 Quote
Chicken Little 420 Posted October 4 Author Report Posted October 4 20:00h – ulaz 20:30h – Claymorean 21:15h – Emerald Sun 22:15h – Rage 2 Quote
Kumodraski Vo Posted October 8 Report Posted October 8 Spoiler mada se dzaba lozim izgleda da svuda isto sviraju al ajde 2 Quote
perzekjušn menijak Posted October 8 Report Posted October 8 (edited) Ja bih i ovu ali takodje kara banana. Edited October 8 by perzekjušn menijak Quote
igoraki Posted October 8 Report Posted October 8 Dobar Rage On 10/1/2024 at 11:07 AM, Chicken Little 420 said: Ja sam bio dva puta u životu ali sam zapamtio da je bio Löwenbräu 😄 Sedi, jedan... Quote
Kumodraski Vo Posted October 10 Report Posted October 10 Kakvi carevi brate, kakva svirka.. Peavy na nivou, ne kontam kako covek onako dobro peva u onim godinama. Plus konstantno pravi atmosferu, svaku pesmu smo se drali refrene i konstantno je tokom cele svirke energija u publici bila visoko. Takodje je i zvuk u Bozidarcu odlican, sve se lepo culo, ko bi rekao.. Ovo mi je mozda i omiljena svirka ove godine, samo da je bilo mercha. Izgleda da su im zagubili merch u grckoj ili tako nesto.. Dobra je i grcka predgrupa bila, mada genericna muzika. Ove nase nisam ispratio.. Quote
Grobodan Posted October 10 Report Posted October 10 Navodno merch ostao na granici negde. Malo se mučio Peavy s visokim ali lepo je bio raspoložen, dobra setlista i zvuk unatoč nedostatku Drakule Quote
Kumodraski Vo Posted October 10 Report Posted October 10 Sta si napo na tog drakulu Bila setlista ista ko i svuda, ali nije smetalo.. Quote
Grobodan Posted October 10 Report Posted October 10 Drakula najjača glava Baš dobra povezača sa Scanner bila, šteta što neko nije sjedinio sve u jedan švapski dan Quote
Recommended Posts