Chicken Little 420 Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago (edited) Za sada potvrđena imena: Event: https://www.facebook.com/events/3780103702239609 Stranica: https://www.facebook.com/hellhammerpromotion Edited 17 hours ago by Chicken Little 420 1 Quote
Сале Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago Јел ово many more значи да ће бити још неких већих имена или још много неких анонимуса мада бих ја реко да је пре ово друго у питању. Quote
HUMAN Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago Ih Sale jebiga šta bi ti sad Emperor i Cannibal Corpse da ti sviraju u Srbobranu.. Meni baš odlično deluje ovaj ultra ug lineup, pogotovo za to podneblje, jedva čekam reakciju meštana, valjda neće biti neke hajke na sataniste Quote
Grobodan Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago Meni je i ovo dosta da se zaputim u Srbobran. Quote
HUMAN Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago tek sad vidim da cena ulaznica i nije baš tako ug.. al dobro valjda bude i još koje fino iznenadjenje Quote
Косати Ћелавац Posted 9 hours ago Report Posted 9 hours ago Капирам да и "many" може да се занемари... Свакако подршка за догађај иако ме засад апсолутно ништа не занима. Можда евентуална трећа итерација буде јача и тако те муње. Quote
dimmu1 Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago 5 hours ago, HUMAN said: tek sad vidim da cena ulaznica i nije baš tako ug.. al dobro valjda bude i još koje fino iznenadjenje Zar je mnogo 7000din za dva dana festivala? Mene je i to iznenadilo jer sam ocekivao vecu cenu. Treba dosta para da se ovakvo nesto organizuje, a svi znamo kakva je poseta domace publike.. Eno Komsije Madjari na Lowlander Festivalu koji je recimo neke slicne velicine naplacuju 50e za dnevnu kartu. I to za Line up 10x gori sa brdo oink oink, gic gic, chunga lunga, slamcina/shitcina bendova. Quote
HUMAN Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Ok razumem ja da treba dosta para da se sve ovo organizuje, takodje mi je jasno i da se ovde ipak ne očekuje neka ozbiljna cifra ljudi, ali opet kad se sve sabere, troškovi prevoza, hrana, PIĆEEE... ipak sve to dosta ispadne za festival ovog kalibra (ne znam dal 30% metalaca iole poznaje ova imena, a kamoli da imaju horde fanova).. možda je neumesno porediti ali npr dnevna karta za Exit je oko 2500 din. eto nek ubace Sodom i Dismember i biće cena bombona 1 Quote
Recommended Posts