Jump to content

Oranssi Pazuzu

Grobodan

Recommended Posts

Sve valja iz diskografije. Čak mi je drago što nisu ostali ukovani u jedan žanr, već stalno ubacuju neke nove momente i nijanse, nisu možda evergin kao dotični album i pesma koju sam udelio, ali dovoljno je to jako da se sluša i dalje.

I ujedno jedan od retkih novijih bendova koji su mi na bucket listi za gledanje uživo. Dobro je da je spisak manji. 😄

• Like 1

kad smo isli ja i zena da ih gledamo 2017, koncert je bio u nekom selu pored Milana, Mezzago, krenuli smo tamo autobusom pa se izgubili, padao je mrak, setamo po putu jer ne postoji trotoar, mislili smo da smo zavrsili i da ce babe morati dete da odgajaju. onda mi neki italijani spazili toxik backpatch, stali, i pokupili nas i odveli nas do kluba. nikad nisam posle toga cuo od zene da mi je ruzna jakna. 

• Like 4
  • Upvote 4

ubili su na brutalu pre dve godine, ubili.

i patuljasti necrobutcher koji usred svog seta odlazi na drugi stejdz da negoduje oranssi ekipi koja proba svetlo dok mayhem svira jer skrecu publici paznju sa koncerta. mayhem zvucao kao demo bend na kraju kad je oranssi otvorio portal

sreo ih sutradan posle dorucka kod kombija ispred hotela, ja ih pitao za srbiju, a menadzerka kaze, bila sam na exitu sa annihilator pre par godina, jel su sredili load in? samo sam se nasmejao

novi album dobar bas, malo su pojacali white noise i distorzije, ali bas se svasta desava ispod. album sve bolji kako odmice i ona dva klavir momenta su super touch

prosli album je lepsi (ja sam slab na akustare jebiga) a hijerarhija pre toga je bas ozbiljnost

ono pre me nije jos zakacilo ali dacu sansu nekad

Edited by Buddha
  • Like 1