Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zu je prava zver. Zvanično osnovan u Ostiji, na obali Rima, Italija, 1997. godine, bend je objavio više od 15 albuma i održao hiljade koncerata širom sveta, stekavši kultni status globalno. Prevazilazeći žanrovske granice, Zu je razvio jedinstveni muzički jezik, prateći sopstveni, lični put. Elementi metala, noise-a, prog-a, elektronske muzike, ambijenta, industrijala i savremene muzike transformisani su i preoblikovani u njihov jedinstveni izraz, ne ličeći ni na šta od navedenog.

Nastup će otvoriti srpski elektronski umetnik Kӣr (Bane Jovancević), rezident i programski menadžer beogradskog kluba Drug§tore. Splet drone i post-industrijskih elemenata sa balkanskim folklorom i vizantijskim tradicijama stvara njegov jedinstveni zvuk.

May be an image of text

• 2 weeks later...
Posted

Bio sam za vikend u Karmakomi, dosta dobar i pristojan prostor sa vrlo kul vajbom, ima prostor za merch, toaleti odlični, šank veliki i pristupačan (imaju 2 šanka zapravo), Budweiser 400 rsd. Radujem se koncertima tamo iako sam razumeo da je klub pretežno elekrtonske provinijencije, međutim zvuk je bio sasvim ok sad u subotu na Tramhaus.

• Upvote 1
Posted (edited)

Da, to je nekada bio letnji Drugstore.

Mislim da će biti dobar zvuk, čak iako ne bude velika poseta, stvarno ne očekujem više od 50 ljudi na njima. Jedino ako Rusi upregnu svoju hajp mašinu pa možda bude više od 100.

EDIT:

I bili su razni gitarski bendovi već u Karmakomi Tinariwen, Tapan i dobro su zvučali. Tako da mogu i tu da se organizuju koncerti.

Edited by VoivodBG
Posted

Ne znam kako je bilo ranije ali sad izgleda dosta ozbiljno (jedina zamerka je što bi bina mogla biti viša, ovako je samo pola metra viša od nivoa podijuma), vidim Rambo tamo ima koncert i slično, znači nije nikakva rupa nego solidno visok standard za naše uslove.

Posted

Nema bukvalno nikakve veze sa Dragstorom ni po jednom osnovu (posebno sa onog komemorativnog skupa za DHG), ne bih ni pominjao prostor ovde da nisam bio baš prijatno iznenađen ugođajem jer sam prvi put bio tamo prošlog vikenda.

Posted

Ma zezam se, ićiće se svakako, vidim da BMFBP pravi svoje koncerte tamo...ne znam kakva im je politika prema organizovanju metal koncerata, da ne bude kao u Pioniru gde nisu primali već sam zaboravio dal BM ili DM bandove...

U svakom slučaju, treba nam nekih novih, po mogućstvu boljih prostora od ovih trenutnih rupa...