Haos sam ja Posted Thursday at 11:03 PM Report Posted Thursday at 11:03 PM (edited) Odličan italijanski bend sa lepim ženskim vokalom koji iza sebe ima 3 albuma, a probili su se i do Metal Blade records za koji će izdati svoj četvrti album "The Spin". Moj favorit je prethodni album "Close", a ni prva dva nisu nipošto loši. Već su dosta poznati i očito ne planiraju da stanu, prvi singl sa novog albuma je napolju, spot po svemu sudeći barem delom sniman u Srbiji. Mistyr - Drums Alberto - Guitars (lead) Mark Sade - Guitars, Bass Sara - Vocals Edited Thursday at 11:08 PM by Haos sam ja 1 Quote
Havočka Posted Thursday at 11:52 PM Report Posted Thursday at 11:52 PM Pokusao je Rtanj nekoliko puta da ih dovede, one godine kada su bili na Brutalu zamalo pa i uspeo. Prelep bend 1 Quote
azal Posted Friday at 07:43 AM Report Posted Friday at 07:43 AM do jaja spot. ja sam jednom bio u rimu sa porodicom bas kad su trebali da sviraju i otkazali. bilo bi do jaja da dodju, prosli album je bio savrsen. Quote
Kumodraski Vo Posted Friday at 08:07 AM Report Posted Friday at 08:07 AM Ja sam slusao ono nesto pre nego sto su bili poznati Poslusacu i ovo ostalo, vidim ima i neki goth uticaja tu.. Quote
kuruz Posted Friday at 08:07 AM Report Posted Friday at 08:07 AM prvi album najbolji, a dobri i ostali super ovaj novi spot Quote
HellAwaits Posted Sunday at 12:11 PM Report Posted Sunday at 12:11 PM Odlično. Meni prvi i prethodni album prva liga, ova pesma takođe obećava. Quote
Recommended Posts