Havočka Posted September 27, 2024 Report Posted September 27, 2024 On 9/24/2024 at 11:27 AM, Mickey mouse said: Quote
Mickey mouse Posted November 6, 2024 Report Posted November 6, 2024 Caspar Brötzmann, avangardni rock, jazz, noise, metal virtuoz na električnoj gitari, sviraće u Beogradu 28. januara u Elektropioniru. Njegov eksplozivni trio Caspar Brötzmann Massaker koristi rock i heavy metal obrasce kao polaznu osnovu, a onda na to nadograđuju free-jazz, industrial i noise savršenom improvizacijom. Nešto kao da je Hendrix poživeo dovoljno dugo da bi mu Einstürzende Neubauten otkrili jedan potpuno novi žanr muzike. Caspar Brötzmann Massaker je u periodu kraćem od 10 godina (1987-1995) objavio 5 albuma, ostavivši dubok trag u modernoj nemačkoj alternativnoj muzici. Baš kao i njegov otac, legendarni saksofonista Peter Brötzmann, Caspar slovi za beskompromisnog istraživača unutar više žanrova. Isto kao otac, Caspar slovi za jednog od najvećih heroja svog instrumenta u istoriji moderne muzike. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 3000 dinara do 15. januara. Od 16. januara 4000 i na dan koncerta 5000 din. 2 Quote
Mickey mouse Posted Tuesday at 10:25 AM Report Posted Tuesday at 10:25 AM Satnica: Vrata 20:00 Buka 20:30😃 1 Quote
Mickey mouse Posted Wednesday at 11:27 AM Report Posted Wednesday at 11:27 AM I beše masak(e)r. Oduvalo me kao Necks pre neki mesec ili kao Wrekmeister harmonies koje je onomad Nino dovodio u istu rupčagu. Očigledno iz istog univerzuma u kome su i Swans, Einsturzende Neubaten ili rani Sonic youth. I noise i punk i metal i industrial i jazz. Scary but beautiful, otprilike. Poseta tragična. Plafon 50 ljudi ako i toliko. Rusa 2, u jakni, šorcu i sa kišobranom, ne možeš ih promašiti. jbg. Delboju nije bilo do života, vrv se neće skoro usuditi da organizuje ovako nešto. E zvuk je bio skoro pa savršen.Nit je bilo nepodnošljivo glasno, nit je zvečalo, drndalo, brujalo, taman. Baš iznenađenje. Pijonir izgleda tragičnije nego poslednji put kad sam bio... makar da ulože par stotina evra u krečenje ili something like that. Točeno pivo je sada Laško, al je isti bućkuriš kao i ranije. Ono što je standard je što uvek imaju nove i vrh klinke u šanku. Bravo.😃 2 1 Quote
VoivodBG Posted Wednesday at 12:05 PM Report Posted Wednesday at 12:05 PM Nema vise Mangulanera? Quote
Mickey mouse Posted Wednesday at 12:53 PM Report Posted Wednesday at 12:53 PM (edited) Ne'am pojma, više sam gledao u Točilicu nego u točilicu, ako me razumeš. Svejedno, uvek im je sranje pivo, sve je to iz istog bureta samo lepe druge etikete. U stvari, možda je bilo neko flaširano, onaj Kabinet ili Salto, proveriću sledeći put na Covenu. Edited Wednesday at 12:54 PM by Mickey mouse 1 Quote
Havočka Posted Wednesday at 01:37 PM Author Report Posted Wednesday at 01:37 PM sa 70% tacnosti znam ko si sad sve si lepo rek'o, jedino se ne slazem oko glasnoce, ja bih to jos da se otpanji, nije se skoro uopste tres'o patos Quote
Recommended Posts