Havočka Posted November 4 Report Posted November 4 kacam išla na moj prvi brutal onim nesvetim autobusom varahtelija mi bio jedan od tri albuma na telefonu otada najviše volim oransi pazuzu i još neke bendove Quote
VoivodBG Posted November 4 Report Posted November 4 Sve valja iz diskografije. Čak mi je drago što nisu ostali ukovani u jedan žanr, već stalno ubacuju neke nove momente i nijanse, nisu možda evergin kao dotični album i pesma koju sam udelio, ali dovoljno je to jako da se sluša i dalje. I ujedno jedan od retkih novijih bendova koji su mi na bucket listi za gledanje uživo. Dobro je da je spisak manji. 😄 1 Quote
azal Posted November 4 Report Posted November 4 kad smo isli ja i zena da ih gledamo 2017, koncert je bio u nekom selu pored Milana, Mezzago, krenuli smo tamo autobusom pa se izgubili, padao je mrak, setamo po putu jer ne postoji trotoar, mislili smo da smo zavrsili i da ce babe morati dete da odgajaju. onda mi neki italijani spazili toxik backpatch, stali, i pokupili nas i odveli nas do kluba. nikad nisam posle toga cuo od zene da mi je ruzna jakna. 4 5 Quote
Buddha Posted November 4 Report Posted November 4 (edited) ubili su na brutalu pre dve godine, ubili. i patuljasti necrobutcher koji usred svog seta odlazi na drugi stejdz da negoduje oranssi ekipi koja proba svetlo dok mayhem svira jer skrecu publici paznju sa koncerta. mayhem zvucao kao demo bend na kraju kad je oranssi otvorio portal sreo ih sutradan posle dorucka kod kombija ispred hotela, ja ih pitao za srbiju, a menadzerka kaze, bila sam na exitu sa annihilator pre par godina, jel su sredili load in? samo sam se nasmejao novi album dobar bas, malo su pojacali white noise i distorzije, ali bas se svasta desava ispod. album sve bolji kako odmice i ona dva klavir momenta su super touch prosli album je lepsi (ja sam slab na akustare jebiga) a hijerarhija pre toga je bas ozbiljnost ono pre me nije jos zakacilo ali dacu sansu nekad Edited November 4 by Buddha 1 Quote
Haos sam ja Posted November 4 Report Posted November 4 Vaistinu bogovsko iskustvo to na brutalu, kiša rominja a svi mi prisutni odosmo absolute elsewhere, pun intended. Quote
Buddha Posted November 4 Report Posted November 4 56 minutes ago, Havočka said: nesveti autobus varahtelija zvuci kao prevoznik do paralije, samo sto svira oranssi na repeat Quote
Grobodan Posted November 4 Author Report Posted November 4 Šta ti je ta hijerarhija više jebote Quote
airzez Posted November 4 Report Posted November 4 Ja bih jedino klavire izbacio s novog. Deluju malo neumesno u kontekstu spejs tripova. A ovako, album bombonica. Quote
Buddha Posted November 4 Report Posted November 4 hijerarhija levorukih, vasemman käden hierarkia pokloni nekom left hand path sad sa kaznu Quote
Buddha Posted November 4 Report Posted November 4 pisi kao sto govoris, growluj kao sto je napisano Quote
Haos sam ja Posted November 11 Report Posted November 11 Kao što sam i pretpostavio, više mi zanimljiv album nego što nešto uživam u njemu, definitivno bend dobija dodatnu dimenziju u live izvođenju u odnosu na studijski rad. Makar je bolji od prethodnika koji je po meni bio neopravdano hajpovan. Quote
oʞɾoƃ Posted November 12 Report Posted November 12 Meni najslabiji Oranssi do sada ubedljivo, poslednje dve pesme žali Bože vremena. Pazario sam ga svejedno samo zbog naslovne pesme, ali jasno mi je da neće imati ni blizu rotaciju kod mene kao Mestarin Kynsi, a o Varahteliji da i ne pričamo. Quote
Angelystor Posted November 14 Report Posted November 14 Iako se slažem sa gospodom od iznad o meh-osti novog materijala, dobra žurka sinoć na Oranssi. Jako dobro, ali ne bolje od prvog puta, doduše tad je bio solo gig, em i rasprodat, a sad u nekoj sali gde ima gomila mesta za sedenje, tako da je fazon 75 ljudi stoji 200 sedi okolo. Ne znam dal je do mrtvosti fanova Solstafira (opravdano), ili samo previše Groningenskih padobranaca. No, sjajna sala, zvuk fenomenalan, glasno a čujno, ono kad krenu sva trojica da se igraju didžejeva pogotovo idu vibracije uzduž i popreko. Lista uglavnom dosta sa novog , očekivano, ali propleteno sa pesmama sa prošlog mi bolje legao materijal nego na kućna slušanja. Prođe sat k'o dok si rekao kuulen. Ali zato novi digi 25e, da me zaebeš sa tim. Usput, pošto nema teme da pohvalim ovde i moćni Hamferd. Propustio skoro pola zahvaljujući železnici, ali bili mi fenomenalni. Na Hvolji se naježio, kakav vokal. Nit manjeg čoveka nit boljeg vokala, ne znam dal ima drugi pojedinac u metalu iz ovog veka da mi je toliko upečatljiv kao brat Aldara. 2 Quote
Recommended Posts