Buddha Posted December 7 Report Posted December 7 focus je ustvari cist fusion samo ih je neko zajebao na snimanju i pojacao im distorzije Quote
Grobodan Posted December 7 Report Posted December 7 Ekstra je što su i Laza i Human kenselovali BI zbog popularnosti, samo s različitim albumima Quote
azal Posted December 7 Report Posted December 7 (edited) Chat Pile su veci hipsteri i popularniji od BI pa ih volim. moguce da samo nisam fascinaran sa BI baby’s first prog metal riffovima Edited December 7 by azal 1 Quote
HUMAN Posted December 7 Report Posted December 7 Ja to pile još nisam probao, a nemam ni neku želju baš.. 1 Quote
azal Posted December 7 Report Posted December 7 nije za tebe def, mislio sam da nije ni za mene, ali konstantno vrtim album Quote
Baal Posted December 8 Report Posted December 8 On 12/6/2024 at 5:17 PM, kuruz said: Zvijer - Zvjerovanje also, bez nekog redosleda: Pleiades - Affinity With State Faults - Children Of The Moon Balance and Composure - with you in spirit Touche Amore - Spiral in a Straight Line From Indian Lakes - Head Void Codeseven - Go Let It In Fierce Deity - A Terrible Fate Blood Incantation - Absolute Elsewhere Monkey3 - Welcome To The Machine Ulcerate - Cutting The Throat of God Dodheimsgard - Black Medium Current Oranssi Pazuzu - Muuntautuja Quote
Haos sam ja Posted December 8 Author Report Posted December 8 Balance and composure album sam slušao verovatno najviše ove godine od svih nemetala, sjajan je. 1 Quote
Baal Posted December 8 Report Posted December 8 1 hour ago, Grobodan said: DHG izašao u maju 2023. Eezweeneeh 1 Quote
HUMAN Posted December 8 Report Posted December 8 (edited) 3 hours ago, Baal said: Zvijer - Zvjerovanje Kuruz - Kuruzovanje Edited December 8 by HUMAN 2 4 Quote
kuruz Posted December 8 Report Posted December 8 5 hours ago, Baal said: also, bez nekog redosleda: Pleiades - Affinity With State Faults - Children Of The Moon Balance and Composure - with you in spirit Touche Amore - Spiral in a Straight Line From Indian Lakes - Head Void Codeseven - Go Let It In Fierce Deity - A Terrible Fate Blood Incantation - Absolute Elsewhere Monkey3 - Welcome To The Machine Ulcerate - Cutting The Throat of God Dodheimsgard - Black Medium Current Oranssi Pazuzu - Muuntautuja 2 Quote
aRmatuRa Posted December 10 Report Posted December 10 Ova godina mi je bila odlicna. Nije bilo vau albuma, ali je bilo dosta dobrih i solidnih albuma. Apsolutni pobednik ove godine mi je Meer - Wheels within Wheels. Albumcina, mnostvo fenomenalnih pesama. Dobri albumi: Sleepytime Gorilla Museum - of the Last Human Being; Blood Incantation - Absolute Elsewhere; Chat Pile - Cool World Solidni albumi, standard za pomenute bendove: Dvne - Voidkind; Unto Others - Never, Neverland; Frost* - Life In The Wires; Opeth - The Last Will and Testament 2 Quote
azal Posted December 10 Report Posted December 10 Meer sam definitivno najvise slusao ove godine od svih albuma. em savrsen em za svaku priliku. Quote
dAdAiSt Posted Thursday at 02:41 PM Report Posted Thursday at 02:41 PM As I Lay Dying 2024 - Through Storms Ahead Fleshgod Apocalypse - Opera (2024) Dark Tranquillity - Endtime Signals (2024) Hammerfall - Avenge The Fallen (2024) Quote
Haos sam ja Posted Monday at 11:53 AM Author Report Posted Monday at 11:53 AM Aj da složim prvo razočaravajuće albume: Počnimo od 40 Watt Sun, 2 pesme odlične, ostatak živa dosada. Onda Big Big Train, verovatno svi mrzitelji prog rocka ovako zamišljaju taj žanr, erektilno disfunkcionalno verglanje u prazno. Pa ide novi Brodequin, ne znam što su se ljudi generalno popalili na ovo, Defated Sanity im objasnili kako se svira taj fazon. Caligula's Horse potpuni meh i whatever album, upali su malo u kolotečinu još na prošlom, što je ovde kulminiralo, kad budem hteo njih da slušam verovatno se nikad neću vraćati ovom albumu. Castle Rat hajpovan zbog atraktivne pevačice koja voli da se razgoliti, muzika AI occult rock / doom generator, šljiva dženerika. Chelsea Wolfe se vratila na industrial smaranje, ja mnogo više volim nju u akustičnoj i stripped down verziji. Daath izdali možda i najgori i najsterilniji album godine. Departure Chandelier najdosadniji BM godine, kanta. Dim najdosadniji screamo godine, paint by numbers. Dool takođe pobačaj nakon vanvremenskog prethodnika, par dobrih pesama tek donekle vade priču. Nije mi nešto ni novi Envy. Farsot kao neki Enslaved iz Bangladeša, trebalo bi da mi se sviđa ovakva muzika ali totalni meh ipak. Frost* mi ljudi nahvališe, ja sam umro od dosade negde na pola albuma. Hideous Divinity baš ono definicija svega što ne valja u tech deathu, sterilno do bola, novi Nile je na ovom tragu takođe, nažalost. Hippotraktor kara banana. Hot Water Music album pandan civilnom odsluženju vojnog roka, aj ako baš mora. Knocked Loose najprecenjenije smeće od benda, klasični novi wallmart heroji. Leprous više ne vredi ni komentarisati, gotovo Inflejmsovski nivo propadanja. Mitochondrion muzika za dizanje ug kredibiliteta a zapravo pet lejera buke i audio torture and not in a good way. Officium Triste prosek nad prosecima. Oranssi Pazuzu, hajp do neba za zvučno interesantan ali suštinski prosečan album. The Pineapple Thief najskromniji album u diskografiji, just bland. Planes Mistaken for Stars nažalost ispodprosečan swansong sa izuzetkom nekoliko pesama koje gađaju gde treba ali sve u svemu nedovoljno. Rotting Christ...poslušao reda radi a tako je album i napravljen, reda radi. Schammasch me nisu kupili novim izdanjem koje se suviše oslonilo na ambijent i atmosferu ali i to su bolje radili ranije. The Smile - muzika za ljude koji ne mogu da progutaju pravu eksperimentalnost. Spite - još jedan go prosek od black metala. Swallow the Sun valjda prvi podbačaj u karijeri ali ovo baš jeste generično i osrednje. Nisam nešto lud za novim Thou i Touche Amore, i jedni i drugi imaju mnogo boljih radova u diskografiji i aj na kraju da pomenem Zeal & Ardor koji me ne rade bukvalno ništa. 1 Quote
Talvi Posted Monday at 12:33 PM Report Posted Monday at 12:33 PM volim što si složio po abecedi sve 2 Quote
Grobodan Posted Monday at 12:38 PM Report Posted Monday at 12:38 PM Ne liči meni Brodequin na Defeated Sanity, ovi su mnogo organizovaniji i tehničkiji, ovo je baš tortura totalna. Dobar pucanj u svetu Oranssi kravu, svakako album za dve dužine slabiji od prethodnog i meni. Quote
airzez Posted yesterday at 10:55 AM Report Posted yesterday at 10:55 AM On 12/10/2024 at 12:00 PM, aRmatuRa said: Dvne - Voidkind Potcenjen album 1 Quote
VoivodBG Posted yesterday at 11:11 AM Report Posted yesterday at 11:11 AM 23 hours ago, Haos sam ja said: Aj da složim prvo razočaravajuće albume: Počnimo od 40 Watt Sun, 2 pesme odlične, ostatak živa dosada. Onda Big Big Train, verovatno svi mrzitelji prog rocka ovako zamišljaju taj žanr, erektilno disfunkcionalno verglanje u prazno. Pa ide novi Brodequin, ne znam što su se ljudi generalno popalili na ovo, Defated Sanity im objasnili kako se svira taj fazon. Caligula's Horse potpuni meh i whatever album, upali su malo u kolotečinu još na prošlom, što je ovde kulminiralo, kad budem hteo njih da slušam verovatno se nikad neću vraćati ovom albumu. Castle Rat hajpovan zbog atraktivne pevačice koja voli da se razgoliti, muzika AI occult rock / doom generator, šljiva dženerika. Chelsea Wolfe se vratila na industrial smaranje, ja mnogo više volim nju u akustičnoj i stripped down verziji. Daath izdali možda i najgori i najsterilniji album godine. Departure Chandelier najdosadniji BM godine, kanta. Dim najdosadniji screamo godine, paint by numbers. Dool takođe pobačaj nakon vanvremenskog prethodnika, par dobrih pesama tek donekle vade priču. Nije mi nešto ni novi Envy. Farsot kao neki Enslaved iz Bangladeša, trebalo bi da mi se sviđa ovakva muzika ali totalni meh ipak. Frost* mi ljudi nahvališe, ja sam umro od dosade negde na pola albuma. Hideous Divinity baš ono definicija svega što ne valja u tech deathu, sterilno do bola, novi Nile je na ovom tragu takođe, nažalost. Hippotraktor kara banana. Hot Water Music album pandan civilnom odsluženju vojnog roka, aj ako baš mora. Knocked Loose najprecenjenije smeće od benda, klasični novi wallmart heroji. Leprous više ne vredi ni komentarisati, gotovo Inflejmsovski nivo propadanja. Mitochondrion muzika za dizanje ug kredibiliteta a zapravo pet lejera buke i audio torture and not in a good way. Officium Triste prosek nad prosecima. Oranssi Pazuzu, hajp do neba za zvučno interesantan ali suštinski prosečan album. The Pineapple Thief najskromniji album u diskografiji, just bland. Planes Mistaken for Stars nažalost ispodprosečan swansong sa izuzetkom nekoliko pesama koje gađaju gde treba ali sve u svemu nedovoljno. Rotting Christ...poslušao reda radi a tako je album i napravljen, reda radi. Schammasch me nisu kupili novim izdanjem koje se suviše oslonilo na ambijent i atmosferu ali i to su bolje radili ranije. The Smile - muzika za ljude koji ne mogu da progutaju pravu eksperimentalnost. Spite - još jedan go prosek od black metala. Swallow the Sun valjda prvi podbačaj u karijeri ali ovo baš jeste generično i osrednje. Nisam nešto lud za novim Thou i Touche Amore, i jedni i drugi imaju mnogo boljih radova u diskografiji i aj na kraju da pomenem Zeal & Ardor koji me ne rade bukvalno ništa. Brate edituj da ima nekih razmaka izmedju pasusa, molim te. 😄 Quote
HUMAN Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago Top Ten: 10. Severe Torture - Torn From The Jaws of Death 9. Nile - The Underworld Awaits Us 8. My Dying Bride - A Mortal Binding 7. Hyperdontia - Harvest of Malevolence 6. Akhlys - House of the Black Geminus 5. Civerous - Maze Envy 4. Grotesqueries - Vile Crematory 3. Sovereign - Altered Realities 2. Hemotoxin - When Time Becomes Loss AOTY: 1. Blood Incantation - Absolute Elsewhere Dobre albume imali i Drowned, Dissimulator, Slimelord, Necrot, Defeated Sanity, Black Curse, Spectral Wound, Deicide.. 1 2 Quote
Recommended Posts