Embrace Death Posted March 5 Author Report Posted March 5 https://preview.mailerlite.io/emails/webview/453175/148030048671106527 "Embrace Death" je dobacio do "Vremena"... 1 5 Quote
Haos sam ja Posted March 5 Report Posted March 5 Kad će drugi broj, odnosno da li je makar u pripremi? Quote
Embrace Death Posted March 5 Author Report Posted March 5 Pre desetak dana mi je riknuo hard disk na laptopu, a sa njim je nestao i ceo drugi broj, koji je bio 98% završen. Bez bekapa. Nestalo je sve, kompletna redakcija tekstova, dizajn, prelom... Sve. Nakon par dana očaja, krenuo sam ispočetka. Radim po sećanju, udarnički, i danju i noću, i napredujem iznenađujuće dobro. Nadam se da bih mogao da završim do 20. marta, ako me telo ne izda. 1 3 Quote
Miilos Posted March 5 Report Posted March 5 To ti je škola za ubuduće. Meni od kad je crk'o hard disk još pre 100 godina, sve što mi treba čuvam na bar dva mesta. Muziku npr. iskopiram i na eksternom hard disku čim se nakupi 10-15 novih albuma. Quote
Embrace Death Posted March 5 Author Report Posted March 5 Počeo sam da radim dnevne bekape sada. Jebiga. Preskup reality check, ali šta da radim... Quote
kuruz Posted March 6 Report Posted March 6 koristite cloud OneDrive je džabe za 5gb, valjda, a glavu čuva za tipa 800 ili 1000 dinara mesečno imate full Office paket i 1Tb na OneDriveu. ja to koristim i ne znam kako bih da ga sad nemam 1 Quote
Embrace Death Posted March 20 Author Report Posted March 20 Samo kratka najava zvanične najave drugog broja magazina koja će se desiti sledeće nedelje... Hvala svima na podršci, stay tuned! 4 Quote
Recommended Posts