Embrace Death Posted March 5 Author Report Posted March 5 https://preview.mailerlite.io/emails/webview/453175/148030048671106527 "Embrace Death" je dobacio do "Vremena"... 1 5 Quote
Haos sam ja Posted March 5 Report Posted March 5 Kad će drugi broj, odnosno da li je makar u pripremi? Quote
Embrace Death Posted March 5 Author Report Posted March 5 Pre desetak dana mi je riknuo hard disk na laptopu, a sa njim je nestao i ceo drugi broj, koji je bio 98% završen. Bez bekapa. Nestalo je sve, kompletna redakcija tekstova, dizajn, prelom... Sve. Nakon par dana očaja, krenuo sam ispočetka. Radim po sećanju, udarnički, i danju i noću, i napredujem iznenađujuće dobro. Nadam se da bih mogao da završim do 20. marta, ako me telo ne izda. 3 Quote
Miilos Posted March 5 Report Posted March 5 To ti je škola za ubuduće. Meni od kad je crk'o hard disk još pre 100 godina, sve što mi treba čuvam na bar dva mesta. Muziku npr. iskopiram i na eksternom hard disku čim se nakupi 10-15 novih albuma. Quote
Embrace Death Posted March 5 Author Report Posted March 5 Počeo sam da radim dnevne bekape sada. Jebiga. Preskup reality check, ali šta da radim... Quote
kuruz Posted March 6 Report Posted March 6 koristite cloud OneDrive je džabe za 5gb, valjda, a glavu čuva za tipa 800 ili 1000 dinara mesečno imate full Office paket i 1Tb na OneDriveu. ja to koristim i ne znam kako bih da ga sad nemam 1 Quote
Recommended Posts