VOJVODA Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Stvarno sam mamlaz, tek sam sad provalio temu o njima. U svakom slucaju, predivni su. "Unquestionable Presence"stvarno spada u vrh vrhova, po bilo cemu, sto se tice DM-a, i metala uopste. Quote
VOJVODA Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Hehehehehe.... ali ponovo su se okupili. Stvarno, ali stvarno sam mamlaz, ja ovo uopste nisam cuo. Quote
vudun Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Koliko se ja drogiram sa "Piece Of Time" -ljudi pa to nije normalno Taj album (meni omiljeni) vise dodje thrash a: Quote
solicitor Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Pa kad pre stiže da se izdrogiraš .... tek si ga dobio 8) Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Koliko se ja drogiram sa "Piece Of Time" -ljudi pa to nije normalnoTaj album (meni omiljeni) vise dodje thrash a: To je iz prostog razloga što taj album i JESTE thrash, sa izuzetkom vokala. Quote
vudun Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 *U svakom slucaju su prvoklasni muzicari...jedan od "najbildovanijih" death bendova Quote
vudun Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Pa kad pre stiže da se izdrogiraš .... tek si ga dobio 8) Ne kazem to za dzabe, vrtio sam ga pet puta za redom Quote
The Eagle Nature Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Koliko se ja drogiram sa \"Piece Of Time\" -ljudi pa to nije normalnoTaj album (meni omiljeni) vise dodje thrash a: To je iz prostog razloga što taj album i JESTE thrash, sa izuzetkom vokala. Ma kako da ne!Ceo old school death metal je thrash! To sto postoje odredjeni thrash uticaji u muzici vecine old school death metal bendova(pa i u Atheitstu)ne daje pravo nikome da te bendove svrstava u vode thrash-a. Quote
RNA Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 (edited) Naravno da daje, ali meni ta kategorizacija sama po sebi nije toliko bitna jer mi se sviđa muzika. Za ostalo koga briga? Ne bih recimo Deicide i Obituary nikad svrstao u thrash! Edited May 13, 2004 by RNA Quote
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Znaci jedan od najjacih Death metal bendova ikada, i to tehnicki, s tim st IMHO ne bi bila velika greska staviti ih na Thrash forum npr, ali ok je i ovde. SVa tri koja su izdali su vrh vrhova, i ne moze se naci ni jedan los 'trenutak'! na njima. Iako ih ovoliko hvalim, jos uvek mi ipak nisu bolji od CYNIC-a ali su bre odddlicni! Omiljenu pesmu, ili album, znaci nema sanse da izdvojim, ali mozda ipak pesmu "No Truth" Bassista je genije Quote
RNA Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 За нијансицу је јаче од стандардног или мало грубљег thrash метала, али ја се не бих бунио. Quote
Atheist Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 I poslednji njihov sajt je nestao: http://www.atheist-music.com Quote
Guest spiritual holocaust Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 (edited) I poslednji njihov sajt je nestao: http://www.atheist-music.com Edited May 28, 2004 by spiritual holocaust Quote
`bloodflood Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 ma nevolim tehnicki death nesto pretjerano, ali atheist su zakon....po meni, simbol tehnickog death-a ,dobro ajd tu su jos i pestilence, cynic i par bendova, ali atheist....Unqestionable Presence vrhunac! Quote
Atheist Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 http://shop.relapse.com/store/product.aspx?ProductID=21207 Zelim ovo! Inace, reizdaje se sve. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Da videh taj box zanimljivo je... Inace jako je tesko naci plocu ili cd a da su prva izdanja. Tj. moze se naci ali kosta oko 60-70evra, majku mu . Quote
Џрк Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Jeste im basista Rodžer Paterson bio poginuo, ali su nastavili sa čovekom po imenu Toni Čoj sa kojim su snimili "Unqeustionable Presence" i "Elements". Tek posle su se raspali. Meni Rendi Burk reče da je Keli Šefer sad u nekom hip-hop/rep fazonu. Ako želite da poizbliza pratite informacije vezane za ovaj bend, proverite sajt www.atheist-music.com. Uzgred, na moju veliku žalost, nisu se ponovo oformili. Koliko je meni poznato to je dezinformacija. "Piece Of Time"!!!!!!!!!!!!!!!! Za mene je to više tehnički thrash sa primesama deatha. zasto tech death metalci moraju da se kasnije udalje od metala?!evo sad to procitah,a procitaio sam i skori intervju od Pola masvidala iz Cynic-a,rece da su im nove pesme u ambijent pop fazonu...stvarno ne mogu da verujem... Quote
Nesquik Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 http://shop.relapse.com/store/product.aspx?ProductID=21207 Zelim ovo! Inace, reizdaje se sve. I pravi reunion tour. u tercama Quote
KRANG Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 opaka su ova re-reizdanja. sad sam nabavio elements i unquestionable nije baš ispeglano kao cynic reizdanje, ali je super. Quote
solicitor Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 (edited) Sva 3 reizdanja su dostupna. Mnogo dobar potez ko god da je ovo smislio. Verovatno je Cynicovo reizdanje nekom dalo ideju, ali to se mene ne tice. Genijalci sa Floride zasluzuju malo jacu produkciju starih albuma, i to se i ostvarilo na srecu fanova. Tu su i demosi i bonusi, zanci, ko voli prog/death ovo je nezaobilazni deo kolekcije Edited September 16, 2005 by solicitor Quote
Atheist Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 zasto tech death metalci moraju da se kasnije udalje od metala?!evo sad to procitah,a procitaio sam i skori intervju od Pola masvidala iz Cynic-a,rece da su im nove pesme u ambijent pop fazonu...stvarno ne mogu da verujem... Tech/death je neka vrsta vrhunca u metalu, a ti ljudi ne mogu da stoje u mestu (ne mislim da je superiorniji od ostalih vrsta metala nego su ti ljudi prosli kroz sav metal i dosli dotle). Nazalost, odlaze na razne, cudne strane. Bubnjar Spiral Architect-a je rekao da vise ne slusa progessive. @KRANG Jel Elements i dalje "krcka"? Quote
Metnegomilj Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 A Steve Flynn ima uspesnu karijeru u menadzmentu... Ma ko sisa ko sta radi danas,oni su svoje odradili i na mladjima je da ih slede. Quote
Џрк Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) Bubnjar Spiral Architect-a je rekao da vise ne slusa progessive. tooooooooooooooooo Edited September 30, 2005 by Heavy jerk Quote
Џрк Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 e pogledajte ovog desno na slici u sigu atheista,izraz lica i polozaj njegove desne ruke kao da govore da cheprka nesto iz bulje Quote
Recommended Posts