GLAVA Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 Ovih dana u prodaji bi se trebao naci prvi albun Trebinjskog Metal benda Apocalypse. Materijal ce izaci u izdanju Beogradske izdavacke kuce 'ONE'-Records. Snimanje je radjeno u Smederevskom studiju Paradox krajem septembra i pocetkom oktobra 2002 godine ,dok su se za produkciju pobrinuli braca Miroslav i Srdjan Brankovic.Na albumu se nalazi ukupno 7 pjesama u ukupnom tarjanju od 35 minuta.Tekstovi su inspirisani filozofskim pitanjima sustine ljudske egsistencije, dok je muzika heavy/power metal sa jakim naglaskom na klavijaturama. Track list albuma bi izgledao ovako: 1.Izmedju zivota i smrti 2.1389(Heavn or hell) 3.Svijet iluzije 4.Vjecna tajna 5.Crucifixion 6.Sumrak Vizantije 7.Igra Molimo vas da se svojim komentarima javite na ovu temu. Sve detaljnije informacije o nasem albumu mozete dobiti na nasoj web stranici www.Apocalypsetb.tk Svi oni koji zele vidjeti 'APOCALYPSE' u svom gradu mogu se javiti na kontakt telefone Glava - +38765876700 059/225-373 Bobo- 059/280-751 ili na nasu e-mail adresu [email protected]. Quote
Sumanuti Domaci Piroman Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 Moze li jos malo informacija o vasem bendu.... tj koju vrstu metala svira i sl. ? Quote
scissors Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 mogli ste naći nekog ko bolje zna web dizajn da vam odradi sajt :roll: inače, javite mi se na mail, rado bih odradio recenziju a: Quote
GLAVA Posted February 7, 2003 Author Report Posted February 7, 2003 Web stranica jos uvijek nije zavrsena a bice u roku od nekoliko narednih dana tako da nidizajn nije onakav kakav bi trebao biti. Quote
Guest APOCALYPSE Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Moze li jos malo informacija o vasem bendu....tj koju vrstu metala svira i sl. ? Naravno da moze...Apocalypse svira heavy/power metal sa jakim akcentom na klavijaturama.Radi oko 3 godine,koncertno aktivna(oko 40 nastupa tokom dosadasnjeg rada,tekstovi inspirisani univerzalnim razmisljanjima o smislu ljudske egzistencije,apsurdu koji nas okruzuje,prolaznost svih zemaljskih tvorevina... Da ne davim vise... :roll: :roll: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Njih sam cuo na 202-ci na emisiji koja promovise demo bendove i bili su ja msilim 5-6 nedelja na prvom mestu. Dobri su,mada me je power smorio bash onako dobro ali ovo je stvarno sovezenje na trzistu Quote
Gothic Angel Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Nisam ih cuo.....oce'l biti neki nastup!??? Quote
GLAVA Posted February 7, 2003 Author Report Posted February 7, 2003 Prvu priliku da nas cujete cete imati na Hard'n'Heavy festivlu 21 marta. Quote
Uros Posted February 8, 2003 Report Posted February 8, 2003 Cuo sam dve pesme na radiju, i mislim da je sasvim ok! Doduse oseca se da je bend mlad tj da su sviraci mladi, ali to je takodje ok!!! Momci drzim vam palceve! A i kupicu CD ako ga nadjem u prodavnici CD-a gde obicno kupujem. A nacicu ga sigurno jer ta radnja ima dil ca One Rec. Pa kada cujem ceo album napisacu svoje utiske. Pozdrav Quote
Apeiron Posted February 8, 2003 Report Posted February 8, 2003 Ja sam jos davno dobio ovaj album. Nema sta, za prvi album - vise nego odlicno !!! Sve je na svom mestu, melodicnost i izvedba. POZDRAV TREBINJSKOJ BRACI I SAMO NAPRED !!! Quote
Cyber Posted February 8, 2003 Report Posted February 8, 2003 Konacno jedan originalan power bend na nasoj sceni!!! Pozdrav!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 8, 2003 Report Posted February 8, 2003 pa nije to bas power :? ... Quote
Cyber Posted February 8, 2003 Report Posted February 8, 2003 "]pa nije to bas power :? ... Pa ok,nije power,ustvari tu najmanje powera ima,al bitno je da je originalno! Quote
Galadriel Posted February 15, 2003 Report Posted February 15, 2003 Uuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!Ja pozdravljam sve ljude iz ovog benda i porucujem svima koji ih nisu culi,da to sto pre ucine,jer mislim da ih vredi cuti (a bogami i VIDETI).Nego ajde vise da i taj album ugleda svetlost dana. Jedva cekam.... E da,pozdrav i Klimi (coveku koji im radi sajt)... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 ljudi el ima neko orginal i da oce da mi poslalje a ja da mu posaljem pare Quote
GLAVA Posted February 16, 2003 Author Report Posted February 16, 2003 Svi oni koji su zainteresovani da kupe cd APOCALYPSE mogu to uraditi ispred SKC-a ili ga naruciti preko Rock Expressa.Oni koji zive u R.S cd mogu naruciti preko nasih kontakt telefona ili e-mail adrese. Quote
Ancient Posted February 18, 2003 Report Posted February 18, 2003 VELIKI POZDRAV ZA TREBINJCE!!! nadam se da cemo se nekad upoznati posto u ljubinje cesto dolazim,inace album sam narucio prije par dana ,ocekujem ga.bas mi je drago sto i hercegovina ima metal band! Quote
Elderane Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 E,nek sam i ja konacno dobio svoj CD...Ko ceka taj i doceka 8) Quote
Toksa Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Album sam kupio jos pre dve nedelje i mogu da kazem da je veoma dobar.Mogli ste da stavite jos koju pesmu.Moji favoriti: 1389. (naravno!), Crucifixion,Sumrak Vizantije... Quote
Kakashi Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Nije lose. Doduse, iz nekog misterioznog razloga vecina stvari bolje zvuci na disku nego na 202 :?. Quote
Galadriel Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Pa znas kako,to sto bolje zvuce na disku moze biti samo iz dva razloga: 1.jer 202 koristi (cini mi se jos uvek) demo snimak 2.jer zvuk prolazi kroz jos hiljadu masina i uredjaja dok nedodje do tvog radio aparata i tvog uha. Biraj sta ti se vise svidja... Quote
Little Obrens Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Sve se to desava zbog uticaja sparine na parenje komaraca! 8O 8O Quote
Galadriel Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 Ne mogu da verujem da niko ne zna da napise nesto vise...Da li je iko preslusao album??? :? Gde su komentari? :? Quote
Recommended Posts