Haos sam ja Posted October 7 Report Posted October 7 Do sad potvrđeni bendovi: https://brutalassault.cz/en/line-up Quote
dimmu1 Posted October 7 Report Posted October 7 Nadam se solidnom lajnapu za sledecu godinu jer na festivalima koji su u okolini i slicnih datuma ima vec zanimljivih imena koje ce nadam se dovesti i na BA. Trebao bih kupiti parking u skorije vreme, kartu za koji mesec pa kako god da bude. Uvek se karta moze prodati sa minimalnim gubitkom ako omanu sa bendovima. Quote
HellAwaits Posted October 7 Report Posted October 7 Death metal raj. Ili pakao, kako vam draže. 🤘 Quote
Haos sam ja Posted October 31 Author Report Posted October 31 Dodati na line up Dark Angel, Overkill, Protector, Hellripper, Mastodon, Green Lung, Orange Goblin i Rezn. 1 Quote
Havočka Posted October 31 Report Posted October 31 Htedoh sve da pitam ali me mrzelo da pravim temu Helriper je onaj isti od utorka? Bilo mi cudno da je u treš grupi pa ne znam da l da se zaradujem Kad ono ima tema vec neko vreme haha Quote
dimmu1 Posted Tuesday at 12:07 PM Report Posted Tuesday at 12:07 PM Za moj ukus veoma tanak line up za sada. Naostrio sam se da kupim sledeci mesec kartu ali mi sve vise izgleda da je bolje sacekati i ispratiti kakve ce biti buduce objave. Kako trenutno stvari stoje festivali u okolini i slicnih datuma bukvalno imaju po nekoliko bendova koji me privlace. Nadam se da ce BA uzeti sve te bendove pod jedan kos pa da je sve na jednom mestu i da ne moram ici na dva festivala. 1 Quote
Косати Ћелавац Posted Tuesday at 05:33 PM Report Posted Tuesday at 05:33 PM 8 hours ago, Havočka said: Нисам у току. Какве су ово водитељке с РТСа? 3 Quote
dimmu1 Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago Odgledao sam ih 2012. pre Borgira na BA. Nisam nikada pre toga slusao taj bend, a posle tog nastupa nisam ni imao zelju da ih pustim 😀 2 1 Quote
Recommended Posts