Chicken Little 420 Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 https://new.gigstix.com/event/downfall-of-gaia-beograd-09-april-2025/ 1 Quote
Mickey mouse Posted April 4 Report Posted April 4 Biće mrča... https://evilgreed.net/search?q=downfall of gaia Quote
Haos sam ja Posted April 4 Report Posted April 4 Očekujem skromnu posetu ovde ako Rusi ne pohrle, suviše hipster za blekere, suviše agresivno za hardkorovce i fensere. See you there. Quote
Mickey mouse Posted April 4 Report Posted April 4 Biće skromno, early bird su se prodavale do pre neki dan...Fest bi bio taman za ovo Quote
Chicken Little 420 Posted April 7 Author Report Posted April 7 20:00 - ulaz / merch / extreme metal DJing 21:00 - Downfall of Gaia Quote
Kumodraski Vo Posted April 9 Report Posted April 9 Kratko al skatko, isprasili.. Pitam se koliko je tesko naci onaku zivotinju od bubnjara za bend.. 1 Quote
Haos sam ja Posted April 9 Report Posted April 9 29 minutes ago, Kumodraski Vo said: Kratko al skatko, isprasili.. Pitam se koliko je tesko naci onaku zivotinju od bubnjara za bend.. Još u ovom bendu se ništa specijalno ne eksponira, mnogo je kreativniji u So Hideous i Number 12 Looks like you. Meni bilo super, moglo da traje još 3 sata ne bih se smorio, mogu ovakvu muziku uvek iako su pesme vrlo slične jedna drugoj. Jedina zamerka što se centralni vokal baš slabo čuo, kao iz bunara da je dolazio. Sasvim ok poseta na kraju, kažu 100 prodatih karata, bio svako ko je trebalo da bude tu. 1 Quote
Mickey mouse Posted April 10 Report Posted April 10 (edited) Predobar je ovo band,uživo još i bolji nego na albumima.Bubnjar je zverina,mada i ostali momci su sjajni. Dobar bio zvuk,malo zvečalo s vremena na vreme al ok. Zappa baza mi i dalje ide na k sa onim bezveznim stolovima,bezveznim osobljem i cenama pića na nivo Beton hale.Što manje koncerata tamo pliz. Poseta sasvim solidna,očekivao sam duplo manje,Rusi izvukli. Extra sam razočaran što mrča praktično nije ni bilo;ako sam video bila možda 1 majica to sam primetio tek na odlasku.Ne kapiram,kreneš na turneju i ne poneseš ništa od robe...svašta,Il su možda imali nekih drugih problema sa granicom maybe? Edited April 10 by Mickey mouse Quote
Kumodraski Vo Posted April 10 Report Posted April 10 Jeste bila jedna majica samo ali valjda zato sto im je ostatak ostao negde ili nisu mogli da prenesu, nisam najbolje razumeo sta mi je rekao lik, imao je bas jak nemacki naglasak.. Quote
Haos sam ja Posted April 10 Report Posted April 10 Rekao je da im je sav merch ostao u Hrvatskoj, nisu im naši orkovi dali da unesu. Quote
Havočka Posted April 10 Report Posted April 10 iskreno ne secam se nicega osim da ste svi bili tu i da je bilo preljepo 🖤 Quote
Chicken Little 420 Posted April 10 Author Report Posted April 10 https://www.facebook.com/media/set?vanity=serbianmetalportal&set=a.1224043313056684 Quote
Kumodraski Vo Posted April 10 Report Posted April 10 U madjarskoj zato diskografija na vinilu, diskovi i 15 majica da se bira na mercu.. Quote
Recommended Posts