Сале Posted March 23 Report Posted March 23 Ма кој ћеш тамо. Ионако све неки хипстерај од бендова свира. Уштедео си паре, боли те уво. 2 Quote
Haos sam ja Posted March 27 Author Report Posted March 27 Evo nešto i za avangardiste, baš će biti zanimljivo preseći metalčinu sa SGM, najbolji festival Quote
dimmu1 Posted March 27 Report Posted March 27 Kad pomislis da ne moze biti gori line up 🤣 Nadam se da ce pustiti raspored po danima kao i prosle godine u Maju pa da vidim da li Kovenant i Borgiri sviraju istog dana. Ako sviraju da dodjem samo taj dan, a ako ne vidimo se neke naredne godine nadam se sa daleko ozbiljnijim objavama bendova. Quote
dimmu1 Posted March 29 Report Posted March 29 Mnogo ljudi=mnogo guzve=mnogo idiota u svakodnevnim scenarijima. BA mi je neka granica sto se tice guzve, sve preko toga mi je previse. I tu ima svega i svacega, a mogu misliti sta je tek na Wacken-u ili Hellfest-u. Quote
Recommended Posts