Haos sam ja Posted October 7 Report Posted October 7 Do sad potvrđeni bendovi: https://brutalassault.cz/en/line-up Quote
dimmu1 Posted October 7 Report Posted October 7 Nadam se solidnom lajnapu za sledecu godinu jer na festivalima koji su u okolini i slicnih datuma ima vec zanimljivih imena koje ce nadam se dovesti i na BA. Trebao bih kupiti parking u skorije vreme, kartu za koji mesec pa kako god da bude. Uvek se karta moze prodati sa minimalnim gubitkom ako omanu sa bendovima. Quote
HellAwaits Posted October 7 Report Posted October 7 Death metal raj. Ili pakao, kako vam draže. 🤘 Quote
Haos sam ja Posted October 31 Author Report Posted October 31 Dodati na line up Dark Angel, Overkill, Protector, Hellripper, Mastodon, Green Lung, Orange Goblin i Rezn. 1 Quote
Havočka Posted October 31 Report Posted October 31 Htedoh sve da pitam ali me mrzelo da pravim temu Helriper je onaj isti od utorka? Bilo mi cudno da je u treš grupi pa ne znam da l da se zaradujem Kad ono ima tema vec neko vreme haha Quote
dimmu1 Posted Tuesday at 12:07 PM Report Posted Tuesday at 12:07 PM Za moj ukus veoma tanak line up za sada. Naostrio sam se da kupim sledeci mesec kartu ali mi sve vise izgleda da je bolje sacekati i ispratiti kakve ce biti buduce objave. Kako trenutno stvari stoje festivali u okolini i slicnih datuma bukvalno imaju po nekoliko bendova koji me privlace. Nadam se da ce BA uzeti sve te bendove pod jedan kos pa da je sve na jednom mestu i da ne moram ici na dva festivala. 1 Quote
Косати Ћелавац Posted Tuesday at 05:33 PM Report Posted Tuesday at 05:33 PM 8 hours ago, Havočka said: Нисам у току. Какве су ово водитељке с РТСа? 3 Quote
Havočka Posted yesterday at 09:31 AM Report Posted yesterday at 09:31 AM @dimmu1 ima ministry, pametnom dosta 🤣 Quote
dimmu1 Posted yesterday at 01:32 PM Report Posted yesterday at 01:32 PM Odgledao sam ih 2012. pre Borgira na BA. Nisam nikada pre toga slusao taj bend, a posle tog nastupa nisam ni imao zelju da ih pustim 😀 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted 9 hours ago Report Posted 9 hours ago Uh sto tezga. Bilo bi lepo nacirkati se uz ovo.. Quote
Vic Rattlehead Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago On 11/19/2024 at 10:32 AM, Havočka said: Frajle? Quote
azal Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago 2 hours ago, Haos sam ja said: Evo jedne baš ekskluzive ovako ce izgledati svi metal festivali za 10 godina Trivium i Shadows Fall likovi sviraju tribute to Testament itd 1 1 Quote
Haos sam ja Posted 8 hours ago Author Report Posted 8 hours ago Zašto prizivaš smrt članovima Testamenta? 🙂 A i generalno nemam ništa protiv da bude po jedan takav tribute po festivalu, nije kao da se sad preteruje sa tim fazonom. Thrash teutonci će ionako svi izumreti za 20 godina, žanr je već praktično klinički mrtav. Quote
Recommended Posts