Kumodraski Vo Posted January 6 Report Posted January 6 Aj da otvorimo i temu za ovu grupaciju, nije lose imati sve na jednom mestu.. Noviteti i predlozi.. Quote
Kumodraski Vo Posted January 6 Author Report Posted January 6 Evo taman da lepo pocne godina: https://theophonos.bandcamp.com/album/banishment Quote
Kumodraski Vo Posted Saturday at 12:25 AM Author Report Posted Saturday at 12:25 AM Skroz fina dissaca iz komsiluka Quote
Haos sam ja Posted Monday at 02:55 PM Report Posted Monday at 02:55 PM lomi ovo, blejao sam par puta sa gitaristom, nisam ni imao pojma da ima ovaj bend Quote
Kumodraski Vo Posted Monday at 07:40 PM Author Report Posted Monday at 07:40 PM Cimaj ga da dodju sa Nihilism taman.. Quote
Haos sam ja Posted Monday at 08:04 PM Report Posted Monday at 08:04 PM Ovi su samo studijski projekat. Quote
Kumodraski Vo Posted Monday at 08:12 PM Author Report Posted Monday at 08:12 PM Au sto bre mada i pomislio sam da je tako nesto jer su mi bubnjevi delovali kucano.. Quote
Haos sam ja Posted Monday at 08:44 PM Report Posted Monday at 08:44 PM Prvi album je svirao trenutni bubnjar Sitisa, za ovaj ne znam da li je sniman ili kucan, ali da, zvuči kucano Quote
Recommended Posts