kuruz Posted yesterday at 06:35 AM Report Posted yesterday at 06:35 AM ovo je ili bivša devojka ili ljubomorna konkurencija 1 Quote
Mickey mouse Posted yesterday at 08:05 AM Report Posted yesterday at 08:05 AM Čovek je realan,no ste vi naivni. Quote
Grobodan Posted yesterday at 08:21 AM Report Posted yesterday at 08:21 AM To je bila Srbija u tranziciji, sad teško da tako šta može da prođe. Zadnji takav slučaj je bila ona Destruction propast a ima tome. Quote
HUMAN Posted yesterday at 01:19 PM Report Posted yesterday at 01:19 PM 10 hours ago, Мајор Гашпар said: Kuruz u jednom džepu karta, u drugom tužba. Ma Kuruz će ionako da proda kartu pred festival, kao što u 90% slučajeva izda.. nadje izgovor kao Vučko za rusiju 5 hours ago, Grobodan said: To je bila Srbija u tranziciji, sad teško da tako šta može da prođe. Zadnji takav slučaj je bila ona Destruction propast a ima tome. Hoće dodje neko od evroposlanika da se poštuje satnica, redosled bendova itd. Quote
Grobodan Posted yesterday at 01:28 PM Report Posted yesterday at 01:28 PM Hajde navedi mi neki događaj u poslednjih 5 godina da se satnica nije prilično poštovala, ja se bar ne sećam. Quote
HUMAN Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago evo na poslednjem gde sam bio CoL dorćel plac, ja hteo da izbegnem teksašane ono mi prošli oni Embrionyc Devourment.. Quote
Косати Ћелавац Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago Наслушао сам се и ја разних прича о Госпавићу, и о Фрубију, и о Тера Ностри, али осим оног што сам видео/чуо лично (уљкучујући први фест), но ме интереса. Не знам колико Хелхамер промоушнс није био активан, али брат брату бар једно 18 година. Контам да се до сада и одрасло и уозбиљило. Свакако ћу на овај други фест ићи ако не будем имао шта паметније да радим у том моменту и то пре свега да изблејим са другарима који свирају. Quote
Havočka Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago 1 hour ago, Grobodan said: Hajde navedi mi neki događaj u poslednjih 5 godina da se satnica nije prilično poštovala, ja se bar ne sećam. bilo koji kkn koncert ikada izaci cu sama ne treba vrata 1 Quote
Косати Ћелавац Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago Оливер никад не касни. Кад би почео раније (технички у планирани час), то не би био тај Оливер, ни тај ККН. ❤️ Quote
kuruz Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago 5 hours ago, HUMAN said: Ma Kuruz će ionako da proda kartu pred festival, kao što u 90% slučajeva izda.. nadje izgovor kao Vučko za rusiju šta pričaš, baš dugo nisam propustio nešto za šta sam imao kartu Quote
HUMAN Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago 45 minutes ago, kuruz said: šta pričaš, baš dugo nisam propustio nešto za šta sam imao kartu Dobro jbg sad ne vodim evidenciju, al znam da si brdo puta prodavao kartočke ovde.. Quote
Grobodan Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago 1 hour ago, Мајор Гашпар said: Pomešao te sa Blagojem. Pošten čovek mora biti zgranut. Quote
Runner Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago On 1/24/2025 at 11:18 AM, Chicken Little 420 said: Ja nikad neću zaboraviti, opušteno ali opušteno smo pešaka iz Pančeva otišli za BG 😄 Evo i jedne fotke, neke ljude znam, neke ne 😄 Čitam sad temu detaljno, pa vidim ovu kvlt sliku. Ko je drugi lik s lijeva i ovaj posljednji ćelavi (prvi zdesna)? Ostale znam. Quote
Recommended Posts