kojan Posted March 27, 2002 Report Posted March 27, 2002 U filmu je Elrond vodja Vilenjaka u Poslednjoj Alijansi sto nema veze sa knjigom.
Mercyful Queen Posted March 28, 2002 Report Posted March 28, 2002 Moji omiljeni delovi su o prokletstvu noldora i o berenu i lutjeni. pa zna se koji su najbolji delovi!
GambitCat Posted March 28, 2002 Report Posted March 28, 2002 idalje mislim da je film dobar samo ako nisi citao nista od Tolkina
kojan Posted March 29, 2002 Report Posted March 29, 2002 Pa znas kako film je u stvari pravljen za one koji nisu citali knjige.Mi koji smo citali stalno nalazimo zamerke u filmu.Gil-Galad RULES
Invictus Posted April 10, 2002 Report Posted April 10, 2002 Knjiga je velicanstvena. Gospodar je smjesan prema njoj. Fingolfin je najbolji (Time stands still).
kojan Posted April 11, 2002 Report Posted April 11, 2002 Knjiga je velicanstvena. Gospodar je smjesan prema njoj. Fingolfin je najbolji (Time stands still). Potpuno se slazem sa tobom.
Mercyful Queen Posted May 17, 2002 Report Posted May 17, 2002 Knjiga je velicanstvena. Gospodar je smjesan prema njoj. Fingolfin je najbolji (Time stands still). Potpuno se slazem sa tobom. i ja se slazem da je silmarilion velicanstvena knjiga ALI NIKAKO DA JE GOSPODAR PRSTENOVA SMESAN PREMA NJOJ!svaka tolkinova knjiga je dobra na svoj nacin! a najbolji likovi su lutijena i fingolfin
Drake Posted May 20, 2002 Report Posted May 20, 2002 Ma, Silm je sjajan. Ali citala sam ga poslednji put pre jedno 4 godine, tako da sam malo pozaboravljala (sto je krajnje pozitivno ). Citam ga ponovo cim mi prodju ispiti 8). Secam se da sam najvise volela delove o Turinu,iono kad Maidros visi sa Angbanda a:
Mercyful Queen Posted May 20, 2002 Report Posted May 20, 2002 Sto si promenila ime?Lutijena je gotivnije. STA FALI OVOM?zar nije lepse?ionako mi je lutijena na tolkienu
kojan Posted May 23, 2002 Report Posted May 23, 2002 Pa jeste nekako misticnije.Objasni mi zadnju recenicu:"ioanko mi je lutijena na tolkinu"
Mercyful Queen Posted May 23, 2002 Report Posted May 23, 2002 Pa jeste nekako misticnije.Objasni mi zadnju recenicu:\"ioanko mi je lutijena na tolkinu\" to mi je nick na www.tolkien.co.yu pa mi je glupo da imam i na yumetalu
kojan Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 Dobro.Nikad nisam bio na tolkin.co.yu kako je tamo?
Mercyful Queen Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 pa pre je bilo mnogo bolje!ima par likova koji su stvarno super ali su ostali............!u svakom slucaju sada su dosli neki novi kreteni koji su se nalozili i citav forum ne valja nista!ovde je 5ooo puta bolje!idi slobodno i uclani se ako hoces !ja cu najverovatnije otici iz krcme!
kojan Posted May 28, 2002 Report Posted May 28, 2002 pa pre je bilo mnogo bolje!ima par likova koji su stvarno super ali su ostali............!u svakom slucaju sada su dosli neki novi kreteni koji su se nalozili i citav forum ne valja nista!ovde je 5ooo puta bolje!idi slobodno i uclani se ako hoces !ja cu najverovatnije otici iz krcme! Kako to ti idi a ja cu da odem i vise necu da se vracam?
Mercyful Queen Posted May 28, 2002 Report Posted May 28, 2002 pa pre je bilo mnogo bolje!ima par likova koji su stvarno super ali su ostali............!u svakom slucaju sada su dosli neki novi kreteni koji su se nalozili i citav forum ne valja nista!ovde je 5ooo puta bolje!idi slobodno i uclani se ako hoces !ja cu najverovatnije otici iz krcme! Kako to ti idi a ja cu da odem i vise necu da se vracam? pa lepo!krcma je postala pravi smor ,lepo ti kazem idi slobodno pa vidi!
ObiHobit Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Ma shta smarate sa krcmom yu-m je najaci. E Silm je ceo nice i mozda i bolji od gospodara, ne svidja mi se u gospodaru poshto neki kratki delovi smaraju, ali to se veoma brzo ispravi Silm je ceo undistracteble i cita se u jednom dahu!
Mercyful Queen Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Ma shta smarate sa krcmom yu-m je najaci. E Silm je ceo nice i mozda i bolji od gospodara, ne svidja mi se u gospodaru poshto neki kratki delovi smaraju, ali to se veoma brzo ispravi Silm je ceo undistracteble i cita se u jednom dahu! jesi li i ti u krcmi?
ObiHobit Posted August 10, 2002 Report Posted August 10, 2002 Ma shta smarate sa krcmom yu-m je najaci. E Silm je ceo nice i mozda i bolji od gospodara, ne svidja mi se u gospodaru poshto neki kratki delovi smaraju, ali to se veoma brzo ispravi Silm je ceo undistracteble i cita se u jednom dahu! jesi li i ti u krcmi? Opusti se m....., ja sam, Matija
ObiHobit Posted August 10, 2002 Report Posted August 10, 2002 Nabavio bilbo komp pa mi dao malo da idem na net:))
Mercyful Queen Posted August 10, 2002 Report Posted August 10, 2002 Nabavio bilbo komp pa mi dao malo da idem na net:)) ODLICNO
ObiHobit Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 A shta mislite da je tolkin hteo i da je zavrshio silmarlion, kakav bi on bio?
Recommended Posts