Grobodan Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Gde ti živiš... taj Agalloch se čeka željno, još Atheist i DsO da procuri i miran sam na duže vreme (eno ti link na temi) Quote
Uruk Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 ma ne pratim scenu uopste ovih dana(hocu reci meseci) pristavio. cekam samo novi Atheist i Macabre, i videh da si Phobiu pomenuo, to me zanima. ne verujem da ce do kraja godine izaci bilo sta pretrano zanimljivo. sem toga, jos nisam izgustirao Enslaved novi(jedva da sam ga posteno i preslusao) a i Nachtmystium nisam cak ni skinuo, pa ti vidi Quote
Talvi Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Evo vam link, jeb'o vas link: Atheist - Jupiter (2010) Quote
Chicken Little 420 Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 juuuuuupiiiiii(ter)! http://mediaboom.org/mp3/302533-atheist-jupiter-2010.html Quote
morbid god Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Evo vam i Agalloch. http://www.megaupload.com/?d=PVZP2RC4 Quote
Grobodan Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Sunce ti jebem! Sutra neka curne DsO i milina Quote
Chicken Little 420 Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 kontam da smo talvi i ja iste sekunde postavili link. Quote
Grob Bez Dna Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 dobar je. bar na prvo slusanje. videcemo dalje. live and live again. Quote
SkullKrusheR Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 joooooooooj sine... skida se! ne mogu da dochekam da ga preslusham. Quote
feyd Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 1 kom CD digipack + sticker ordered. visa karticu su odbili, ali je mastercard prošao. 14,00 EUR + 3,06 EUR troškovi slanja. aw. Quote
Oak Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Slabo slusham atheist ali ovaj album je neverovatan, desetka od mene. Quote
Vresište Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Komotno mogu da izjavim da je vrlo ouvervelming, vrlo ejteist i mislim da ga necu vaditi iz ajpoda metar dana. Quote
Guest милка зоофилка Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 јупитер ми је благо разочарење, мада то је можда због носталгије. ипак, прошло је 17 година, свет се мења, па и метал са њим. пружићу му још једну шансу, иако ми се чини да није то онај атеист који ја волим. Quote
SkullKrusheR Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 meni na prvo slushanje 9/10. veoma sam zadovoljan. slushace se josh dugo. Quote
Guest Administrator Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Pomalo prekratak album. Quote
Лука Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 (edited) Na prvo slušanje dosta to bezidejno zvuči. Ovi matori kult bendovi uopšte ne bi trebali da se okupljaju ako će to da sviraju bez duše i gušta. Jbte, Kelly Shaefer ima 4 banke i tu mu ga daje po nekom old skulerskom growlu... Nadao sam se da kad zavrtim album da će muzika zvučati kao Atheist koji je 20 godina pauze proveo u evoluciji a ono odmah neko retrogardno kucanje sa nabrijanom produkcijom... Cynic je bend, ljudi koji su pokazali kako to treba, iz duše, zbog ljubavi prema muziciranju i nikako drugačije Edited November 5, 2010 by Лука Quote
BLAGOJE Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 jeli skidao ko od pro ekipe,da cujem misljenje da znam dal da skidam? ostalima svaka cast,samo mi je muzicki ukus slicniji ovoj ekipi. Quote
Drogarito Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 (edited) Album jeste dobar,ali sam ocekivao vise.Produkcijski,sve je na mestu sem basa koji se ne cuje na nekim deonicama.Ima i par ne tipicnih atheist rifova koji mogu da me smore zestoko.Vokal je u sustini ok. Edited November 5, 2010 by Drogarito Quote
Berliner Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Na prvo slušanje dosta to bezidejno zvuči. Ovi matori kult bendovi uopšte ne bi trebali da se okupljaju ako će to da sviraju bez duše i gušta. Jbte, Kelly Shaefer ima 4 banke i tu mu ga daje po nekom old skulerskom growlu... Nadao sam se da kad zavrtim album da će muzika zvučati kao Atheist koji je 20 godina pauze proveo u evoluciji a ono odmah neko retrogardno kucanje sa nabrijanom produkcijom... Cynic je bend, ljudi koji su pokazali kako to treba, iz duše, zbog ljubavi prema muziciranju i nikako drugačije Ma nije tacno. Em nije bezidejno em su vokali sasvim dobri, em ne zvuci retrogradno - na koji album pre unquestionable presence i elements ti ovo lici? ne moze nikako biti retrogradno. Moze biti jedino malo zastranjivanje u neki moderniji streamlined zvuk sa povremenim chugga chugga delovima. Ti delovi nisu nesto uzbudljivi ali su korektno izvedeni i ne iskacu. Melodicniji rifovi, leadovi i dramaticni momenti su upravo ono sto smo cekali. Nije sad nesto epohalan album, kvalitet malo neujednacen ali odlican svejedno 8/10. Quote
Recommended Posts