TheRaven Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Apocalypse sviraju 20 Septembra u Baru zajedno sa Drakonom isto iz Trebinja i Deucalionom iz Bara. Bice postavljene sve informacije uskoro Quote
Elderane Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Uf,nadam se da sviramo...Mrzim ekskurzije u nevrijeme... Quote
:={MaYa}=: Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 hm...komentar na svirku: 4.10. H'n'H-u:bili su fenomenalni i uz njihov nastup je procirkulisala ogromna kolicina energije. 18.10. Holiday:mnogo gori uslovi,ne znam kako im covek moze objasniti da je to Holiday u pitanju i da je za te uslove bilo vise nego odlicno...no shvatice,tek su dosli u Bg.No opet-odlican bend i sve najbolje im zelim.Svaka cast ,ubedljivo najjaca stvar heaven or hell 1389 Nadamo se novom albumu u sto skorije moguce vreme pozdrav! Quote
Jackie Brown Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Ja ne mogu da otvorim sajt.Daje mi da page can not be desplayed Quote
Council A Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Pozdrav momcima a posebno onom pjevaču-astofizičaru He He . Quote
Elderane Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Cisto da najavim svirku u Sarajevu 27.og.Ko bude blizu da naleti...To je koncert Irine,svira jos bendova,javicu uskoro koji su!!!!! Quote
*Wicked Girl* Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 VELIKI pozdrav za novog kalvijaturistu benda!!!!!!!!! a: a: Quote
tragedy Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 pa dje su ljudi? kad cemo da sviramo? nabavio sam album i super je omot je fantazija pozdrav za drustvo sa bazena onu noc Quote
Ancient Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Pozdrav od Irene i Stase..Apocalypse se slusa i u Novom Studentskom domu u Pg )) Quote
:={MaYa}=: Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Ja bih samo potvrdila da Apocalypse svira u Sarajevu sa irinom koja jedva ceka ovaj dogadjaj i koliko znam trebao bi se odrzati u Skenderiji. Toliko... srecan put! Quote
tragedy Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 Pozdrav od Irene i Stase..Apocalypse se slusa i u Novom Studentskom domu u Pg )) svaka cast za avatar da nece svirati u tb mi smo raspolozeni Quote
ThyRaven Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 E za TB se jos dogovaramo.U Januaru najverovatnije Quote
Elderane Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Uh,sve za koncert je greska...Jebene,netacne informacije...Izvinjavam se.Pozdrav,nista od svirke u Sarajevu za sad. Quote
Vic Rattlehead Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Ja sam čuo od bar 10 ljudi u Trebinju da će koncerta biti, ali evo sad vidim da neće. Takođe, dosta Trebinjaca se spremalo ići na koncert, ali jebi ga. Quote
varg14 Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Steta za svirku.Zna li iko gdje mogu naci tekstove sa ovog albuma "Igra"? Ocajnicki mi trebaju. Quote
Vic Rattlehead Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Možeš ih naći na bookletu albuma. Quote
varg14 Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 To znam i ja al nemam booklet.Mislio sam negdje na netu. Quote
Vic Rattlehead Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Možda ima na www.serbian-metal.org Quote
:={MaYa}=: Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Da,Irina ih je najavila,oni su hteli da odu,ali sticajem okolnosti,kako je necijom greskom doslo do totalne zbrke(ne zna se cijom,a vise to nije ni bitno),citava organizacija je skrenula na neke druge strane....tj-nista nije ispalo kako je Irina htela i ona je tu najmanje kriva .... zao nam je svima eto.... sviraju u Beogradu na hitu Godine 202-ke.... Quote
Mr. Metal Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ovaj brat sto je trazio tekstove dobice ih sutra jer sad sam napokon sredio komp pa cu izbacivat na net sve stvari koje zaiteresovani budu trazili, a koji su vezani za rad ovog benda. Quote
Mr. Metal Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ovaj brat sto je trazio tekstove dobice ih sutra jer sad sam napokon sredio komp pa cu izbacivat na net sve stvari koje zaiteresovani budu trazili, a koji su vezani za rad ovog benda. Quote
varg14 Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 Ovaj brat sto je trazio tekstove dobice ih sutra jer sad sam napokon sredio komp pa cu izbacivat na net sve stvari koje zaiteresovani budu trazili, a koji su vezani za rad ovog benda. E hvala ti.Bilo je vrijeme vise da ih nadjem. Quote
Mr. Metal Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 Evo tekstova: Izmedju zivota i smrti Tonem u strah, I budim se cesto, Strepnja me vuce, Na neko novo mjesto, Vremena nemam, Za poraze nove, Moram da pratim, Sopstvene snove, U svijetu, dole i gore Ispred u zaledju, Gdje prije noci svicu zore, U svijetu izmedju Ja mirno spavam, I zivim u raju, Al’ moja sreca, Je pri kraju, Neko u noci , Cesto me zove, Da ostavim, Sve svoje snove U svijetu, dole i gore Ispred u zaledju, Gdje prije noci svicu zore, U svijetu izmedju “Isti kraj ceka sve, Kad tad noc Zamjenice dan” 1389 (heaven or hell) The last days were so shy We know, the war is near Our wives cried every night War can’t wait, war is here Father’s son is not king any more His brave uncle took the throne Tonight is the night of the great decision the biggest one since we were born We have chosen the war of cries, The bloodiest way to the fame, Foe the freedom we will die For our families and Serbia name Can you hear? The war song by church’s bells In few days We’ll know heaven or hell! My mother, my family wish me luck Friends and swords are waiting for me Mother please don’t you cry, What’s going to be it will be When I go, I won’t come back My trip is long without the end Maybe, I’ll be back with the glory Or I will leave this famous land We have chosen the war of cries, The bloodiest way to the fame, Foe the freedom we will die For our families and Serbia name Can you hear? The war song by church’s bells In few days We’ll know heaven or hell! Svijet iluzije Kad se krug zavrsi Povedi me, Iznad stvarnosti U svijet iluzije Bjezim od jave, Stalno stize me, Sada osjecam Uz mene je Mozda je najbolje pasti u san Al’ sta da radim kad osvane novi dan? Zelim da sanjam A da ne padnem, Pomozi mi, Da nebo dotaknem Bjezim od jave, Stalno stize me, Sada osjecam Uz mene je Mozda je najbolje pasti u san Al’ sta da radim kad osvane novi dan? Povedi me u svijet iluzije, Da opet postanem dio snova iza granice Mozda je najbolje pasti u san Al’ sta da radim kad osvane novi dan? Povedi me u svijet iluzije, Da opet postanem dio snova iza granice Vjecna tajna Iz zavjese Kad zvuci utihnu, Tvoja dusa saznace istinu U svijetu sjenki Lezi tajna, Umiranja i postojanja Kuda te vodi na vrh ili dno, Tesko je znati dobro ili zlo. Kuda odlaze , Oni sto odu , Zive li vjecno, il’ epizodu Znaces kad dodjes na vrh niza Sve odgovore o zivotu iza Kuda te vodi na vrh ili dno, Tesko je znati dobro ili zlo. I vjecni san ostace tajna Sve dok grijesi zive s’nama I kad kosti potonu Slobodna dusa znace istinu O svijetu koji otvara Vrata umiranja zbog postojanja Sumrak vizantije(Instrumental) Crucifixion Crucifixion wasn’t for Jesus, Always the same Dying, Follow into the night we go, Instead gregarious killers lying. Hands which are full of promises Bring just death, angel’s pain In the darkness of the day’s light Pilats have right others are insane Pilats are looking good with the mission Hands on the wall crucifixion Take my hand you’ll understand Always the same the world stands Crucifixion wasn’t for Jesus, Always the same Dying, Follow into the night we go, Instead gregarious killers lying. Close your eyes for one second Thousands of crosses wait More someone’s satisfaction More someone’s crucifixion Pilats are looking good with the mission Hands on the wall crucifixion Take my hand you’ll understand Always the same the world stands Igra Davno rodjen, Umires prije, Jer sve je igra U kojoj niko nije, Prestao da se vrti U vjecnom krugu Zivota i smrti Zivot pocinje, Zivot prestaje Samo igra Uvijek ostaje ista Igra sve je igra, Koja drzi te Rukama Bozanske vizije Zivot i smrt, Ko pobjedjuje Samo jedan od dvoje ostaje Prah prahu Pepeo pepelu Dusa se udise novom andjelu I krug se vrti, Dok sile se igraju Dok jedni umiru, Drugi se radjaju Igra sve je igra, Koja drzi te Rukama Bozanske vizije Quote
Recommended Posts