Haos sam ja Posted January 16 Report Posted January 16 Karte samo u fizičkom formatu u Rockfire records shop-u i u Festu. 3000 rsd u pretprodaji. Quote
Havočka Posted January 16 Report Posted January 16 ugh mrzim da izadjem iz kuce je l' hoce neko da mi kupi kartu xdddd Quote
kuruz Posted January 17 Report Posted January 17 ticket in the pocket, Primordial džomba sam ja 1 Quote
Haos sam ja Posted February 6 Author Report Posted February 6 Karta je u džepu. Stvarno imam velika očekivanja od ovog koncerta, moraju da se iskupe za onu blamažu sa prošlog brutala. Quote
Kumodraski Vo Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago Neko bi trebao da dobije po usima.. Quote Vidim da nekim ljudima smeta što je koncert u Festu, najavljuju nedolazak a neko se čak potrudio pisat Alanu iz Primordial i popljuvat mu klub. Klub nije savršen, mal je al to je najbolje što smo mogli dobiti sa budžetom koji imamo. Zappa baza je tad bila zauzeta(sad nije valjda), al neozbiljno i nekorektno bi bilo raskidat već postojeći dogovor. Fest ima dobru opremu, na Enforcer i Tygers of pan tang je bilo više od 200 ljudi i koliko ja znam svi su disali. Znam da su neki od vas veliki fanovi Primordial i da smatraju da treba da sviraju u većem klubu, al neće im bit prvi put da sviraju u malom klubu. Skrinšot je Alanovo mišljenje na tu temu. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje i da ne dođe na koncert. Pozdrav i onima koji će doći i onima koji neće. https://www.facebook.com/events/594495349839901/?post_id=630671899555579&view=permalink Quote
Mickey mouse Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago Ček bre,neko se stvarno žalio bandu zbog Festa!?:))))) Quote
Recommended Posts