Haos sam ja Posted January 16 Report Posted January 16 Karte samo u fizičkom formatu u Rockfire records shop-u i u Festu. 3000 rsd u pretprodaji. Quote
Havočka Posted January 16 Report Posted January 16 ugh mrzim da izadjem iz kuce je l' hoce neko da mi kupi kartu xdddd Quote
kuruz Posted January 17 Report Posted January 17 ticket in the pocket, Primordial džomba sam ja 1 Quote
Haos sam ja Posted February 6 Author Report Posted February 6 Karta je u džepu. Stvarno imam velika očekivanja od ovog koncerta, moraju da se iskupe za onu blamažu sa prošlog brutala. Quote
Kumodraski Vo Posted Wednesday at 08:20 PM Report Posted Wednesday at 08:20 PM Neko bi trebao da dobije po usima.. Quote Vidim da nekim ljudima smeta što je koncert u Festu, najavljuju nedolazak a neko se čak potrudio pisat Alanu iz Primordial i popljuvat mu klub. Klub nije savršen, mal je al to je najbolje što smo mogli dobiti sa budžetom koji imamo. Zappa baza je tad bila zauzeta(sad nije valjda), al neozbiljno i nekorektno bi bilo raskidat već postojeći dogovor. Fest ima dobru opremu, na Enforcer i Tygers of pan tang je bilo više od 200 ljudi i koliko ja znam svi su disali. Znam da su neki od vas veliki fanovi Primordial i da smatraju da treba da sviraju u većem klubu, al neće im bit prvi put da sviraju u malom klubu. Skrinšot je Alanovo mišljenje na tu temu. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje i da ne dođe na koncert. Pozdrav i onima koji će doći i onima koji neće. https://www.facebook.com/events/594495349839901/?post_id=630671899555579&view=permalink Quote
Mickey mouse Posted Wednesday at 10:34 PM Report Posted Wednesday at 10:34 PM Ček bre,neko se stvarno žalio bandu zbog Festa!?:))))) Quote
Talvi Posted Thursday at 03:44 PM Report Posted Thursday at 03:44 PM zamisli cimaš se da od srpskog budžeta organizuješ svirku, samo da neki bednik piše bendu kako nisi zakupio dovoljno dobar klub stvarno ne treba više ništa organizovati, pa neka idu u Lafayette ako im je nivo najvažniji a ako taj neko ovo čita, neka se napuši kurca tačno Alan večiti gospodin naravno 5 Quote
VoivodBG Posted Thursday at 03:52 PM Report Posted Thursday at 03:52 PM A da nisu možda Rusi? 😄 Quote
Haos sam ja Posted Thursday at 04:05 PM Author Report Posted Thursday at 04:05 PM Možda se baš zbog ovoga popale da nam prirede extra effort svirku, mada Alan nikad nije ni bio sporan live. Quote
kuruz Posted Thursday at 04:37 PM Report Posted Thursday at 04:37 PM mnogo su jaki i komentari na Fejsbuku kaže neko da ne valja Zappa u Beton hali, jer su okolo "hipsterska i šabanska mesta" Quote
Grobodan Posted Thursday at 05:03 PM Report Posted Thursday at 05:03 PM 57 minutes ago, Haos sam ja said: Možda se baš zbog ovoga popale da nam prirede extra effort svirku, mada Alan nikad nije ni bio sporan live. Može još jedan datum Btw meni super Fest, iako možda izgleda diskutabilno uvek bude dobar zvuk i ima pravu rokersku auru, baš volim kad je tamo nešto Quote
Mickey mouse Posted Thursday at 09:23 PM Report Posted Thursday at 09:23 PM 4 hours ago, kuruz said: mnogo su jaki i komentari na Fejsbuku kaže neko da ne valja Zappa u Beton hali, jer su okolo "hipsterska i šabanska mesta" "Ispred Festa nema divljih i bezobraznih taksista koji love pijane..." 🤣 1 Quote
azal Posted Thursday at 09:24 PM Report Posted Thursday at 09:24 PM mislim da su ljudi istripovali da ce biti prekrcato ali realno ako se nisu vec prodale karte onda je Fest sasvim dovoljno velik za njih. Quote
Mickey mouse Posted Friday at 10:50 AM Report Posted Friday at 10:50 AM "Nece ljudi da gledaju Primordial u Festu. Budi siguran da ste uzeli bolji prostor da bi doslo vise ljudi. Dacu ti primer: Enforcer u Festu,pitaj koliko je karata prodato. Sviraju u sredu u drugom klubu (koji je ponudjen i vama jer se datum oslobodio) pa ces videti razliku u prodatim ulaznicama." Jbt,jel realno ovo!? Neke od najboljih svirki sam gledao tamo...Frail body letos najsvežiji primer...Russian cirles pre tipa 10 godina,krcato,extra...Mono...onaj fenomenalni,trip, nastup sa lampama Celeste... Ali neće ljudi...jbt... Quote
Haos sam ja Posted Friday at 11:12 AM Author Report Posted Friday at 11:12 AM Sad i ti porediš neuporedive stvari. Frail Body je mali screamo bend koji i inače svira po garažama i skvotovima (Celeste je u vreme kad je svirao kod nas takođe bio underground bend itd.), Primordial je bend koji je još uvek u prajmu sa metal blade-a i kome je epičnost jedna od najvažnijih komponenti celog izraza, pitanje koliko može da se postigne u prostoru poput Festa koji pre izgleda kao neka bajkerska krčma nego ozbiljan live music klub. Ali organizator je imao neku svoju ideju i tako je kako je, svakako se slažem da je neverovatno slepački ovo što rade ovi dripci sa opanjkavanjem kluba kod benda i slično. Zvuk je tamo uvek bio solidan, bolji nego u mnogim mestima po centru. 1 Quote
VoivodBG Posted Friday at 11:34 AM Report Posted Friday at 11:34 AM I ko na kraju sabotira? Jel neki suparnički promoter ili? Quote
Mickey mouse Posted Friday at 11:38 AM Report Posted Friday at 11:38 AM Najjače da bi tu epičnost band pokazao u Zappa bazi,koja je koliko shvatam bila alternativa(i u koju bi ljudi došli).Zappa baza?Really?🤣 Sa svim onim stolovima i dosadnim kelnerima koji se šetaju sa pićima... Sad da sam zloban rekao bih da su Primordial fanovi najgori snobovi na svetu,al nisam... Quote
Haos sam ja Posted Friday at 12:08 PM Author Report Posted Friday at 12:08 PM Ako je Zappa bila alternativa - slažem se, grozomorno mesto. Mogao je Primordial na Dorćol Platz ili čak i Božidarac, ako već nema računice da se proba sa Amerikanom ili SKC-om. Ali nebitna priča uostalom, nadam se super koncertu svakako. Quote
Recommended Posts