Tara Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Da,Sabac je osmog!Pa,vidimo se! Pa sta sam ja rekla?!!!! Quote
Elderane Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Pa nisi rekla da je osmog maja.Ja sam se samo nadovezao na tvoju pricu... Quote
:={MaYa}=: Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 (edited) Ma,pusti.... Sabac je divan grad,lepo se provedite (glupost naravno da hocete) i uzivajte! Sve naj! Edited April 21, 2004 by :={MaYa}=: Quote
Tara Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Pa sta sam ja rekla?!!!! Dobro, nema potrebe za nerviranjem. Ono ionako nije trebala upitna recenica da bude. Quote
Elderane Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Ma kakvo nerviranje!!!Samo opusteno...Vidimo se tamo Quote
Elderane Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Nova vijest o bendu!!!!! Apocalypse bi trebala krajem jula da zapocne turnejicu po SiCG i BiH,zajedno sa Midgardom iz Sapca!Turneja bi obuhvatala ukupno 15-ak koncerata za 20-25 dana!!!Naravno,nije svaki datum ugovoren,a nama da bi odrzali svirku u vasem gradu treba samo prostor,znaci,ni putni troskovi,niti ozvucenje,samo uzimamo karte,pa ako pokrijemo trosak utoliko bolje,ako ne,sta da se radi? Dakle,ako ima zainteresovanih da organizuju svirku,ili neko da poznaje gazdu nekog rock kluba iz svog grada(ponavljam,treba samo(manji)prostor!)neka se javi,pa cemo izvrsiti neki dogovor! Pozdrav! Quote
Aris Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 E o ovome mogu da razmislim! Recimo da li bi svirali ponovo u Loznici, posto ste vi i Midgard? Quote
Grobodan Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 (edited) Dodjite lepo u Lozanu,bice dobro.Organizovacemo koncert u kultnom kaficu "Dzile"(to je doduse u Banji,ali jos bolje),pa da vidite haosa! ZiN,kakve ti veze imas sa Loznicom? Edited June 10, 2004 by grave Quote
Aris Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 ZiN,kakve ti veze imas sa Loznicom? Pa ne znam Grave, kakve i ti! E a sta mislis o varijanti kod Miladnia u "Vidovdanu"...tamo na putu ka Banji!!! Quote
Grobodan Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Ti imas veze kakve i ja?Ma daj... Moze,moze,ili u GTA...Mas,smesticemo ih vec negde! Quote
Aris Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Ti imas veze kakve i ja?Ma daj... Moze,moze,ili u GTA...Mas,smesticemo ih vec negde! Ma da, hajde sta jos predlozis salji mi na PM!!! Usput da te pitam jesi li u BG-u? Zoooviii breee! Bas ja nesto razmisljala kada bi jos neko od "nasih" razmisljao o ovome, posto mi seka Z. nesto zabusava... kad ono...eto tebe ! Quote
Cyber Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Pa ne znam Grave, kakve i ti! E a sta mislis o varijanti kod Miladnia u "Vidovdanu"...tamo na putu ka Banji!!! I jedni i drugi su svirali kod Miladina u Vidovdanu,a na Midgardu je bilo nas 8 iz Zvornika i 5-6 loznicana(SRAMOTA za Loznicu!),al to im nije smetalo da super odsviraju! Quote
Grobodan Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Ja ti lepo kazem ,brate - budi srecan sto je i toliko doslo.Loznica je mrtav grad za metal. Quote
Elderane Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 I jedni i drugi su svirali kod Miladina u Vidovdanu,a na Midgardu je bilo nas 8 iz Zvornika i 5-6 loznicana(SRAMOTA za Loznicu!),al to im nije smetalo da super odsviraju! Da,bili smo u LOznici.Stvarno malo ljudi,ali to ne bi smetalo da opet sviramo.Bolje u tom klubu u Banji,nije bitan broj ljudi,koliko dobra atmosfera. Quote
Aris Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Da,bili smo u LOznici.Stvarno malo ljudi,ali to ne bi smetalo da opet sviramo.Bolje u tom klubu u Banji,nije bitan broj ljudi,koliko dobra atmosfera. OK, Quote
Aris Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Ja ti lepo kazem ,brate - budi srecan sto je i toliko doslo.Loznica je mrtav grad za metal. Da, Grave, moramo nesto preduzeti ! Ali mislim da ako ti i nas dve odemo i pokupimo "nase" ljude, bice bolje sigurno, dogovoricemo se! Pozdrav! Quote
Grobodan Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 .Bolje u tom klubu u Banji,nije bitan broj ljudi,koliko dobra atmosfera. NE DIRAJ MI BANJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
darkod Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Pozdrav za Apocalypse od Salvationa iz NK. Album vam je odličan, ima masu epic elemenata što je meni plus, ogromni. Sve što mogu reći za pravac je da nije power ali jeste heavy i to dobar. Svaka čast!!! Samo naprijed!! Naj stvar, Igra. Definitivno! Poz. Quote
Elderane Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Za Grave:Zasto 'ne diraj mi banju'?Zar ne rece da hoces tamo da organizujes svirku? Pozdrav i SALVATIONU od Apocalypse.Hvala za podrsku!Nadam se da cete brzo snimiti svoje pjesme.Pozdrav! Quote
darkod Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Nadamo se da ćete nam pomoći oko toga u vidu kontakata. Imamo u planu da snimamo album na jesen sledeće godine, tako da ima još dosta do tada, ali se nije s goreg raspitati. Quote
Elderane Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Naravno da cemo pomoci.Samo medjusobnom podrskom od scene ce biti nesto.Pozdrav! Quote
Tara Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Naravno da cemo pomoci.Samo medjusobnom podrskom od scene ce biti nesto.Pozdrav! Kamo srece da i ostali dele vase misljenje Quote
darkod Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Nadamo se da nijesmo jedini. I nijesmo. Hvala i pozdrav. Quote
Recommended Posts