Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Мајор Гашпар said:

Kuruz u jednom džepu karta, u drugom tužba.

Ma Kuruz će ionako da proda kartu pred festival, kao što u 90% slučajeva izda.. nadje izgovor kao Vučko za rusiju:tongue:

5 hours ago, Grobodan said:

To je bila Srbija u tranziciji, sad teško da tako šta može da prođe. Zadnji takav slučaj je bila ona Destruction propast a ima tome. 

Hoće dodje neko od evroposlanika da se poštuje satnica, redosled bendova itd.

Posted

Наслушао сам се и ја разних прича о Госпавићу, и о Фрубију, и о Тера Ностри, али осим оног што сам видео/чуо лично (уљкучујући први фест), но ме интереса. Не знам колико Хелхамер промоушнс није био активан, али брат брату бар једно 18 година. Контам да се до сада и одрасло и уозбиљило. Свакако ћу на овај други фест ићи ако не будем имао шта паметније да радим у том моменту и то пре свега да изблејим са другарима који свирају.

Posted
1 hour ago, Grobodan said:

Hajde navedi mi neki događaj u poslednjih 5 godina da se satnica nije prilično poštovala, ja se bar ne sećam. 

bilo koji kkn koncert ikada

izaci cu sama ne treba vrata

• Downvote 1
Posted
5 hours ago, HUMAN said:

Ma Kuruz će ionako da proda kartu pred festival, kao što u 90% slučajeva izda.. nadje izgovor kao Vučko za rusiju:tongue:

šta pričaš, baš dugo nisam propustio nešto za šta sam imao kartu

Posted
45 minutes ago, kuruz said:

šta pričaš, baš dugo nisam propustio nešto za šta sam imao kartu

Dobro jbg sad ne vodim evidenciju, al znam da si brdo puta prodavao kartočke ovde..

Posted
On 1/24/2025 at 11:18 AM, Chicken Little 420 said:

Ja nikad neću zaboraviti, opušteno ali opušteno smo pešaka iz Pančeva otišli za BG 😄 

Evo i jedne fotke, neke ljude znam, neke ne 😄 

406908913-324091600538611-41973872400519

Čitam sad temu detaljno, pa vidim ovu kvlt sliku. Ko je drugi lik s lijeva i ovaj posljednji ćelavi (prvi zdesna)? Ostale znam.