Talvi Posted February 3 Report Posted February 3 (edited) MM Concerts i Serbian Hellbangers predstavljaju: 1349 sa gostima u Beogradu 11.05.2025. Dorćol Platz, Beograd Nakon više od 20 godina veteran black metal scene iz Norveške vraćaju se u Beograd.Od 1997. godine kada je bend osnovan verno prezentuju primarne korene ondašnje underground scene. Ovoga proleća bend je odlučio da poseti Balkan i okolinu gde će odsvirati selektovane lokacije, a jedna od njih jeste i Beograd. Bend i dalje promoviše svoj osmi po redu album The Wolf & The King koji je objavljen u oktobru protekle godine za Seasons of Mist. Specijalni gosti turneje biće trenutno vrlo aktuelan i unikatan atmosferični doom black metal bend The Ruins of Beverast koji su na sebe privukli veliku pažnju poklonika onderground scene širom sveta. Bend na svojevrstan način kombinuje nekoliko ekstremnih metal pravaca i kreira upečatljivu horor atmosferu. Do sada su objavili šest studijskih albuma od kojih je poslednji The Thule Grimories koji potpisuje Van Records iz Nemačke. U paketu sa njima stižu i death metal bend Vitriol iz Amerike kao i thrash black metalci Sarcator iz Švedske. Ulaznice će biti u prodaji od petka 7. Februara na svim Gigstix prodajnim mestima kao i onlajn po ceni: 2.500rsd – early bird akcija 3.500rsd – pretprodaja 4.500rsd – na dan koncerta https://www.facebook.com/events/1140341994432495/ Edited February 3 by Talvi 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 3 Report Posted February 3 Da je pravde da poizbacuju ove ostale i samo Ruinsi da cepaju celu noc.. Quote
Haos sam ja Posted February 3 Report Posted February 3 Sva 4 benda bih rado gledao. Sjajan paket. Quote
dimmu1 Posted February 3 Report Posted February 3 Nikada cuo za ostale bendove ali ide se zbog 1349. Quote
Mickey mouse Posted February 3 Report Posted February 3 Vitriol super band isto,skroz ok paket(minus ovi bzvz Šveđani). 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 3 Report Posted February 3 3 hours ago, azal said: 2.500 za ruins of beverast solidna cena Nije bas ni jeftino.. Evo ja bio na bjesovima prosle nedelje za 2000.. Quote
oʞɾoƃ Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago On 2/3/2025 at 2:30 PM, dimmu1 said: Nikada cuo za ostale bendove ali ide se zbog 1349. Čekaj, nikad čuo za The Ruins of Beverast? Quote
Mickey mouse Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Kako mi idu na penis ovakvi postovi... Čekaj,dal svi moraju da znaju za TROB? Ko da su Bitlsi,pa sad svi mora da znaju za njih.Svašta. U nečijim glavama su TROB ultra mega super popularan band za koji svi moraju znati,u realnosti to je band koji svira kao support pred 200 ljudi u nekom usranom klubu u Srbiji. 2 2 Quote
Grobodan Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago TROB>>>>>Bitlsi Yoko Ono screaming at art show>>>>> 2 hours ago, Mickey mouse said: Kako mi idu na penis ovakvi postovi... Čekaj,dal svi moraju da znaju za TROB? Ko da su Bitlsi,pa sad svi mora da znaju za njih.Svašta. U nečijim glavama su TROB ultra mega super popularan band za koji svi moraju znati,u realnosti to je band koji svira kao support pred 200 ljudi u nekom usranom klubu u Srbiji. Reče čovek kome je svaki drugi post na Koncertima kvazi elitizam Quote
Mickey mouse Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Jel može primer (svakog drugog) posta u kome si pronašao kvazi elitizam? Quote
Kumodraski Vo Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Bitlsi su izmislili i metal i muziku, treba da se ustaje sa stolice kad im se ime izgovara.. Quote
Mickey mouse Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Grobodan said: Ne mogu sad imam nekih obaveza Izvoli mi se onda napušiti kurca. Pa nastavi sa analizom kvazi elitizma. Quote
Recommended Posts