VoivodBG Posted December 19, 2024 Report Posted December 19, 2024 (edited) Bohren & der Club of Gore, poznat po svom jedinstvenom stilu koji spaja elemente džeza, ambijenta, dooma i minimalizma, nastupiće u Beogradu 25. januara u Teatru 78. Njihova muzika često se čini kao da vas uvlači u noir film - slabo osvetljena uličica, noćni natopljen kišom grad ili mračni misteriozni, ali udoban bar i albumi Sunset Mission (2000), Black Earth (2002) i Piano Nights (2014), često se porede sa zvučni zapisi holivudskih kriminalističkih drama iz 1940-ih i 1950-ih. Onlajn ulaznice su u prodaji od 7.novembara po ceni od 3.000 dinara, a cena na dan koncerta je 4.000 dinara. https://tickets.rs/event/bohren_der_club_of_gore_15724 Edited December 27, 2024 by Talvi Quote
Haos sam ja Posted December 19, 2024 Report Posted December 19, 2024 Nema karata više ni u Pivopiji Nbgd jebemu Quote
vudun Posted December 19, 2024 Report Posted December 19, 2024 Upadamo bez karata, ko ga jebe... Quote
VoivodBG Posted December 23, 2024 Author Report Posted December 23, 2024 Rasprodato. Svaka cast. Quote
Kumodraski Vo Posted December 27, 2024 Report Posted December 27, 2024 https://www.facebook.com/events/1746400606135521/?acontext={"event_action_history"%3A[]} 1 Quote
VoivodBG Posted December 27, 2024 Author Report Posted December 27, 2024 Sad se lomatam, da li ići drugi put ahahhaha Quote
VoivodBG Posted December 29, 2024 Author Report Posted December 29, 2024 Biće i fizičkih karata za novi nastup. Možda ću biti fizički džomba Bohrena. Quote
Haos sam ja Posted January 6 Report Posted January 6 Ja idem na prvi dan, petak. Pretpostavljam da će ovo super da zvuči uživo u sedećoj varijanti. Quote
Mickey mouse Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Important information! - We have no plans to cancel or reschedule Bohren & der Club of Gore concerts. We will do our best to make sure that both performances take place as planned; Staviti im mašnu i vratiti ih Putinu po vaspostavljanju novog poretka. Quote
dAdAiSt Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Vama beograđanima džez, a nama prokleti Tropiko Bend. Quote
Uruk Posted 29 minutes ago Report Posted 29 minutes ago Prodajem dve karte za petak. GENERALNI STRAJK! 1 Quote
Mickey mouse Posted 14 minutes ago Report Posted 14 minutes ago Ne znam dal se zezaš,al nije ni bitno,ovo je stvarno nešto najjadnije što su mogli da urade.Još preporuka da se krene ranije zbog problema sa transportom...lol brt. Samo me interesuje jel su zato bežali iz majčice Rusije da bi ovde prodavali mooda za bubrege... Quote
Uruk Posted 7 minutes ago Report Posted 7 minutes ago Ne znam zasto mislis da zezam, ja ozbiljno prodajem dve karte , iz razloga sto njihovi nosioci nece ici na ovaj event zbog generalnog strajka. Kako ima ljudi kojima je svejedno i ici ce, oglasio sam karte. Nase "nove "komsije ne bih da komentarisem, niti od njih mnogo sta ocekujem. Hipsteri zadojeni neoliberalnim kapitalizom i ironicnim otklonom be just like that, ali to nema veze sa ovim dogadjajem. Quote
Haos sam ja Posted 6 minutes ago Report Posted 6 minutes ago Pa generalno ja od ovih 200k Rusa ovde od kada su se doselili nikad nisam čuo još ni jednu jedinu reč protiv našeg zlotvorskog režima iako su od jednog takvog spasili svoje guzice došavši ovde. Nek me ispravi neko ako grešim. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted 4 minutes ago Report Posted 4 minutes ago Ko i svi turisti ovde boli ih kurac, njima lepo a jeftino.. 1 Quote
Recommended Posts