Sreta Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Nisam bas u toku,ko je Elderane-ov buraz? Na jednom koncertu je Crusifixion odvristao (veoma dobro) neki lik sa slicnom frizurom kao stari pevac,mislim da je i on neciji burazer....koncert je bio do jaja,przili su i Maidene i Helloween,full je bilo,a ljudi nikad manje Quote
Elderane Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Elderane je stari pjevac Taj drugi je gitarista benda, a moj buraz je treci lik Quote
Mita Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 au jbt skroz sam zbunjen jbt au cek zar ti nisi klavijaturista? Quote
Sreta Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Do jaja ! Nadam se da ce novi album biti kvalitetan bar kao i prosli! Jbg ja se bas navikao na tvoj glas,ali akcenat ostaje pretpostavljam,cim ti buraz peva! Ortaka sam jedva nagovorio da odemo na koncert,jedva je pristao i to sam ga uhvatio na korene(i on i ja imamo rodbinu u Trebinju), posle se odusevio! Pomenuo si novi aranzman starih pesama? U kom smislu? Mislim ja na primer ne bih dirao Svijet izluzije ili Izmedju zivota i smrti,nekako to mi je to! A sad , mislim da ce i klavijatura faliti (ako je tacno da riba vise nije u bendu,a da zamene nema) Edited March 22, 2008 by Sreta Quote
Grob Bez Dna Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Elderane je stari pjevac Taj drugi je gitarista benda, a moj buraz je treci lik cek, a sta si ti u bendu?nisam razumeo ovaj post btw, prvi album je stvarno dobar!je l' ima neki sajt benda? Edited March 22, 2008 by Amon-Ra Quote
Elderane Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Imas www.myspace.com/apocalypseserbia Ja sam sad klavijaturista i back/lead vokal, kad zatreba. Quote
Cyber Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 A sad , mislim da ce i klavijatura faliti (ako je tacno da riba vise nije u bendu,a da zamene nema) Elderane je riba... Quote
Sreta Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Hehehe, sad kao svi trpamo Elderane-a.... I krug se vrti a sile se igraju........... Quote
Elderane Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ja sviram klavijature! Nekad sam pjevao, a sada i sviram klavijature, i pjevam, pored brata, koji je lead vokal. Klavijature sam svakako odsvirao i na albumu. Aranzmani su promijenjeni na svim pjesmama, neke i do neprepoznatljivosti. Dodjite na neku svirku, pa sami vidite. Quote
Saša Grbić Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Sad slijedi svirka u BL. nadam se da će biti mnogo dobro kao i prošli put. Quote
MEGGY Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ja se nadam da će biti mnogo bolje (od strane benda) nego što je bilo prošli put. Quote
Elderane Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Sviramo iste aranzmane, ako je u tome problem, nema pomoci. Quote
BeTeLgEuSe Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 EDIT PLAKATA: Dodjite na vreme, u 20:00h, bicemo lepo raspolozeni i odgovarati na pitanja publike oko Castle Festivala... A bice i nagrada Quote
Elderane Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Dakle, jedan malo veci Castle Fest Warm Up u maloj sali SKC-a. Nastupice: ALOGIA BOMBARDER SPACE EATER APOCALYPSE HETERA DECONTROLLED Ulaz 400 dinara, a karte ce se moci kupiti vec od ponedeljka 21. Aprila, na blagajni SKC-a. O svim propratnim sadrzajima ovog Warm Up=a, naknadno! Quote
Mita Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 jebem vas sve u dupeta neomascena bre ocu da vas cujem uzivo mnogo mi se svidja ovo na space-y ove nove kidaju bre vidim ovo trazi se skrim vokal koji ce vam kurac bre trazite nekog ko zvuci kao da nema muda bre da mozete da radite Avantasiy Quote
Vic Rattlehead Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 (edited) Apocalypse - Između života i smrti, Terra Nostra Metal Karavan BL 1, isječak. Edited September 5, 2008 by Vic Rattlehead Quote
Guest Metalac do smrti Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Bobo... ima li te? Kad ce te doci u Nis. Poznajem vam brata, a od vas ni traga. Promovisite Apocalypsis u NI Quote
Elderane Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Nadam se uskoro... Predobar je Nis, trebalo bi da se pojavimo nekad tamo. Quote
Moody Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Hoce li biti skorije nesgto u BGu?? Quote
Recommended Posts