Kumodraski Vo Posted Friday at 12:08 PM Report Posted Friday at 12:08 PM Pa nema ni gde specijalno da se ostvari epicnost, mozda u Barutani, mada pitanje da li se tu moze postici ozvucenje. Jedino Dom omladine ostaje, ali mi draze sto je u Fetsu jer je bolji zvuk.. Quote
azal Posted Friday at 12:25 PM Report Posted Friday at 12:25 PM 50 minutes ago, VoivodBG said: I ko na kraju sabotira? Jel neki suparnički promoter ili? neko ko ne zeli do zemuna da se iscima 1 Quote
Divlji Tigar Posted Friday at 03:24 PM Report Posted Friday at 03:24 PM 17 hours ago, Mickey mouse said: "Ispred Festa nema divljih i bezobraznih taksista koji love pijane..." 🤣 Šta sam pogrešno rekao. Više puta mi se deslio isped Zappe da taksita hoće da mi do Pejtona vožnju od 800 dinara maksimum, naplati 2000 dinara. Toliko nije ni od Vidikovca do Vračara. Quote
HUMAN Posted Friday at 06:00 PM Report Posted Friday at 06:00 PM Nemam nameru da pljujem ali meni Fest oduvek bio sinonim za domaće svirkice za 150 ljudi max.. Mada kod nas jedini adekvatni prostori za svirke do 500 ljudi su Amerikana i Božidarac, sve ostalo mi deluje kao improvizacija raznoraznih lokala. Mada što se zvuka tiče ni u tim namenskim prostorima može debelo da se omaši a u nekim slučajevima bend da pokida u sali za fizičko (Nile 2011), bukvalno nema pravila.. Lončar po meni radi odličan posao, možda nekad i tu bude mana, ali u 90% slučajeva kad je on nameštao zvuk bilo vrh.. Bemliga ovaj Primordial je neki bend srednje(žalosne) veličine, stvarno ne znam gde je drugde mogao da se ugura, Fest i meni deluje omalen a Amerikana pak prevelika, ne znam šta se dešava sa malom salom Dom-a, tu odavno nije bilo ničega ako se ne varam.. Quote
Havočka Posted Friday at 07:35 PM Report Posted Friday at 07:35 PM Mala sala doma da se srusi i na njenom mestu da se izgradi nova, jos starija Quote
Havočka Posted Friday at 07:46 PM Report Posted Friday at 07:46 PM nego sta jos manja i tonac da se skroz zagradi ako moze Quote
Haos sam ja Posted Friday at 08:11 PM Author Report Posted Friday at 08:11 PM Novog, starijeg i ružnijeg Drakulu da nabave Quote
dimmu1 Posted yesterday at 11:47 AM Report Posted yesterday at 11:47 AM (edited) On 3/6/2025 at 4:44 PM, Talvi said: stvarno ne treba više ništa organizovati, pa neka idu u Lafayette ako im je nivo najvažniji Bukvalno ovo. Ne valja kod nas nista. Ako organizujes sto si organizovao, a ako ne organizujes sto nisi iliti vecita kukanja kod nas nikada nema nista, a svi prolaze pored nas. Proseravanje sa biranjem sto je negde koncert, kao da ima nekog preterano boljeg izbora. I za Zappa Bazzu su toliko svi kukali kako je tesko govno od mesta, nista ne valja. Prvi put odem tamo kada je Sargeist svirao i klub je skroz ok. Mozda cak i najbolje mesto u Beogradu koje imamo za takve svirke. Ako cemo i realno da gledamo svirke u manjim klubovima kada je ozvucenje na mestu je meni uvek bio pun pogodak. Jedne od najboljih svirki sam gledao u starom Durer Kert-u u maloj sali koja kada primi 150 ljudi tesko je i ruke pomerati jer ste kao sardine slozeni. Ima nesto u smeku tih malih klubova gde ti je bend uvek tu ispred face, skroz je drugaciji dozivljaj. Edited yesterday at 11:49 AM by dimmu1 1 Quote
Recommended Posts