Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Havočka said:

Odličan je Božidarac 

Bolji je od svih elektropionira zajedno, bolji je od dorćol plača i bolji je čak i od doma 

Zapravo jedina tri bolja prostora u Beogradu su SKC, dragstor i expo što se mene tiče

Od doma i dorćol plača nema gorih mesta za svirke u Srbiji. Bar ih ja nisam video. Bolje kod mene u dvorištu sto puta.

• Upvote 2
Posted

dobar prostor Bozidarac, kad bi samo ulozili vise od 0 dinara u nekom momentu da ga srede bio bi sasvim solidan za svakakve dogadjaje. 

Posted

Dobar Rage

On 10/1/2024 at 11:07 AM, Chicken Little 420 said:

Ja sam bio dva puta u životu ali sam zapamtio da je bio Löwenbräu 😄 

Sedi, jedan...

Posted

Kakvi carevi brate, kakva svirka.. 

Peavy na nivou, ne kontam kako covek onako dobro peva u onim godinama. Plus konstantno pravi atmosferu, svaku pesmu smo se drali refrene i konstantno je tokom cele svirke energija u publici bila visoko. Takodje je i zvuk u Bozidarcu odlican, sve se lepo culo, ko bi rekao..

Ovo mi je mozda i omiljena svirka ove godine, samo da je bilo mercha. Izgleda da su im zagubili merch u grckoj ili tako nesto..

Dobra je i grcka predgrupa bila, mada genericna muzika. Ove nase nisam ispratio..

Posted

Navodno merch ostao na granici negde. 

Malo se mučio Peavy s visokim ali lepo je bio raspoložen, dobra setlista i zvuk unatoč nedostatku Drakule