Jump to content

Recommended Posts

• Chicken Little 420 changed the title to 2025.03.11. *MTS Dvorana, Beograd* Ария 🇷🇺
  • 1 month later...
Posted

Bio, naravno. Vrhunska setlista, zvuk i svirka. Izbor sale katastrofa, i nije mi jasno što svi nisu poustajali odmah kad je krenuo koncert. Ja nisam mogao prvi da ustanem da ne bih zaklonio ovima iza sebe, ali kad su posle prvih nekoliko pesama neki počeli da ustaju na prolaz, ustao sam i ja i ostao do kraja. Dok sam sedeo, uključujući nažalost i na Колизей, osećao sam se kao invalid.

Što se setliste tiče, iskombinovali su najveće hitove iz različitih perioda sa jedno vreme zapostavljenim pesmama koje su svirali na jednoj od skorašnjih turneja. Inače se od Antalije razlikovala samo u jednoj pesmi. A praše zaista pošteno. Tek kad ih vidiš uživo shvatiš koliko je u energetskom smislu pun pogodak kombinacija matorih muzičara i mlađeg pevača. Inače mnogo znači znati jezik i tekstove - šteta što recimo na Pokolgepovim koncertima nisam tako mogao.

A propo nikad više Rusa na jednom mestu, ja sam video - ali samo u Rusiji. Ono što je fascinantno da ovaj bend i posle 40 godina može čak i u Beogradu da navata 1000 Rusa, od čega mnogi porodično dolaze i vode malu decu, a u Moskvi i Piteru da ne pričam, tamo pune arene. I Pokolgep u Mađarskoj je tako punio arenu. Što mi nemamo takav HM bend?

• Upvote 1
Posted

Svirka je bila vrh, nijednu zamerku na taj deo nemam.
Malo sam ih zapostavio, ovaj mladi pevac mi nije ulivao
poverenje, ali - na visini zadatka je bio, nema dileme.
Prostor je morao biti neki sa pretezno stajacim mestima,
ne ide ovako nesto u DDS, ali - daj sta das.
Merch je bio ocajan, najblaze receno.
Rusa/Ruskinja mnogo sam i ja uspeo da primetim, boga pitaj
koliko ih ima u Beogradu.......
Nazalost, ne znam ruski, samo par pesama sam mogao da otpevam, i to je to.
Zadovoljan sam, drago mi je da sam ovakvu velicinu od benda imao priliku da vidim i to blizu.
@Sifonjer: zato sto imamo DJ Zeksa i do nedavno Salenceta Popovica.
A seljacizam kao trend je ovde oduvek bio nesto dominantno.
Dok u Brazilu kao parodijski bend imas Massacration, u Nemackoj Knorkator, kod nas su tu Rokeri s' Moravu........