Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prvi put na svirci u BGu posle 15 (možda i 16?) godina, i vredelo je za sve pare. Super line-up, a videti staro društvo posle toliko godina...pa samo zbog toga je vredelo doći a bendovi su samo plus 🤘

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Sve ste već rekli, baš odlična svirka, svi bendovi pokidali, doduše došao sam negde na sredini nastupa Embryonic Devourment-a, skroz ok bili, zapravo sam hteo da izbegnem Asylum, ali ispade da su baš zanimljiv bend da se vidi makar na kratko, nikada to ne bih slušao gajbi ali skroz korektan bućkuriš svega i svačega u njihovoj svirci + Antoni Kidis na gitari.. hahaha. Posle njih PP, jeste kultan lik i svaka mu čast, ali ono jednostavno nije za uživo, kao da sam gledao pamtomimu, karaoke.. definitivno najslabiji nastup večeri, iako što neko reče ima on jakih rifova u arsenalu. Ali zato sledi armagedon jebeni, Disgorge, koji btw retko imam na rotaciji, definitivno pokazuju da je Brutal DM za uživo najbolja opcija, sabijačina kakvu retko ko može da nadmaši, za mene su oni bend večeri, iako ništa ni DS ne mogu da zamerim, zaista sjajna svirka ali ipak nešto lošiji zvuk nego prethodni bend.

Što se posete tiče uvek je bolje da ima više fanova, ali ja stvarno nisam očekivao neki gužvanjac, neka realna cifra kolko ovakva vrsta svirke kod nas može i da okupi, plus je i onaj prostor prilično velik pa je možda delovalo razudjenije, isto sam primetio da je broj ljudi naglo opao na DS nastupu.. ali bitno da je Yumetalaca bilo na svakom koraku.. konačno sam i Hrvočku upoznao.. hahaha Pozdrav za svu ekipu:rockdevil:

• Like 3
Posted

Razvalili su svi bendovi sto se mene tice, divno vece. Prvi put u srbiji da gledam brutal dm i bas mi je prijalo a i publici koliko vidim, zurketina..

Deadspawned na nivou, malo klasicni dm malo brutalica, ponegde i neki thrash riff. Putrid baja vec krenuo da slemuje u publici i da se slika sa fanovima :haha: Embrionic ludaci totalni, tehnicki ali sasavo, podsetili me na Cephalic Carnage. Asylm isto tehnicki sa nekim Death momentima ali uz klasicne brutalica momente, pevac sa onom Garm kosuljom pobedio, u jednom momentu je skida a ispod Disgorge majica :rockdevil: Putrid gospodin isto, jeste da je losiji zvuk bio i bas fali ostatak benda ali opet je bilo fino. Cuo sam stari hit Food for the maggots, zao mi je samo sto nije poneo diskove. Disgorge i DS profesionalci, unistavanje neprestano. Bilo je samo malo zajebano izdrzati 6 sati cirkanja, skakanja i sutke ali boze moj. Zvuk isto bio na nivou. Pozdrav za sve forumase ❤️ 

Whats-App-Image-2025-02-09-at-11-54-54-A

• Like 4
  • Upvote 1