Jump to content

Recommended Posts

• Chicken Little 420 changed the title to 2025.04.09. *Zappa Baza, Beograd* Downfall of Gaia 🇩🇪
  • 2 months later...
Posted
29 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Kratko al skatko, isprasili..

Pitam se koliko je tesko naci onaku zivotinju od bubnjara za bend..

Još u ovom bendu se ništa specijalno ne eksponira, mnogo je kreativniji u So Hideous i Number 12 Looks like you. 

Meni bilo super, moglo da traje još 3 sata ne bih se smorio, mogu ovakvu muziku uvek iako su pesme vrlo slične jedna drugoj. Jedina zamerka što se centralni vokal baš slabo čuo, kao iz bunara da je dolazio.

Sasvim ok poseta na kraju, kažu 100 prodatih karata, bio svako ko je trebalo da bude tu.

• Like 1
Posted (edited)

Predobar je ovo band,uživo još i bolji nego na albumima.Bubnjar je zverina,mada i ostali momci su sjajni.

Dobar bio zvuk,malo zvečalo s vremena na vreme al ok. Zappa baza mi i dalje ide na k sa onim bezveznim stolovima,bezveznim osobljem i cenama pića na nivo Beton hale.Što manje koncerata tamo pliz.

Poseta sasvim solidna,očekivao sam duplo manje,Rusi izvukli.

Extra sam razočaran što mrča praktično nije ni bilo;ako sam video bila možda 1 majica to sam primetio tek na odlasku.Ne kapiram,kreneš na turneju i ne poneseš ništa od robe...svašta,Il su možda imali nekih drugih problema sa granicom maybe?

Edited by Mickey mouse
Posted

Jeste bila jedna majica samo ali valjda zato sto im je ostatak ostao negde ili nisu mogli da prenesu, nisam najbolje razumeo sta mi je rekao lik, imao je bas jak nemacki naglasak..