Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nadam se solidnom lajnapu za sledecu godinu jer na festivalima koji su u okolini i slicnih datuma ima vec zanimljivih imena koje ce nadam se dovesti i na BA.
Trebao bih kupiti parking u skorije vreme, kartu za koji mesec pa kako god da bude. Uvek se karta moze prodati sa minimalnim gubitkom ako omanu sa bendovima.

• 4 weeks later...
Posted

Htedoh sve da pitam ali me mrzelo da pravim temu

Helriper je onaj isti od utorka? Bilo mi cudno da je u treš grupi pa ne znam da l da se zaradujem

Kad ono ima tema vec neko vreme haha

• 3 weeks later...
Posted

Za moj ukus veoma tanak line up za sada. Naostrio sam se da kupim sledeci mesec kartu ali mi sve vise izgleda da je bolje sacekati i ispratiti kakve ce biti buduce objave.
Kako trenutno stvari stoje festivali u okolini i slicnih datuma bukvalno imaju po nekoliko bendova koji me privlace. Nadam se da ce BA uzeti sve te bendove pod jedan kos pa da je sve na jednom mestu i da ne moram ici na dva festivala.

• Upvote 1
Posted
2 hours ago, Haos sam ja said:

Evo jedne baš ekskluzive

467857732_1102190934910122_1224300168825

ovako ce izgledati svi metal festivali za 10 godina

Trivium i Shadows Fall likovi sviraju tribute to Testament itd 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Zašto prizivaš smrt članovima Testamenta? 🙂 A i generalno nemam ništa protiv da bude po jedan takav tribute po festivalu, nije kao da se sad preteruje sa tim fazonom. Thrash teutonci će ionako svi izumreti za 20 godina, žanr je već praktično klinički mrtav.