Talvi Posted Wednesday at 05:27 PM Report Posted Wednesday at 05:27 PM jedan Rus organizator koncerata u BGu je već prošao ovako: https://nova.rs/vesti/politika/prva-izjava-rusa-kom-je-naredjeno-da-napusti-srbiju-ovako-je-objasnio-da-li-vulin-stoji-iza-svega/ jebe im se tačno da sad i oni prođu isto jbg 2 Quote
azal Posted Wednesday at 05:41 PM Report Posted Wednesday at 05:41 PM to sto kazete za ruse generalno svakako stoji, vecinom deluju kao jajare, mada nemam mnogo iskustva sa njima, ali jbg, bas glupa situacija svakako i ne bih sad srao po organizatoru da je death metal bend u jugospedu pa da su stvarno govna da ne prebace za posle 12. ali ovo malo teze. ne znam da li moze nesto u teatru da se svira posle 11. ne secam se tacno kako izgleda lokacija, ali verujem da je stambena zgrada u pitanju. ja imam kartu za subotu, ali bih verovatno isao i ja u petak. valjda je poenta generalnog strajka da drzavi ne dajes pare. ne da ne odes na neki alternativni koncert koji si vec platio. a pritom se lepo poklopio da nije neki metal bend i klubu sa sankom gde bi morao da se potrudis da ne trosis pare. 5 Quote
Mickey mouse Posted Wednesday at 05:43 PM Report Posted Wednesday at 05:43 PM Ne podržavate vi ništa,ali nastavite da se lažete. 6 Quote
Havočka Posted Wednesday at 06:03 PM Report Posted Wednesday at 06:03 PM ja se samo pitam gde dolazite u toliki kontakt sa rujama je l' ih startujete na ulici da ih pitate sta misle o protestima ili...? Quote
azal Posted Wednesday at 06:13 PM Report Posted Wednesday at 06:13 PM pa lako ih je prepoznati na ulici a nesto ih ne vidjam “na ulici” Quote
VoivodBG Posted Wednesday at 06:16 PM Author Report Posted Wednesday at 06:16 PM U marketu, prevozu, klabingu, gde god hoces Quote
Havočka Posted Wednesday at 06:18 PM Report Posted Wednesday at 06:18 PM i ja pitam svasta voivod ide na mesta na koja ne idem azal gleda u ljude ispraticu se sama Quote
HellAwaits Posted Wednesday at 06:58 PM Report Posted Wednesday at 06:58 PM Moje skromno iskustvo. Sredina oktobra 2024, pešačim od Kliničkog centra do Slavije, tj. do SKC-a. Usput ni reč srpskog nisam čuo, samo ruski. Kontam, tu im je ambasada, ništa neobično. Ispred SKC-a isto, s tim što se tu polako pojavljuju prvo neki goth pa neo-hipi Kinezi, cenim niko stariji od 22-23 godine, uglavnom devojke. Okrenem ka Terazijama i usput sve neki muški hipsterčići, opet Ruje i Kinezi. Stignem blizu Moskve i tu odustanem. Uhvatim prvi bus i nazad na Banovo Brdo, nađem ekipu približno mojih godina, kao šetaju kerove a cepaju pivo ispred radnje. Odmorim mozak uz par pivčuga i čist beogradski naglasak. Jedino ja izrod, al' nisam Rus, a povisok sam za Kineza. Quote
Haos sam ja Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Dajem 2 karte za petak u zamenu za jednu za subotu. 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago On 1/22/2025 at 6:16 PM, Haos sam ja said: ali je činjenica da se Rusi apsolutno jajarski drže po strani i nigde ih nema kad treba neki društveni aktivizam da se desi, nisu ovde turisti već rezidenti. Oni mogu jedino protestvovati protiv Putina, jer ovo što radi "da mu ne pomenem ime" je ono što takvima koji su pobegli iz Rusije upravo i odgovara - jevropa i evrointegracije. A i realno, za kog đavola da se oni u bilo šta ovde uključuju? Oni su skoro pa svi došli u Srbiju jer im je to bila najbolja i najlakša opcija za pobeći od rata i potencijalne regrutacije/mobilizacije....šta misliš da su mogli otići u Nemačku ili Španiju (recimo) u tako kratkom roku kad je sranje počelo, da bi ipak rekli " ne, nećem tamo, ajmo u Srbiju, to je prava stvar"? 😄 4 Quote
HUMAN Posted 9 hours ago Report Posted 9 hours ago Buhahha pa ako čekaju na nepomenika da ih odvede u jevropu bolje da su ostali u Rusiji ali Ok slažem se za ovo ne mešanje u tudje brige, oni da su hteli nešto veće da urade ne bi ni morali da beže od Putina, ratova/mobilizacije.. a ima i onaj podatak da drug Vulin takve aktiviste prve stavlja na crne liste i šalje ih nazad Quote
Косати Ћелавац Posted 9 hours ago Report Posted 9 hours ago реално брт да сам побегао од рата и мобилизације боло би ме паја да таласам у држави у коју су ме примили. ћути ди си и бежи кући кад прође или даље на запад ако може са друге стране, као страни држављани немају право гласа, па што би онда учествовали у било каквим политичким дешавањима? што онда не бисмо исто очекивали и од кинеза из блока 70, глово достављача са блиског истока и шофера гспа из индонезије? овима се замера вероватно само зато што су алтернативци па би требало да су против оваквих режима? важили-жажили елем, много серемо, ко оће иде, ко неће нејде и тоето, пуса за организаторе 3 Quote
Recommended Posts