Talvi Posted yesterday at 11:18 AM Report Posted yesterday at 11:18 AM MM Concerts, Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad predstavlja: ORANSSI PAZUZU U NOVOM SADU Oranssi Pazuzu su jedan od metal bendova novije generacije o kome se najviše pričalo u proteklih nekoliko godina. Unikatna kreacija čiji albumi su pobrali mnogobrojne nagrade i pozitivne kritike kako medija tako i fanova širom sveta.U svom zvuku vrlo sifisticirano kombinuju mnoge klasične elemente širokog spektra metal stilova, ali i vrlo vešto ubacuju nestandardne i neočekivane elemente drugih muzičkih pravaca. Na taj način njihova umetnost stiče ogroman broj fanova i postavlja bend na sve vidljivije mesto na sceni. 11. oktobra protekle godine bend je objavio svoj šesti po redu album pod nazivom Muuntuautuja za Nuclear Blast Records i u ovoj godini promovisaće izdanje širom sveta, a jedan od datuma jeste upravo u Novom Sadu i Studentskom kulturnom centru. Ulaznice će biti u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima od 27. januara po ceni: 2.500rsd – early bird 3.000rsd – pretprodaja 4.000rsd – na dan koncerta https://www.facebook.com/events/1251769403396865/ 1 Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 11:27 AM Report Posted yesterday at 11:27 AM au, mi le topčina! Quote
Recommended Posts