Jump to content

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ne mogu da verujem da niko ne zna da napise nesto vise...Da li je iko preslusao album??? :? Gde su komentari? :?

Ja upravo preslusavam album. Pored 1389. i Izmedju zivota i smrti, mnogo mi se svidja Crucifixion. Nije los ni onaj instrumental Sumrak Vizantije.

Posted

Ne mogu da verujem da niko ne zna da napise nesto vise...Da li je iko preslusao album??? :? Gde su komentari? :?

Ja upravo preslusavam album. Pored 1389. i Izmedju zivota i smrti, mnogo mi se svidja Crucifixion. Nije los ni onaj instrumental Sumrak Vizantije.

SUMRAK VIZANTIJE definitivno vlada! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: Nadam se da si procitala i tekst kao uputstvo u pricu. 8O 8O Crucifixion je definitivno najbolje otpevana. :wink: BRAVO BOBO!!! biggrin.gifbiggrin.gif I na kraju ko je napisao muziku???BRAVO BOBO!!!! biggrin.gif

Posted

Ja sam juče dobio taj disk od Valderame i još nisam stigao da ga čujem. Kad preslušam, sve će biti izneto ovde.

Posted

Ja sam juče dobio taj disk od Valderame i još nisam stigao da ga čujem. Kad preslušam, sve će biti izneto ovde.

zNAM DA SI POZNATI KRITICAR (ALI S PRAVOM) PA TAKO OBRATI PAZNJU NA SUMRAK VIZANTIJE.

Posted

zNAM DA SI POZNATI KRITICAR (ALI S PRAVOM) PA TAKO OBRATI PAZNJU NA SUMRAK VIZANTIJE.

Ja sam recenziju uradio jos pocetkom januara.

Evo link:

www.metalprovider.com/serbianmetal/review-apocalypse.html

Pozdrav metalnoj braci iz Trebinja (po ko zna koji put) !

Posted

Zbog nekih moram da ponavljam:

Album sam kupio jos pre dve nedelje i mogu da kazem da je veoma dobar.Mogli ste da stavite jos koju pesmu.Moji favoriti: 1389. (naravno!),

Crucifixion,Sumrak Vizantije...Čet Mar 06, 2003

Posted

Ja sam recenziju uradio jos pocetkom januara.

Evo link:

www.metalprovider.com/serbianmetal/review-apocalypse.html

Pozdrav metalnoj braci iz Trebinja (po ko zna koji put) !

Dobra recenzija!SVAKA CAST!!! biggrin.gifa:

Posted

SUMRAK VIZANTIJE definitivno vlada! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: Nadam se da si procitala i tekst kao uputstvo u pricu. 8O 8O Crucifixion je definitivno najbolje otpevana. :wink: BRAVO BOBO!!! biggrin.gifbiggrin.gif I na kraju ko je napisao muziku???BRAVO BOBO!!!! biggrin.gif

Ah, taj Bobo! 8O :oops: biggrin.gif

Da, procitala sam taj text na kraju bukleta. Sumrak Vizantije mi se trenutno i najvise svidja.

Posted

Taj text na kraju bukleta ortak je napisao kao uvod na pismenom iz srpskog i naravno dobio 4. biggrin.gifa:

Do tada uvek je dobijao ili 2 ili 3. biggrin.gif

Posted

Taj text na kraju bukleta ortak je napisao kao uvod na pismenom iz srpskog i naravno dobio 4. biggrin.gifa:

Za onakav uvod dobiti 4?! :? :? Znas sta,profesorku treba UBITI!!! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Posted

Za onakav uvod dobiti 4?! :? :? Znas sta,profesorku treba UBITI!!! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Pa, to i ja kazem! :x biggrin.gif Problem je bio u tome sto je usrao drugi deo sastava. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Posted

Cuo sam na radiu 2-3 pesme lepo zvuci

Kupicu album ovih dana(gde da ga kupim)

Slusao sam ih i u SKC-u ali samo pri kraju.

Ja sam ga posle duzeg vremena trazenja pronasla u IPS-u u Knezu!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...